El Nino 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ... sicer prvo uro itak prešpricala.... druge tri preklepetala... ...Ja, takole nekako je slo pri meni, tudi 'zares'... hja kaj misliš da si js izmišljujem hehe sej si mi sama povedala... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 sej pr men je blo tud tko...pa sem se zanč z mami pogovarjala, da češ kok sem bla pridna v osnovni šoli, pa ona pridna?!. In mene že zaskrbi jo pogledam in vprašam, ja kaj pa je blo pa pravi, da je mogla skoz v šolo hodit, ker sem tok klepetala.... hja... sem jz kriva, da so bli dolgočasni predmeti? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Hm...ja kaj je že namen tortic?...hvala Piko ..me veseli,da sva se spoznala hja ne vem kaj natančno je namen... ampak druženje bi bila #1 stvar... pol pa tortice sladoledki sadne kupe, po tanovem če bo dost marsa hodila blizu bo še kak cviček padu na mizo El Nino in drugi frendi, saj vem da je glavni namenj druženje, jasno.Moji razlogi po pomembnosti za 1. udeležbo so:1. Zvezda ima najboljše torte, take težko ješ drugje, pa tudi doma moraš kaj narediti. Enako dobro pivo se da piti marsikje.2. malo se pokazat, ker se ob napisanem ne skrivam samo v virtualnem svetu, ampak so moje misli zelo podobne, ne glede na okoliščine3. videti kogaZ drugo udeležbo se je vrstni red obrnil, tako da je bila 3. točka na prvem mestu.Jutri bo lahko popolnoma drug razlog, če bom prišel na realen klepet. P.S. Pri Apolonijini ikonci sem mislil, da ima na ustnicah odsev fleša. Sedaj pa nisem več tako prepričan, morda gre pa za peno od piva... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 men se sploh vseeno al so tortice al niso tortice... recimo da sem po nekaj mesecih prvič nekaj sladkega pojedla, tko da.... mi je vseeno al pijem cviček, pivo al vodo, važno mi je,da spoznam tudi v živo tiste, ki mi pomenijo v življenju veliko... aja pa vseeno mi je al stojim al sedim, sam fotografiram se ne rada - a je blo opazit pismo drgač sploh ne dovolim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Selene, nismo opazl, ker smo se vsi s sabo obremenjeval... Ja, kdo se pa mara slikat?Sploh iz enih kotov odstekanih, ko je svetloba narobe in na 60 cm? :o|o: Ampak pac, pa kaj... kaj pa je, ali sem filmska zvezda?Pa tudi - evo, taka sem, ne bom ujeta v eno podobo, ki se jo mrzlicno ustvarja - npr. tako da sem vedno samo iz 'ta lepega kota' fotkana itd. Ker slej ko prej me bodo ujeli s pikico celulita, s kaksno nrpeimerno kozho na kaksnem neprimernem mestu ali kaj podobnega, zdaj bom pa - ali cvikala in komplicirala, ali pa - se skrivala.Mah, pac... nocem bit ujeta skratka v en 'najlepsi' kot sebe... ali najlepso varianto...To je tako kot ce bi se morala skoz smejckat.Pa se ne.Pa imam mimiko, recimo 250 na sekundo, to pomeni ful variant, da sem mimo totalno. Biti tolk z videzom obremenjen se mi zdi... necimrno... pubertetnisko....No, morda sem krivicna, kaj jaz vem, no, jaz sem zadovoljna, pa ceprav sem totalno off (da ne bos mislila, ti si prav kul na fotkah, selene, jaz pa imam klobasast onraz in podobno)... Pa se - kaksna pa je Primerjava?Mislim - na koga je treba gledat in potem rect - takle je 'lep'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Pa tudi - evo, taka sem, ne bom ujeta v eno podobo, ki se jo mrzlicno ustvarja - npr. tako da sem vedno samo iz 'ta lepega kota' fotkana itd.Jaz na te zadeve gledam bolj tko, trenutek, ujet. vsaka fotka sem jaz, ker sem itak fuuuuuuuul različna, tko kot smo vsi kot ljudje večplastni. Fotke so bolj spominček na prijetne trenutke kot iskanje optimalnih kotov in svetlob vsaj zame. Briga me, sem oboje, Pujsa s Trudijevih fotk, pa Pujsa s Pikovih fotk Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 jaz pa mislim, da morajo tortice vsekakor ostati tortice, tortozerke, to je super, kako se je spontano zacelo, ime in vse... prima! Torej tortozerke naj ostanejo, ja, jasno, drug filing je zrckat tortico popoldne kot na pivu se dobit popoldne in to je pol ze zvecer in tko... bla... Pac pa bi se v tem primeru lohk zorganizirala kaksna podobna 'srecanja' kjerkoli drugje oz. pac ne v slascicarnah, pac pa drugje... samo jaz nimam idej, ker ne hodim po lokalih, v bistvu se mi zdi skoda casha, ampak kdaj na kaksen pircek ali vincek it, zakaj pa ne, z veseljem, najbrz... