Marsa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 S cvickom ze preziveli?ja, ampak komaj, a ne? Ne verjames, Aiwa?Uh, zdej bom pa iz inata! Ampak kaj ces pa rect?Kok ti dolgocasn nakladas?Jasno da reces - ful zanimivo in to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Aiwa, sem se glih prejle spomnila, kako si mi ti preden si prišla na LNF rekla, da si želiš spoznati nove ljudi, ki bi razmišljali v podobni smeri kar se tiče duhovnosti - evo, se ti je želja bogato izpolnila . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 in bo poklical našega serviserja, da se čimprej spedena. Upam, da bom uspela kaj pripomoči, da se monitor spet čimprej na tvoji mizi v delujočem stanju znajde,Kul sem te lih mislil mal pognjavit s tem nice nice... že celo poletje ga nimam... saj je blo kul, manjši ekrani manj grejejo... sam zdaj ko je pa že mal mrzlo bom pa rabil spet tavelkega da vas bolje vidim.... marsi jz ti nč ne verjamem da boš drugič tiho... sej tud nočem, da si. maš ful fajn zanimivih stvari za povedat Tiho je širok pojem... hehe ampak res da bi kdaj videl marso ki bi bla tiho.... haha ta je mal huda... ampak si predstavljam da po kake treh dneh bi tudi njej za kako minuto zmanjkalo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ja res bogato! BOGATO. Ah marsa, če ne bi blo zanimivo sploh omenjala ne bi... tih bi bla... kaj čem hvalt neki k mi ni všeč. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Saj se hecam malo, sem v elementu danes. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 kul počas lahk že organiziramo naslednje tortice... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Saj se hecam malo, sem v elementu danes. k drugač si pa taka bolj tiha, pa brezbarvna.... k una s fotkami, da drgač sploh nisi suha Glihkar sva s Selene ugotovili, je takoj iz prve vedla, ko sem rekla, da se mi je ena velika želja izpolnila - "Marso videt v živo, a ne " da bi bla 1000% Marsovka, če bi bila tip . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 1000% Marsovka, če bi bila tip hehe ti razmišljam in razmišljam, teoretiziram ampak mislim da nebi bil Marsovc.... skor zicer.... tak gigantski dovoz energije v moja ušasa in oči mi je mal prehud za vsakodnevne zadeve... tak enkrat na tri mesece, al pa pisno... k jo omejujejo prsti in tipkovnica.. da ne more preveč krilit... rajš kako bolj umirjeno verzijo... pa pismu ful mi je bad da sem zgrešil z mojo napovedjo (v bistvu ful mi je kul da je pršla, sam ni mi da sem zgrešil) očitno tlele svobodna volja deluje.... te je pa obilo v Marsiki kot vidim.... k men so karte pokazale ala skor zagotov je ne bo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Un skor se je izvedel, karte so že cool El, še celo kompasa ne rabiš . Hm, mene pa glih sfila z energijo Marsa, sem hotla napisat taka energična bitja, pa nekak nobenega dodatnega ne poznam . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Zdaj pa nic vec ne razumem. Vsi so si me predstavljali drugac? Kako drugac? Sem pac blond, noo... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Jaz tudi, saj si simpatična tudi takšna kot si, pa tvoj načinin govora mi je všeč, ampak slikco sem si pa vseen drgač narisala . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ja onči. u bistvu si tud mene presenetla... sej ne vem kaj sem si predsatavljala... no ampak si super. ne smeš narobe razumet. bilo je prijetno presenečenje! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Oona, (pozabil sem napisati, ustno pa sem že izustil) fajn nik!Malo sem preanaliziral svoj odziv, pa odzive drugih, poiskal stične točke, različne aspekte in prišel do zaključka - 1. Sem skoraj popolnoma prepričan, da vem, kaj je večino presenetilo, a nihče ni napisal tega!2. Mimogrede, Marsa (Marsa, nič v zvezi s tabo) imam v dvojčkih, Venero pa v ovnu.3. Če že 1. ni res, je 2. pa gotovo. