oona 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Smo ugotovili, da smo fullll fajn. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 hja ej js sem doma.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Hojla! Danes sem bil prvič na torticah in nasploh prvič s forumovci ! Bilo je zelo prijetno in fina družba, tako da mi ni žal, da sem prišel, čeprav sem na začetku malo okleval! Bil sem prijetno presenečen in prepričan sem, da nisem bil zadnjič! Resnično ste cool!!! Taki tudi ostanite! Lep pozdrav vsem in še posebej Sončni Vili! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Stane, nč jokat, sam na naslednje tortice prit! (BTW, kako je šlo v MB? Smo držali pesti, da bi vse teklo kot po maslu ) Contesa, mam hitre nogice, pa sem kar brez metle na hitro pičila proti rožni! Selene... z največjim veseljem in tudi tako je bilo narejeno... ima vse tiste luštne sestavine... gora ljubezni in svetlobe, spoštovanje, veeeelik objemov, iskrenost A si se že zjokala? (v Zvezdi se glih nisi mogla ... bemti sem žleht ) Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Natrix... vesela sem, da si se nam pridružil Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Lušni ste bili vsi,upam, da se kmalu spet vidimo v takem ali še večjem številu! Štirinajst je kar lepa cifra! Contesa si sebe spustila ? Aiwa, El Nino, JanjaK , Tinka, Ribica Katja, Trudi, Piko, Natrixred, Sončna Vila, Oona , Contesa , Selene, Tihareka, Majica, pa šefica Marsa Uf, nas je bilo res tok, da vas nisem mogla vseh svinjsko obdelat . Aiwi, pa Trudiju se nisem tok posvetila, jih mensezdi že od prej mal poznam , pa tudi Selene , El Nino je bil cel dan okupiran . Smo se morali res mal pogrupirat, ker nas je bilo tok, da se ni dal čist z vsemi poklepetat. Z Majčko smo se majčkeno pomenili, pa eno akcijo za osvoboditev zaklenjenega bicikla je uspešno izvedla . Pa z Ribico smo majčkeno poklepetali, prav prijetna deklica . Potem je bila na mojem oddelku še Tihareka, ki se pod tem nickom nič ne skriva, je res zlo tiha . Tinka je prislonila bolj na koncu, ko so jo spustili s tega celodnevnega šihta , super da ti je uspelo . Marsa je pa utrpela najhujše posledice . Vem da ne mara raznih sončkov, pa lupčkov,... ampak jaz sem se odločila da ko pride jo objamem, pa četudi ji povzročim kake hude psihične travme . Čist taka kot na forumu, hiperaktivna, zgovorna, prijazna, ima pregled nad celo situacijo, iznajdljiva, uvidevna, kar kipi od energije . Toooooooook je vsega povedala, mi je bilo prav fajn - se meni redko zgodi da imam tak švoh procent tekstov . Contesa, medve sva bile izgleda zaradi višinskega ravnotežja vsaka na svojem koncu , bom drugič izpolnila svojo misijo, da najdem vsaj eno napako na tebi . Piko je s Trudijem tudi klepetal, te tudi nisem dobila v parkeljčke, da bi z Oono kako konkretno rekla, je bil majčken problemček, pojma nimam v kerih stopinjah je moj Mars , bo treba zgleda res ponovit, Sončna medve pa tudi še kdaj v kamnolom al pa čajnico . Pa Natrixred, ti si bil tud na drugem koncu. Res je super bit tega majčkeno za Luno kolektiva. Marsa hvala, ker nam omogočaš take fajn ljudi spoznavat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Oj, tud jaz sem ze doma. Soncna, sory, ker sem prehitro rekla. Kul srecanje. Da ne nastevam... Pac, eni smo bili na enem koncu in drugi na drugem... Nic hudega, glavno da je laufala debata... Nekaj ga sr**** sql ali kaj, moras bit jack, da najsed 'Nove objave' in vse... p.s. janja, ne pretiravaj. Koliko imas torbic? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Tko pa še jest napišem, smo pršli lepo in varno, tko k vsi upam, blo je cool in prijetno v vaši družbi, pa upam, da bomo še ponovili; jasno še v večjem številu Kaj pa jest mislim........... POKUKAJTE V -- LUNINE ***ZVEZDE*** - ZAHVALE Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 sstane sstane prid en pobož bo pa drugič... pač en more tud državo vodit takrat ko se smetana grizlja dol s tortic Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Smo ugotovili, da smo fullll fajn. evo mene spet v sluzbi...se dobro, da sem sla na eno tortico vmes, da sem malo bolj pri sebi!! super natrix, da si prisel, pa skoda, da se nisem z vsemi mogla zadebatirat,astro debate sem itak zamudila, vse ostalo tudi skoraj, no ja, saj smo se mladi, vazno, da sem vas malo videla itak sem bila preutrujena za kako vecjo pozornost dajat, potem sem se ninota pa aiwo skoraj obvozila na poti vas je bilo fino videt, spoznat, vse! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Sončki!! Nino, tale glede Staneta je res primerna prijava Janja, s tabo itak... sva za svijnske podvige, tako da nič skrbet - samo najavi se, ko boš imela čas! Marsa, pa tule jaz tebi rečem, da ne pretiravaj x:Dx Jaz sploh nisem videla nikjer nobenega problema, ti pa narediš iz nič slona Tinka, prav super te je bilo spet videt, res, samo škoda, ker si nisva mogle vzet časa za kakšen klepetek Kdaj drugič i guess Zdaj grem pa po Trudijevem predlogu v Lunine zvezde gledat, pismu a nam spet ego pumpate al kaj Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 ja bejbi, jaz grem skoraj vsak dan na roznik...cudno , da te ne srecam nikoli Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Najbrž startaš ob zori Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Tinka, po Rožniku večinoma tečem, pa še to traso od Rožne do Bellevue-ja in nazaj, sprehodi so pa malce zamrli zaradi tega teka Se kdaj zmeniva pa pičiva skupaj, samo povej, kdaj Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 A se vama lahko še jaz pridružim? Recimo jutri zjutraj?? Heh, kakor želita dami! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Hvala ti, Sončna Vila, za nadvse prijeten večer in klepet! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 lahko, samo mislim, da bos zjutraj s soncnico, ker jaz hodim zvecer na sprehode, ona pa zutraj teka, ali nekaj podobnega v bistvu gres lahko pa dvakrat tekam trenutno ne, koleno boli, ampak delam na tem, zato zelo hitro hodim trasa: krog od gradu ( tivolskega) do cankarjevega vrha, dol mimo smrdecih cevapov ( vsaj takrat zmeraj smrdijo, ko grem jaz vsa zadihana mimo ), nazaj do gradu in se malo po tivoljiu in vcasih na sladoled k colnarni vcasih podaljsam do bellevuja in nazaj, ali pa spet gor...trasa v vec variacijah in razlicnih smereh, cilj: cimdaljsa varianta Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Hej, Natrix Jutri bom verjetno šla samo tečt zvečer, tam okrog sedmih ali pa morda še malo prej se odpravim, Tinko bom prisiljena prestavit na poznejše dneve zaradi izpita Lahko greš pa jutri tečt z mano (ampak te opozarjam, tečem ko stara bakica x:Dx ), če najdeš pot do Rožne! Hvala tudi tebi, . Še so popolnoma čiste duše, to je tako lepo videt v tvojih očeh. Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Hmm hm hm torej smo vsi za zvečer tempirani, zgleda Ja, lahko bi se reklo, da grem kmalu po jutru tečt, ker vstajam tam okrog dveh, treh popoldne Ne vem, Tinka, od kje tebi tole, da hodim zjutraj? Selene je tako pridna, jaz pa še ne Kaj pol gremo na en hitri sprehod rajš? Mam tvojo telefonsko, Tinka, pa se slišimo! Če bom imela pa preveliko gužvo, bom pa sam za pol urce skočila z vama, potem pa nazaj učit! Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Jaz sem za...........kadarkoli! Hvala ti, Sončica! Tudi jaz še nisem videl tako lepih, angelskih oči, kot jih imaš (tako verjamem) le ti! Iz njih odseva čista in romantična duša, polna ljubezni! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 opala sem se kr opekla... take iskrce tlele šibajo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 (popravljeno) Hehe, Soncna, tvoj fan club raste! Mi bos lahko poslala slikce na katja.kovacic@kiss.si ?Hvala! ........ni treba, bo Trudi poslal! V glavnem, men je blo ful lustno, ful lepo je spoznat ljudi s katerimi delis svoje zivljenje.......... Ful ste sweet! Popravljeno 5. september 2004 -> ribica Katja Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 opala sem se kr opekla... take iskrce tlele sˇibajo ane...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.