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 jaz sem samo hotela povedat, da mi je kul v vaši družbi, pa očitno ne znam aja pa drugič se ne no z menoj obremenjevat ker jaz sem prav uživala, samo malo se še sprostim pa bo pa hecam se tole spet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Eh, znas znas, samo tistega nisem komentirala. Hotela si rect, da je cisto vseeno, kul in imas prav, saj je vseeno kje se dobis (ocitno, ce sem jaz prisla v slascicarno, saj nisem bila 30 let v kaksni), ampak to zato, ker pac hoces harmonizirat, kao sej se mamo lohk povsod kul pa to..No jaz pa pravim, da ce nekaj laufa kul, ce so tam dbest torte in vse, zakaj to zdaj zasvinjati z drugimi energijami, seliti, menjati ali kaj jaz vem....To je najbrz za ene prav tripcek, takole na tortice... kot je nekomu na cajcek, recimo... no to bi bilo tud lusten, za caje sem pa zelo, samo Cajnica pa je majhna. ...Ce ne shizis na sladkarije, ne mores cist stekat, najbrz, ampak po mojem je to prav spesl stos, no... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 zasvinjati Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Aja sorchy, samo po tvoji zaslugi se zdaj te ta svinjske slisijo prav simpaticno... Morda kdaj prej ne bi glih tega uporabila... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Se mi prou fajn zdi, k ste vsi svinjsko okuženi , je kar nekaj LNF registriranih fint - pobož,... , bomo neka klika ratal Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 V kavarni in slaščičarni Zvezda imajo tudi pivo. Resda samo Laško in Union, ampak za take, ki niso izbirčni, je po moje dovolj. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Pri Apolonijini ikonci sem mislil, da ima na ustnicah odsev fleša. Sedaj pa nisem več tako prepričan, morda gre pa za peno od piva... To pa je predrznost, ker nisem pila pivo ampak margerito, ampak bi pa z vami rada spila pivo...pa pojedla sadno solato...čeprav tole glih nebi skup mešala.... :xx!: Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Pri Apolonijini ikonci sem mislil, da ima na ustnicah odsev fleša. Sedaj pa nisem več tako prepričan, morda gre pa za peno od piva...To pa je predrznost, ker nisem pila pivo ampak margerito, ampak bi pa z vami rada spila pivo...pa pojedla sadno solato...čeprav tole glih nebi skup mešala.... :xx!: Ja, ja, ne bom se sprenevedal Če nisem prav videl, se oproščam; kdo ve, če je večina sploh kaj opazila? Ampak kot rečeno - tudi pivo strežejo v Zvezdi. Če je bila to ovira ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Zame sploh ne, Piko, saj ves (aja ne ves, si prej sel) - se mi je to explicitno poudarilo, da majo tud alko... da ce cem cvicek.Pa nisem hotla... Tako da - s tem smo seznanjeni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Piko: sej lepo da si se tok poglobil Zmenjeno, jest bom pivo, a bi ga delil ? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Mislim, da bom naslednjič poizkusil kako sadno tortico! Mljask, mljask, so izgledale takooo slastne, (saj so bile,...malo sem poizkusil od Sončne), samo kaj, ko sem bil ravno od kosila! Naslednjič, pa nebom ponovil napake, he, he,.. Torej, Marsa in vsi skupaj, SOBOTA ali NEDELJA Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ma kake torte neki Kaj pa hujšanje??? Ali to kao neki izgovori Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Mah glih sem hotla rect, kaj si navalil zdaj, Natrix?No, pac, saj se lohk dobi, kdor se hoce, morda pa se dobita s soncno samo, saj je dosti? Mislim ker da ne bi predozirali luninih energij... no, marsove so bolj... hm, kriticne? Skratka, meni je kul scenarij takle - folk se pac dobiva, kul, fino, in jaz lohk uletim, ce cem. Brez blazotnega menjenja in to... sicer pa itak kul, da kdaj manjkam - da se vmes hitro sklepetate se ostali. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ma kake torte neki Kaj pa hujšanje??? Ali to kao neki izgovori hja eni se moremo tudi zredit.... heja... k vidim da ste dokaj počasni js sem kakopak za soboto spet... sam mal me skrbi sstane... hehe no ja .... bom pa enkrat po pošti naročil sol al kak je to... utegne bit tud kul... nm torej.. a vam je blo kul 16.00 men se je zdelo že kar mal pozno... 15.00?? mogoče? kosilo je že zdavnej prebavljeno... večerne mačke so že pokonci... tja prideš lih k ni prometa če si točoen vsaj.... no bomo vidl... predloge na dan.... js predlagam sobota 15.00 če ma kdo kak drug predlog na dan z njim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Jaz ta vikend ne morem, je prišlo do spremembe plana Ker bo spet sonček se grem še malo posončit in naplavat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 hja eni se moremo tudi zredit....Hja, eni se morete (=se lahko), enim pa se ni treba. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Mmmm, sm našu med, pa to. Zredit :OO!: ...sam to mi še fali, ja. :xx!: :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.