Amazonka 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Hja, eni se morete, enim pa se ni treba A ne, kok nas je mati narava obdarila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ...ja, pa res, sem že skor mal preveč obdarjen Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Kva hihihi......tak pač je. ................... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ce se boste zmenil en teden kasneje, potem lahko uletim.....tale vikend pa se ne.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 men se zdi tud bl fajn naslednji vikend. ta vikend je prehitro... drug vikend je pa lih prov katja si pametno povedla... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 something's fishy around here hehe men se tud zdi mal hitr... ;D mrbit bi blo kul da uvedem ostvar enkrat na mesec... pol pa po potrebi dodamo še vsako tretjo soboto v mesecu... tisti ki pa komaj čakamo da se vidimo se germo lahk pa tud vmes zasebno pogledat.. tak da res ne vidim problema... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Vi sploh ne vete kak je fajn na tak dan k je dans na kak pir pa čvek pod Pohorje it...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 hehe...bo treba to varjanto enkrat užgat...da prečekiramo štajerce... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Biče ludo i nezaboravno..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 hehe...bo treba to varjanto enkrat užgat...da prečekiramo štajerce... Aha, si videl Mick, kam midva spadava Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Dokler POD Pohorje je ok ...........ker na Pohorju je tud Pohorski dvor Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Kaj na dvoru ne jedo tortic Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ma,če nism zamutu je tam nek dispanzer za psihohigieno in alkolizem..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 hm...tam samo pivo pijejo... .. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 ja...terapevti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 ...hm,bi blo fajn it enkrat mal na izlet... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 ku.c, če vam grejo sam Zvezde pa torte po glav..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 hm...sj jz ne določim Zvezde in tort ... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Jaaa, torticeeee! ......, a je kdo tortice omenjal?? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Nihče. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Jaz se bom tem torticam se kar mal izogibala... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Jutri sem v Ljubljani, kdo pride Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.