El Nino 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ... tak enkrat na tri mesece, al pa pisno...:o|o: OK, povej kdaj ti ustreza, mislim da so tortozerke veckrat... :o|o: ...da ne more preveč krilit...Ne morem kot hlod sedet brez muvanja vsaj mickenega... ... rajš kako bolj umirjeno verzijo...Zaenkrat ni mogoce, cez kake 20 let - ko bos ti taka bakica kot sem jaz zdaj... hehe ni blema marsa bom naslednjič skočil še rajš mal k contesci pa sončni.... hm hya a bo ta teden že prezgodaj? za naslednji session.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Haha, the best, v mravlco sm pa dostkrat sla, ja! Lahko da sva se ze vidle, preselila sem se poleti 1995.No sej nima veze, zdej si itak mal tut u mojih krempljih, pa ne smem bit slabša od ostalih članov naše familije - Aiwa, pa Trudi, k te poznata Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Pismu Janja, pa jst iz terase vidm tole mravljico ... če b vedla da take fajn bejbe tam delajo (so delale), bi večkrat pršla kej kupit Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Ja, a pol si v teh 7 letih ziher kej pršla naokol, pa če jo vidiš s terase, morš nek okol Magnifika pa slastike delat... .. No sej me kr dostikrat nostalgija zagrab, zanč se mi je sanjal da sem šefu v naročje skočila, pa šla v delikateso delat, pa so eni mulci tam nekaj grozili, jaz pa k šefu javskat... Luštno je blo, zdaj je pa tudi, sam drgač Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Ne delat, jst tam živim ...nabavljam pa v glavnem v mercatorju (prej emona) :o|o: sigurno sva se kaj videli, samo če nisi pozoren... Magnifika je pa itaq kar dosti videt tam okoli Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Eh trola, neumnosti klatim, sem mislila po tvoje, ja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 mah, moram enkrat okoli na tortožerke pribremzat... sam zdaj grem (končno) na dopust, pa v glavnem imam oktobra in novembra, pa potem od februarja do aprila vse sobote zasedene Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Dragi Tortozerci, moram se enkrat poudarit, da je bilo z vami kar lustno, ceprav me je na zacetku za hip zajela mickena panika ... sem takoj opazila nekaj zacudenih oci ... zato zahvala Contesi in Pikotu, ki sta me resila z resilnim pasom besed.... se pravi, da skoz besede res delujem cist drugace kot v resnici... bom morala malo razmislit. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 vsi ste super!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 oona...ma saj to ni bil minus...samo faktor presenecenja Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Ma tocno to! Oona! Nic ne rabis 'razmisljat', saj nisi cisto drug clovek, saj si ista, samo pojavo smo si nekateri ocitno drugace predstavljali.Mene si v bistvu pozitivno presenetila, ce se ze moram opredelit takole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 jaz pa sploh nisem bila presenečena, ker sem vedela da pride in to je pač Oona, pa še popolnoma odkrita sem bila z odgovori sva se danes z mojim pogovarjala, če uspejo določene zadeve in si v roku dveh let nabavi motor, on hodi na srečanja, jaz pa na tortice, tko da glejte da bodo takrat še pismo sam shodi so po nekaj dni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ni blema mi lahk tud kak party zrihtamo k bo trajal nekaj dni Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Bemti, ko vas tle berem, so se mi začele kar sline cedit! Pa ne toliko po tortici kot po srečanju z vami. Prav lepo vas je brati, kaj šele bi bilo poslušati vas v živo! Ok, bo treba naslednjič tako uštimat, da nekako pridem. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 nooo....kdaj torej spet tortice..........................in predvsem tortozherke 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Hvala ti, Sončna, za prečudovit sprehod in klepet v mesečini!Še kdaj lahko ponoviva, morda pred torticami... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 vidim da nas je že zadost za še enkrat hehe sam vprašanje časa... je kdaj bo kdo reku kdaj...3,2,1,0 sobota anyone? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Sobota bi kar šla, ja, sam bojo tole zame krajše tortice kot zadnjič, ker se bom imela za učit Natrix, hvala... in za slikco Tudi jaz sem se imela lepo Naslednjič tek? Boš lahko s kolesarjenjem skombiniral Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Jaz sem za! Kar se pa tiče sobote, mi ustreza, če seveda drugim tudi...... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. september 2004 Avtor Prijavi Deli 7. september 2004 Sončna, za hec (pismu, morm mal umirit svoj jezik) sm rekla, da jih "mim grede ..." sam nism mislna tko, kt se je slišal...evo, nova ljubezen na VIDIKU... (sm mela prov, al ne?) Trudi, tebe od nekje poznam... na full te od nekje poznam....Aiwa me je najbolj presenetla... tko mila...to bo še dobra mamica in žena... Marsa...me je pa kar "povozila"...full energy...Škoda, da se s Selene nisva kaj dost menile... mi je full žal... čez cel obraz sam smile...full Oona je bila čist na drugem koncu... ????Piko... tebe še nisem prašala vsega...pa kdaj drugič...Michelle se javno opravičujem za kosmate besede... Tihareka je bila res tiha...???? don't know why?Pujsa pa sploh ni to, za kar se predstavlja... Natrixredovega glasu pa sploh slišala nisem...sta bla s Sončno čist v svojem svetu...way out od našegaRibica Katja ... tut tako mila... tut presenečena... všeč so mi take bejbke... (sam ne na tak način, k se boste zdej muzal) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 v soboto spet? no sej pol bomo pa čist nerazdružljivi ratal.... bo treba vsako soboto... kot fiks... majica Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Uh, Majica, res te mal tale tvoj jezik matra... oziroma bolj ti druge matraš z njim c c c c Bom tko rekla... z Natrixom sva se vidla mal dlje kot samo v učke , že prvo sekundo, in noro lepo je srečat nekoga, ki ti je tako zelo podoben Ko se tvoj odsev zrcali v duši drugega in obratno , pa naj se tole bere še tako osladno, čisto resno mislim Nekoga takega že poznam, pravim mu "bratec" (čeprav to ni po krvnem sorodstvu ) ... in ob takšnem razvoju dogodkov sem že parkrat pomislila, da sem začela srečevat duše iz svoje skupine... Vsekakor so to ljudje, ki so mi že v prvem hipu domači in jih poznam na nek noro lep način Evo zdaj pa dešifriraj tole (Mogoč se bo pa še NatrixRed kaj oglasil... .... help...? ) .... babji firbec, bemte... Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 a tole med tednom ni izvedljivo....k sobota je tko....ma kdo pa sploh v ljubljani ostane chez vikendGREM PA ZHE RAJ U MARTULK GOBE NABIRAT 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. september 2004 Avtor Prijavi Deli 7. september 2004 Sončna... bi bila zelo lep duo... že na uč estetska... Aakhut... svoji k svojim... mende ne nabiraš mušnic... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Majica....men si ti tud v oko padal :o|o: , čak te ven vzamem pa še na druzga pogledam , ja men se tud zdiš znana od nekje........ , ja točno od tam; sva se vidla........ ; sam ne spomnem se kje je to in kdaj , bomo pa drugič to ugotovil Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.