Guest sstane 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Pridi jutri ob 16h, sem v LJ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Ja pismu, tle pa res ni vprašanje, kam pa pridemo brez Contesa . Ti itak vse znaš, te bomo vsestransko ponucali . Aja, sem študirala, če si slučajno moja sodelavka, mamo tut mi v soboto piknik, pa sem se mu odpovedala. Ha ha ha sem uvedla to pri nas, prej je bilo obvezno :o|o: , men se pa tok ne gre, ker se ne počutim dobro med povzpetniki . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Sploh ne vem, mi bi mel prej priprave za vas poslikat , pa 1 ničla je preveč . A ti si zdajle doma al še v službi? Se kar prelivaš s compa na comp, pa vmes še full doživiš, si se kdaj že srečala kje Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 V vedeževalniško službo? Se boš na metli odpelala, pa kako kavo skuhala, pa v kuglo mal sčekirala, pa en tak črn plašč obleč, nujno !!! Aja, pa nujno nalimaj eno bradavico na nos . Kok pa ti zlorabiš dneve Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Hm,me je kr mal strah pridt.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Mene je strah tebe, da nam ne boš bregov podrla Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 BTW A si ti še v službi ali imaš notebook! kok sem hitr tole opazila . Nisem več v službi, pa če bi tale PC kot notebook trogala, bi mi hrbet nagajal Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Hehe...čist mirna oseba jz... Še muhce ne bom ubila,še torta se mi bo smilila ko bo šla v želodec Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Hm,me je kr mal strah pridt.... Kaj se boste obmetavali Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 nikoli ne reci nikoli. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 O.K. ne bom Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Tako je prav Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Sstane,žal delam,poskusi prestaviti na soboto! V soboto sem v Mariboru na konvenciji Demokratov Slovenije Pridite v Maribor na tortice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Hm,sstane a nobeden noče na tortico s tabo jutr Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 O.K. ne bom Prideš tudi ti? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Žal ne, saj me je že Trudi povabil in sem mu objasnil, fajn se imejte Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Vse ob svojem času Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Ob 16h, da ne zamudite Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Hm,sstane a nobeden noče na tortico s tabo jutr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 V soboto sem v Mariboru na konvenciji Demokratov Slovenije pismu bodo pušili k vsa smetana bo v LJ na torticah.... anyway... kdor ne pride ni tortožer/ka Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Naj en napiše, kdaj se bo požrtija začela, kdaj boste prišli, da se ne bom prebijal skozi stare poste in iskal, če je bila ura shoda že napovedana ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Ob 16h Pikec Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Pol je zadeva taka:Ob: 16*00Kje: Kavarna in Slaščičarna - ZVEZDA; LjubljanaKdaj: Sobota, 04.09.2004 - Jutr Ste vsi vabljeni in se vidimo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 a js vidim tam 13? (04.09) in vse skupaj je 26 jeah jeah 888 the number of the beast Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Pa še za Marso 13 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.