Skoči na vsebino

Tortožerke

Recommended Posts

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Tudi to je urejeno  x;)x  :palec:

Digitalec bo tam  :palec:  x:Dx

sam trudi da ne bo spet tko da bom Aiwo prej vidu osebno kt pa bodo njene fotke pršle... hehe ccc... najboljš da še Marsika prnese digitalca.... pa MAjica.... za gvišno pa da bo na več načinov narejeno... :D

:D huhu še enkrat grem spat.... vmes skočim še mal v LJ... uredit kar se uredit da.... pol pa direkt na tortice...aaaa to je life :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Tudi to je urejeno  x;)x  :palec:

Digitalec bo tam  :palec:  x:Dx

sam trudi da ne bo spet tko da bom Aiwo prej vidu osebno kt pa bodo njene fotke pršle... hehe ccc... najboljš da še Marsika prnese digitalca.... pa MAjica.... za gvišno pa da bo na več načinov narejeno... :D

:D huhu še enkrat grem spat.... vmes skočim še mal v LJ... uredit kar se uredit da.... pol pa direkt na tortice...aaaa to je life :D

Z unimi slikami je blo tko, da jest sm jih itak mel takoj, samo spoštujem zasebnost in brez dovoljenja prisotnih na slikah, jih jaz ne objavljam x;)x x;)x :palec:

Tko da je to razlog za tisto 'zamudo' x:o)x x;)x

seveda ovn zmer kriv... jasno, you lead the way, strugle to be the frist and what you get stashed in line.... pravzaprav še zdaj nisem vidu fotk iz gardalanda :D hehe ampak ni bistveno.... upam da bom mojo fotko vsaj vidu.... rabim eno novo za na lunin net....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

pravzaprav še zdaj nisem vidu fotk iz gardalanda :D

x:Ix x:Ix x:Ix maš pa kaj bolj otipljivega x:Ix x:Ix x:Ix xsrcx :palec:

hehe zdaj mi nobena fotka ni več dovolj....

nahja hm se vidmo jutr...

zdaj je čas da seleno spomnimo :D na tisto kar se more spomnit? :D hehe..

contesa nobene fovšije... edin neki me pa zanima... hm keri je najbližji parkir plac?

ha ha...nino, tik ob Zvezdi...največji skor v mestu... :D

Zvezda park... :D

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

zdaj je čas da seleno spomnimo :D na tisto kar se more spomnit? :D hehe..

contesa nobene fovšije... edin neki me pa zanima... hm keri je najbližji parkir plac?

Selene ni uspela, ji je spodletelo, ampak se ne vda, drugič x;)x hvala da ste me spomnili xsrcx

(popravljeno)
Pujsa mi je naročila, da morm ta post zbrisat...pa sm ga... :) pač... Popravljeno -> majica

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

A si ti tut vse knjigarnam "šenkala?"

Pismu... :( sej... če maš že froce, pol za tortice ni...k so glih za froce... zblojen :D

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...