Skoči na vsebino

Tortožerke

Recommended Posts

... tak enkrat na tri mesece, al pa pisno...

:o|o:

OK, povej kdaj ti ustreza, mislim da so tortozerke veckrat... :o|o:

...da ne more preveč krilit...

Ne morem kot hlod sedet brez muvanja vsaj mickenega... x:px

...:P rajš kako bolj umirjeno verzijo...

Zaenkrat ni mogoce, cez kake 20 let - ko bos ti taka bakica kot sem jaz zdaj... x;)x

hehe :) ni blema marsa :) bom naslednjič skočil še rajš mal k contesci pa sončni.... hm hya a bo ta teden že prezgodaj? :D za naslednji session....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Haha, the best, v mravlco sm pa dostkrat sla, ja! Lahko da sva se ze vidle, preselila sem se poleti 1995.

No sej nima veze, zdej si itak mal tut u mojih krempljih, pa ne smem bit slabša od ostalih članov naše familije - Aiwa, pa Trudi, k te poznata xrolleyesx x:Dx x;)x x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ja, a pol si v teh 7 letih ziher kej pršla naokol, pa če jo vidiš s terase, morš nek okol Magnifika pa slastike delat...

.. No sej me kr dostikrat nostalgija zagrab, zanč se mi je sanjal da sem šefu v naročje skočila, pa šla v delikateso delat, pa so eni mulci tam nekaj grozili, jaz pa k šefu javskat... Luštno je blo, zdaj je pa tudi, sam drgač xsrcx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Dragi Tortozerci, moram se enkrat poudarit, da je bilo z vami kar lustno, ceprav me je na zacetku za hip zajela mickena panika ... sem takoj opazila nekaj zacudenih oci ... zato zahvala Contesi in Pikotu, ki sta me resila z resilnim pasom besed.... x;)x se pravi, da skoz besede res delujem cist drugace kot v resnici... bom morala malo razmislit. :inocent:

x:Xx :palec:

Dum spiro, spero.

Ma tocno to! Oona! Nic ne rabis 'razmisljat', saj nisi cisto drug clovek, saj si ista, samo pojavo smo si nekateri ocitno drugace predstavljali.

Mene si v bistvu pozitivno presenetila, ce se ze moram opredelit takole. x:Xx x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz pa sploh nisem bila presenečena, ker sem vedela da pride in to je pač Oona, pa še popolnoma odkrita sem bila z odgovori x;)x sva se danes z mojim pogovarjala, če uspejo določene zadeve in si v roku dveh let nabavi motor, on hodi na srečanja, jaz pa na tortice, tko da glejte da bodo takrat še x:Dx pismo sam shodi so po nekaj dni xscratchx :mex: xzobkox

Hvala ti, Sončna, za prečudovit sprehod in klepet v mesečini!

Še kdaj lahko ponoviva, morda pred torticami... x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Sobota bi kar šla, ja, sam bojo tole zame krajše tortice kot zadnjič, ker se bom imela za učit x;)x :palec:

Natrix, hvala... in za slikco xsrcx Tudi jaz sem se imela lepo x;)x Naslednjič tek? x:)x Boš lahko s kolesarjenjem skombiniral x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Jaz sem za! Kar se pa tiče sobote, mi ustreza, če seveda drugim tudi......

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Sončna, za hec (pismu, morm mal umirit svoj jezik) sm rekla, da jih "mim grede ..." sam nism mislna tko, kt se je slišal...evo, nova ljubezen na VIDIKU... (sm mela prov, al ne?) ;)

Trudi, tebe od nekje poznam... na full te od nekje poznam....

Aiwa me je najbolj presenetla... tko mila...to bo še dobra mamica in žena... :D

Marsa...me je pa kar "povozila"...full energy...

Škoda, da se s Selene nisva kaj dost menile... mi je full žal... čez cel obraz sam smile...full

Oona je bila čist na drugem koncu... ????

Piko... tebe še nisem prašala vsega...pa kdaj drugič...

Michelle se javno opravičujem za kosmate besede...

Tihareka je bila res tiha...???? don't know why?

Pujsa pa sploh ni to, za kar se predstavlja...

Natrixredovega glasu pa sploh slišala nisem...sta bla s Sončno čist v svojem svetu...way out od našega

Ribica Katja ... tut tako mila... tut presenečena... všeč so mi take bejbke... (sam ne na tak način, k se boste zdej muzal)

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Uh, Majica, res te mal tale tvoj jezik matra... oziroma bolj ti druge matraš z njim x:Dx c c c c :vragec: Bom tko rekla... z Natrixom sva se vidla mal dlje kot samo v učke x;)x , že prvo sekundo, in noro lepo je srečat nekoga, ki ti je tako zelo podoben xsrcx Ko se tvoj odsev zrcali v duši drugega in obratno xrainbowx , pa naj se tole bere še tako osladno, čisto resno mislim x:Dx Nekoga takega že poznam, pravim mu "bratec" (čeprav to ni po krvnem sorodstvu x;)x ) ... in ob takšnem razvoju dogodkov sem že parkrat pomislila, da sem začela srečevat duše iz svoje skupine... Vsekakor so to ljudje, ki so mi že v prvem hipu domači in jih poznam na nek noro lep način xsrcx

Evo zdaj pa dešifriraj tole :P x:Dx :vragec: x;)x (Mogoč se bo pa še NatrixRed kaj oglasil... :inocent: .... help...? x:Ix ) .... babji firbec, bemte... x:o)x x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

:vragec:

a tole med tednom ni izvedljivo....k sobota je tko....ma kdo pa sploh v ljubljani ostane chez vikend

GREM PA ZHE RAJ U MARTULK GOBE NABIRAT

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Sončna... bi bila zelo lep duo... že na uč estetska... :D

Aakhut... svoji k svojim... mende ne nabiraš mušnic... ;)

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Majica....men si ti tud v oko padal :o|o: , čak te ven vzamem pa še na druzga pogledam x:Dx , ja men se tud zdiš znana od nekje........ xscratchx , ja točno od tam; sva se vidla........ xDDx ; sam ne spomnem se kje je to in kdaj xscratchx

x:Dx x;)x , bomo pa drugič to ugotovil :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...