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Oona..... Men je kr ooooooooogggggggggrrrrrrrrrromna skala padla, k sem te vidu, k sm bil v strahu da te ne bo no pol pa sam še pozitiva, dabest si tko k more bit Najbolj mi je blo pa všeč, k sem se isto počutu, k paneti k še niso odkriti; tm so pa ne vejo zakaj se gre in na kaj majo vpliv, sploh če so v konjunkciji z njim in majo tranzit v njej, torej so v hiši spodaj in vplivajo na.......... Oona Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Oona - ce si pa nismo nic predstavljali, tudi v temah o videzu nisi nic sodelovala, pa si vsakdo v glavi ustvari neko slikco, kot pravi janja.Morda zaradi ascendenta, da sem si te predstavljala temnejso, pa morda bolj nekako 'trsato'... Oci so pa kar 'taprave', kot sem si predstavljala - zivahne, po mojem vse schekiras v milijoninki.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ....in da srečaš ljudi, ki si jih že nekoč, al pa vsaj nihove starše Jz ne vem, kaj je takega na mojem ocetu, ampak kamorkoli smo sli, vsi si ga zapomnejo! Vedno koga sreca, vedno ga kdo spozna pa se niso vidli ze ne vem kok let......... Ga je enkrat zlahta iz Dolenjske iskala po Kosezah, pa so kr enga vprasal, kje pa ta in ta zivi - pa so uni terasasti bloki, in model je vedu! In ju je napotil! Trudi, tebe se res ne spomnem, ampak za Aiwo pa vem, takrat sem bla stara 12 al 13 let, pa se mi je zdel ful uau k je mal starejsa od mene...... Ampak na slikah sem pa fenomenalna...... :o|o: K najvecji zadetek, na vseh z enim uckom zaprtim...... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Čaki katja, kaj pa je s terasastimi bloki ? A si tam kje al kako? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Evo sem vedla, prehitro si sla, Katja! V bistvu te nisem prec spoznala, ceprav si prav taka kot na fotki...Ja, se pa res nekaj kremzis glih (saj, ne skrbi, jaz tudi povsod glih bedaste face delam ali se pa Nino nagiba). Zal mi je za izpit, sem tam v dnevniku videla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Mogoče jo tut jest poznam , če ma kej veze s Kosezami... Mogoče sem ji kdaj salamco rezala, al pa kruh prodala al ji pa denarnico praznila Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Nenamerno Marsa,samo se je toliko ohladilo, da bi zmrznila,če bi bila brez jakne! Hmm, ampak saj sem prisla ko je blo se sonce, no ampak res tudi soncne nisem videla v majcki, pac pa v jackiju ze.Moram drugic prva priti. Jaz bi imela tud tatoo, sam sem pol pusy, pa se - katerega?? To je vprasanje zdaj... In - kam? Joj, kolk enih dilem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ... tak enkrat na tri mesece, al pa pisno...:o|o: OK, povej kdaj ti ustreza, mislim da so tortozerke veckrat... :o|o: ...da ne more preveč krilit...Ne morem kot hlod sedet brez muvanja vsaj mickenega... ... rajš kako bolj umirjeno verzijo...Zaenkrat ni mogoce, cez kake 20 let - ko bos ti taka bakica kot sem jaz zdaj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Pismu ste se razpisali! Rabla kar konkretno časa, da sem se prebila cež vse vtise in to. Marsa - jaz še bolj mejhna in suhcena? Mogoče sam zato, ker ni bla zima, pa sem bila mal manj oblečena kot zadnjič na partiju, drugač pa sem pridno dala gor par kilc od zadnjič, veš! Piko - tvoji posti so , to mi je tako všeč! Ribica Katja je tudi vse "omrežila" - pa nič se ne sekiraj, če so fotke take, je**š, v realnosti si pa itak totalen sonček in lepotička, you can't beat the real thing with a pic! Ja, z Natrixom nama je čas minil v sekundi, res sva se prav noro lepo ulovila - ugotovila, da imava milijon skupnih točk, pa ne samo v glavi, ampak tudi kar se fizične resničnosti tiče! Prav nora naključja. Oona, mene je tut čist vrglo, ko so se ti vsi predstavljali drugačno, mene nisi čisto nič šokirala, ko sem te prvič videla! (uhhhh, vsaj ena... si zdaj misli ) Superfinofajn je bilo na torticah, vsi ste totalne lubice , prav vesela sem, da sem lahko v vaši družbi! Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Mogoče jo tut jest poznam , če ma kej veze s Kosezami... Mogoče sem ji kdaj salamco rezala, al pa kruh prodala al ji pa denarnico praznila Drugace sem 10 let zivela v Kosezah, potem pa sem se z mamo in bratom preselila v Fuzine, oci je pa se zmeri tam. Kaj si kje tam delala? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Jp, v živalski štacuni market Mravlca 1995-2002 , sva se kej križale? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Haha, the best, v mravlco sm pa dostkrat sla, ja! Lahko da sva se ze vidle, preselila sem se poleti 1995. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.