ribica Katja 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Tinka, se bomo pa na drugih tortozerkah vidle! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 opala sem se kr opekla... take iskrce tlele šibajo tko al tko je bla prva ideja da je to kak tipček od sončne Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Ehm? Komu tole in od kje? Prišlo? Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 jah...mi samo gledamo, pa poslusamo... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Natrix... saj veš... Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Vse tortožerke ste bile zelo šik, jaz pa sem izbral tole slikico! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 se ve zakaj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Sedaj sem še malo prebral, kako je bilo na torticah. Ne vem, kaj so dajali notri, ampak po tistem se je zgodilo:- Natrixred je napisal 600% več, kot dosedaj vse skupaj - Selene, Contesa, Trudi in Aiwa so šli pa menjat ikonce! - Piko je menjal gesloJa, nekaj dogajalo. Žal sem šel prezgodaj, da bi spoznal Tinko! Pa drugič si bom prej dal jezik v mlek namočit, obljubim ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 a nje a nje? vse se je okol obrnil... super Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 o piko! nic izgubljenega!sem tudi jaz tebe zgresila, pa smo na istem pa ribico katjo :o|o: Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Še ena fotkica na kateri so z leve proti desni moški predstavniki tortožerk! (Trudi,Piko,Natrixred)-sem dala kar v to temo,ker so bile ravno tortice!Bravo Contess !!!! Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 se ve zakaj Verjetno zaradi sestrice Kok je fajn vajine poste prebirat, Sončna pa Natrixred Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Oj vsi! Jaz sem tudi nekoga zgresila, pa ne vem koga. (*sem videla na fotki se eno osebico, pa je ocitno prej sla, predno sem jaz se primajala - prav pocasi... ).Nazadnje res nisem bila tako 'down in izi' kot sem napovedovala. Nino je napovedal in to, a jaz pa ga zafrknem - to samo kaze, da sem nepredvidljiva in muhasta. Aja pa sory vsem, ki niste prisli zarad mene do besede. Po drugi strani pa - pac, bi me pa prevpil! Aja, vidim, da plamenijo srca... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Bemu, ko sm pogledal fotke sm se itak takoj zaljubu , ko sm pa pogledal fotke tipov sm pa že pomislu, da so se nam na lnf še naši košarkaši pridružili.......najprej mi je Natrix čist na Bečireviča liču, pol mi je Piko že mal na Tovornika vleku, na konc se mi je pa še Trudi zdel Sunari podoben.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Hehe ....Marsa...te je blo prou fino poslušat... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 a ne? men tud. Marsa... carica! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Aja pa sory vsem, ki niste prisli zarad mene do besede. je prav pasalo te poslušat, pa prav hedcno se mi zdi, da sem takole brez teksta ostala . Super Si energična, 22 stvari naenkrat, glih taka k si te ćlovk predstavlja, najboljša Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Kako bi sele bilo, ce bi res spila se kak cvicek? madonca, saj me s konji potem ne bi ustavli. Smo se imel ful za zmenit, spet je nekako naneslo, da je bilo ful ribje in sco energije... v moji bliznji okolici so vsi imeli ali sonce ali luno ali asc kot jaz. (Janja, aiwa, majica, nino, tiha...) - odstek... Skratka - lusten je bilo.A ste vsi jedli sadne torte?Zdajle sem pomislila, da kamor sem pogledala, so bile jagode ali borovnice in taksno... Ja, z Aiwo sva se imeli ful za zmenit, prava skorpijonka - a taka 'tadinamicna' - hitro posteka vse, zlo fajn za druzbo. Tihareka si je dbest nick izbrala, prav tocno taka si, se mi pa zdi, da bi znala bolj bit zivahna in pricljiva, ce se jasno jaz ne bi tam zraven nalimala in pol konc. Bom drugic tiha tihcena, kot da me ni. janja bi bila lohk manekenka - v vseh ozirih - velika, dobra postava, dolge noge, pravilen obraz, zelo fotogenicen, lahko iz nje 'dobis' hladnejso damsko fino bejbo ali pa prav tigrico. Trudi je model, sem si ga drugace predstavljala, ceprav sem videla fotko - predvsem mi je bilo vsec, ker je zivahen in za spase, takoj pokapira stos in tudi ima smisel za humor na svoj racun.Majica me je presenetila, zdela se mi je neznejsa nekako kot sem si zamisljala, skoda ker je sla tako kmalu (ampak ni slo drugace, nocemo da