Marsa 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Ma, glih sem hotla reci - ce bomo zastavili tako, da se bomo bali dezja oz. bo to kak fact, bo morda dez.Sploh pa za tale zmenek za tortice, saj ni tako pomembno (zoprno je edino, ker boste nekatere/i s kolesi, pes etc.) - saj ni celodnevni piknik na prostem.Dolocis datum, uro, ko vsi ali jih najvec lahko pride, pa je. Vreme pa bo, kakrsno bo.Lahko se namrec zgodi, da prestavimo, pa se izkaze, da bo ravno tedaj dezevalo, oni dan, ko bi pa se morali dobit in smo zaradi dezja prestavili, pa bo recimo lepo.Utegnilo bi biti res grdo vreme, vendar tako v torek kot v sredo.Po drugi strani pa lahko ob 10h dezuje in je tmurno, ob 13h pa sonce in lepo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 hehe, točn tko, saj, čene bomo pa mal "mokri".... bomo zraven še kako vročo čokolado....... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Bom organiziral da zaprejo slovensko c.tko da se boste sigurn najdl Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 pa še slona prvežem za vogalbajte kot smerokaz do hotela Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 dobro,grem do leclerka vprašat uno babok ma cirkus,če posod farbo pa slona Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 A potem sta tudi Opij in El Nino tortožerki? a zdej moram jaz priti s slonom na skiroju al kwa je zdej to? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Ne verjamem, dokler ne vidim slona! ...mal mi je cukr padu....kdaj bo sreda? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 A potem sta tudi Opij in El Nino tortožerki? a zdej moram jaz priti s slonom na skiroju al kwa je zdej to?če si bom lahko odškrbnil delčekčasa potem pridem na kavo,torte neeee-bljak Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 kaj bljak... :xx!: mislim, kaj si ti za en opij....potem se reče, odstopim Cosmi svoj košček Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Za kdaj se potem menite?Za sredo.Me tako mika,pa moram biti do pribl.13.45 v službi,oz. priti do tja,eno uro vožnje,nazaj bi torej morala že ob 12.30,vseeno ali torek ali sreda,ostale pa prej ne morete ali kako? Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Sreda...ja ja ja ja...majica bo tam nalimana... ...Cosma...a teb tut cukr kr naprej pada... ...Opij...se priporočam za kos torte...da se mi odkupiš... SREDA..... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Očitno je kar nekaj tortožerov tukaj prisotnih se mi zdi, da se je začelo kao tortožersko gibanje ....pa ker ne morejo vsi priti...lahko uvedemo tortožerske popoldneve in dopoldneve , ne saj se hecam.Ampak dajmo poskusit, mogoče 1x potem še naslednji teden in da lahko pridejo vsi, ki ne morejo okoli 12-13h, kot je npr. Lana Cukr, pada, cuker raste, cukr pada....ahhhh se izgovarjam na hormone... samo mislim, da mi nihče ne verjame Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Cosma En teden kasneje tudi lahko,ja,lahko 2.del,od pon.,do petka-kadarkoli Majica,lahko pa,kdor ima čas,pride malo prej,pa bi ravno tako šlo Joj,sem navalila na tele torte Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Ok...Lana...jez bom tam ob 11.30...bom sprejemala goste... Jez bi pa zdej rada vedla, kdo pride... k zdej nč ne vem... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Ne vem, ali je toliko interesa zaradi tort ali zaradi tortožerk Samo če tale srečanja postanejo tradicija, me malo skrbi, da mi kmalu nobena cunja ne bo več prav :o|o: Če še velja za sredo, pridem okrog pol enih. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Če cunja ne...pol pa fernk... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Kaj, ne razumem, vsako sredo opoldne s torto na Slonu Dobra ideja Edino parking ni ravno blizu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Kaj, ne razumem, vsako sredo opoldne s torto na Slonu Dobra ideja Edino parking ni ravno blizu Sstane s torto na roza slonu...to da mi je dano videt... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Če cunja ne...pol pa fernk... ma ja, vse za torte (pa roza slona) men tud cukr padu de b ukol hodila u fernk zavita... hm! Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Kaj, ne razumem, vsako sredo opoldne s torto na Slonu Dobra ideja Edino parking ni ravno blizu jaz bom vse kalorije porabil da pridem s parkinga do tam.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Parking je 200m stran...na Kongresnem trgu...seveda za plačat...pa vozjo avtobusi...končna postaja 6 pustiš car in se odpelješ do cenrta z busom...pa taxije mamo tut v Ljubljani...pa izposojo koles...direkt na ajzenponu jih izposojajo... coccinelle...joj...sej zame tut fernk vela... mam tut že premalo izbire v omari... Joj...jez mam že tremo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Eh, jaz bom kar pred Slonom parkiral za tistih pet minut Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Sstane..pet minut... :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Pa saj ne gre za sex, torto pa ja zmažeš v petih minutah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Moja mama je govorila...moškega glej kako je....kakršen pri mizi, tak v postelji...torej... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.