lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Ok...Lana...jez bom tam ob 11.30...bom sprejemala goste... Jez bi pa zdej rada vedla, kdo pride... k zdej nč ne vem...Se bom potrudla,za eno torto,pa par besed bo že čas. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Moja mama je govorila...moškega glej kako je....kakršen pri mizi, tak v postelji...torej... jaz sem slišal tak isto o tem kako ližejo sladoled...... sicer pa bikci bi lahko bili izjeme.... itak zmažejo torto v petih minutah, sam jih naročijo pa tud tri štiri... ampak pustmo to naj vsaj ena tema ostane nedolžna.... Hja MajicaQUOTE (majica @ 29. Apr 2004 ob 22:45) Ok...Lana...jez bom tam ob 11.30...bom sprejemala goste... Jez bi pa zdej rada vedla, kdo pride... k zdej nč ne vem... Jaz pridem...... lohk naredimo seznam ala lunin party.... tle če jaz prav vidim, sva gor vsaj dva deca SstaneEl Nino zdaj se pa dodajte še vsi ostali... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Moja mama je govorila...moškega glej kako je....kakršen pri mizi, tak v postelji...torej... ...jo tebi odstopim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Ja Nino...to je beseda...končno bo en dal rep tja k spada...pa glavo kamor sodi... Ti si cukr... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Moja mama je govorila...moškega glej kako je....kakršen pri mizi, tak v postelji...torej... ...jo tebi odstopim Uf...moje mame ni več...smo jo odstopili zemlji... Sem se spomnla zdele, kaj ma en tip napisan na majci...MEN JE TAŠČA VSE...zadi pa VZELA Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 hm žal mi je za tvojo mamico sam zdej si pa idealna žena (brez tašče) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 ...in tasta... ...jez mam pa to oboje...po 2x...bivšo in zdajšno... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Dobro, da še ti nisi, bi bila čist zelena od tašč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Avtor Prijavi Deli 29. april 2004 Taščo gladim po dlaki navzdol...mi nič ne more... Uau...moja tašča živi 130 km stran...od mojega dragega tast pa tut ene tolk...mava ljubi mir... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Majica,jaz sem lahko tam tudi že ob 11:30h! Jaz tudi Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Taščo gladim po dlaki navzdol...mi nič ne more... Uau...moja tašča živi 130 km stran...od mojega dragega tast pa tut ene tolk...mava ljubi mir... Haha.. z drugimi besedami na tolk daleč nekoga vidiš smo če se res potrudiš..... mmm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. april 2004 Avtor Prijavi Deli 30. april 2004 Jez bom v Slonu...V SREDO OB 11.30 URI... Čakam na vas... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Jaz bom v sredo ob 12.30 v slonu upam da me čakate.... ne pojest vse torte... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
midva 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Moja mama je govorila...moškega glej kako je....kakršen pri mizi, tak v postelji...torej... Jaz sem pa slišal, če ma mrzle roke, je pol dobra pri sexu! Tak in tak pa ni boljš slaščic kot kremšnite! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Majica, a pol se boš ti lahko že od 11.30 nažirala tortic ? ....jaz pa čakat do 13h...na svetu res ni pravice je že Kalimero povedal. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 OK, torej smo le dorekli...Sreda torej - od 11:30 dalje...Aja, kje? Slon? A ni to bolj za 4 se dobit placa? Ni ono, da bi zdaj bilo ne vem kolk placa, precej stisnjeno tam sredi centra...No, ja, itak nisem bila se nikoli tam, morda pa je placa cisto dovolj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 No, ja, itak nisem bila se nikoli tam, morda pa je placa cisto dovolj. ...čisto Marsa....jaz tudi včasih take stavke delam. Placa je kar nekaj, se bomo pa mal stisnili, če ne drugega ...pa tudi če se začne ob 11.30 bo kdo že šel prej....Ponavadi, ko grem mimo, vidim gospe s srebrnimi glavami, ki srebajo kavico in jejo tortice počasi, grižljaj po grižljaj. Meni osebno so torte boljše v Zvezdi, ampak plac je pa bolj stisnjen tam....tako da...ok..whatever...glavno, da se spelje. Mogoče, ustanovimo LNF slastiko ...z najboljšimi tortami in veliko prostora Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Ja, jaz tudi vidim tele gospe, ko grem mimo vedno, to je bila tudi moja asociacija. Hmm, upam, da nimajo samo 'lahkih gozdickov', 'tiramisujev', sadnih tort in podobnega...Vcasih sem imela blazno rada nekaksno rezino... hm, orehovo, ampak ne tak suh, pust kolac, pac pa tak... hm... taka slastna zadeva, to pa res maram, samo po mojem ziher nimajo, tu sem najbrz cisto predpotopna, kje pa zivim? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Uau...moja tašča živi 130 km stran...od mojega dragega tast pa tut ene tolk...mava ljubi mir... Ko se ravno govori o taščah. Veš kako jo je treba pokopat, ko umre? Z obrazom navzdol, da če se slučajno zbudi, koplje v napačno smer! sicer pa sem bil jaz še vsaki potencialni tašči všeč, tko da počasi ne vidim več smisla v takih vicih... huhu pismu zdaj tle razmišljam o torticah, pa je zmankalo čokolade morem it dol spraznit hladilnik... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Jaz sem pa slišal, če ma mrzle roke, je pol dobra pri sexu!jaz pa sem slišu da so take ponavadi živčne.... hehe, hm hja, če pomislim dvojčice majo ponavad mrzle roke..... mmm:2src: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Ja, jaz tudi vidim tele gospe, ko grem mimo vedno, to je bila tudi moja asociacija. Hmm, upam, da nimajo samo 'lahkih gozdickov', 'tiramisujev', sadnih tort in podobnega...Potem, se me lahko pretvarjamo, da smo kot te gospe....srebamo kavico in previdno zmešamo sladkor s srebrno žličko, srknemo požirek in z dvema prstkoma odložimo skodelico nazaj na podstavek in rečemo...ti a veš, da nismo dobili voščilnice od Mici za Božič, Bog ve če je še živa.... Ohridska rezina pa še živi Marsa, zgleda, da nisi tok za časom, kot misliš ...je pa bolj a la lahki gozdiček varianta.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Govori v ednini, gospa Cosma jih pri svojih letih že nekaj poseduje...ok saj se ne vidijo, ampak so bile pa že opažene ....ampak....whatever...pridem na skiroju brez lasulje z vetrom v laseh. Mislim, da mi spet cukr pada...poslušam when the stars goes blue od bono in the corrs....kolikokrat moram iti še spati do srede? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 meni se že cedijo sline, to smo mi mal zajebali vsaj z mojga stališča..... najprej bi morali reči se dobimo na pijački pol pa petnajst sekund prej gremo še na tortico...... ne pa da bom tle ves lačen še par dni..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Kok ste hecne... tole pa ni nic sco... niti ribje...Tule pa bolj tehtnica ven tolce (Cosma, ha, pa smo te) - pa ovni, biki, pogojno dvojcki, pa strelci, zaradi samega sladkega uzitka... Ampak jaz sem kot 'pri parfumih' - trpko, sveze... in podobno...Torej - ne sladko. Hecno... ponavadi recejo, da ... ma, saj je vseeno, kaj bi toliko filozofirali okol teh tort... Hocem reci - jaz pridem zaradi tortozerk - in ne zaradi tort. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ... pa se levi, jasno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.