kdo caka).Tudi Piko se je prehitro spokal, Piko je tudi tocno tak kot na fotki. selene je taka mila, kot si jo itak tudi predstavljas, zelo lustna, tak fantkast tip, ze zaradi kratkih las, jasno, pa tudi tako.Nino je itak Nino, smo se sicer samo 3x ali kolikokrat videl, samo sva ze dolgo na zvezi, Contesa tudi, cedna kot vedno (shit pa, da sem zgresila tatoo , pol ga je pa skrivala), Soncna se mi je zdela se bolj drobna in se manjsa, sicer pa - Soncna, Tinka bolj zivahna kot zadnjic, a Raki vseeno rabijo malo vec casa, mroda... potem pa je treba ze it. Natrix se nam je tudi pridruzil, dbest, po mojem jima je s soncno druzenje minilo v sekundi. Oona me je presenetila, sem si jo rpedstavljala temno in visjo, mi je vsec, hitro pokapira, je dinamicna v debati in za stose in fajn za druzbo, ceprav se skoraj nismo nic pogovarjali, ker so na drugi strani sedeli...Tko. Moj vtis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Ja....sam bom dodal, da sem jedu ČOKOLADNO torto , se ne morem drgač čokoladi upret Men ste bli tud vsi fajn in sem se uredu počutil, pol pa se mi je še enkrat potrdilo, da je slovenija bol mičkena in da srečaš ljudi, ki si jih že nekoč, al pa vsaj nihove starše , al pa so ti bli všek, k so bli tud že prej odpičeni, kot jaz in še dobro muziko sp fural ;Pa kšno dobro misel sem dubu..............sej bi še pisu sam me glava pa roke bolijo, k tle računalniku razlagam, kolk je blo super (joga v pripovedovanju ) No ne da se mi pisat, sam še enkrat.vsi se dbestični in lepo je bilo v vaši družbi Pa še kdaj, pa še več nas bo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Men ste bli tud vsi fajn in sem se uredu počutil, pol pa se mi je še enkrat potrdilo, da je slovenija bol mičkenaSaj če bi se hotu slabo počutit, bi se mogu pa že ornk matrat . Da je Slovenija majhna, sem pa tudi jaz pogruntala, El ima namreč monitor na servisu pri naši stranki . Sem že poklicala, je dal nekemu lokalnemu znalcu, ki je že vse poštimal, samo baje je šel nek tranzistorček in bo poklical našega serviserja, da se čimprej spedena. Upam, da bom uspela kaj pripomoči, da se monitor spet čimprej na tvoji mizi v delujočem stanju znajde, pa da se boš lahko naslajal nad kakšnimi lušnimi fotkami, samo škorpijonskih pikov se boš moral pa sam ubranit . Če te seveda fotke sploooooooooh še zanimajo, zdaj ko si ves . Ja Marsa, k sreči ima Trudi smisel za humor na njegov račun, drugače bi mu bila težka z menoj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Kako bi sele bilo, ce bi res spila se kak cvicek? ...(cuted)... - odstek ... Skratka - lusten je bilo. A ste vsi jedli sadne torte?... janja bi bila lohk manekenka - v vseh ozirih ... Tudi Piko se je prehitro spokal... Oona me je presenetilaEj, pa saj znaš tudi ti presenetiti! Veš, ne padam na kile postov, v katerih te hvalijo - te je treba srečati v živo cvička sicer ne maram, ti ga pa lahko vseeno zrihtam! prva torta, ki sem jo pojedel, je bila mešana sadna torta, druga pa jagodna katera je bila najlepša, namenoma nisem hotel napisati, ker je v tem primeru redkokdo zadovoljen če si me potem pogrešala - žal sem imel zvečer še iti na Primorskoda je oona presenetila še koga ... Če ti še kdaj prideš na torte, pa če jaz še kdaj pridem, pa če prideva na isti dan, bom to pa gotovo bolje izkoristil! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Nekam velik čejev Pikec , zamenjaj s Koji Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Ali pa z 'je'-jiJe, je, je Presenetila, Piko? Pa saj sem cist ista. A nisem?Mislim, ista kot jaz. Aja, z ne-pitjem cvicka... Pa saj nisem sploh fan, samo na enega pac shizim - sicer imam raje hvarski plavac, pa to spet samo ta, Pravi...Uh sem izbircna sicer, ne zlampam vsega, ce kdo ob Ninovih psotih kaj takega pomisli. Aja, Tihareka pa je tudi posebna .. bo nekaj na 133... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Bom drugic tiha tihcena, kot da me ni. si smesna...pa saj smo te tudi ze s cvickom preziveli jaz drugace skozi nakladam, pa je fino, da enkrat kdo drugi bolj in se utrujenost je bila 500% faktor oono sem si tudi jaz temno predstavljala, nekako...pa je fina tako piko pa...na tejle fotki, si tocno tak kot...na prejsnjih fotkah Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 marsi jz ti nč ne verjamem da boš drugič tiho... sej tud nočem, da si. maš ful fajn zanimivih stvari za povedat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.