El Nino 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 ku.c, če vam grejo sam Zvezde pa torte po glav..... lahk se tud dobimo na vogalu... spredi zadi in vmes... spijemo kaj hladnega... gledamo vroče lunatke.... men gredo tud tortice mal že... hm ampak to k sem lih jedu večerjo... pol bom pa itak spet lačen.... heja... hm mal se mi zeha... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Nihče. :xx!: Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Saj vem, Mick.... Ti bi rajši encijan.... Naj ti nebo nerodno rečt! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 no zgleda da ta vikend res ne bo tortic... naslednji je res boljši. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 zdele sem tud js dokaj dalč od ljubljane kar paše bit mal dol na jugu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Kaj na dvoru ne jedo tortic Na dvoru mamo mi pr ns fuuuuulllll radi tortice Sam ta vikend je pač zavzet s službo žal.... :o|o: Drugič Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Saj vem, Mick.... Ti bi rajši encijan.... Naj ti nebo nerodno rečt! Ah....rajš k torto......kakšno tortožerko. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Saj vem, Mick.... Ti bi rajši encijan.... Naj ti nebo nerodno rečt! Ah....rajš k torto......kakšno tortožerko. Micka ne bo na torte iz enega samega razloga:tolikim se je že ponujal, da bi tortožerke pojedle kar njega :vragec: Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ...pol grem pa sama na torto.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Uuuu fino mačona... ...sej če ti torta ne paše greva lah tud na kej druzga Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Ok...pol se pa lah zmenva če češ Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ok...pol grem pa ta vikend sama... :o|o: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 KDAJ? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 v soboto ali nedeljo...hm se morem še spomnit ..k čas bo skoz... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Rajsi v nedeljo. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Ja jz tud tko mislm...bo bolš. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Micka ne bo na torte iz enega samega razloga:tolikim se je že ponujal, da bi tortožerke pojedle kar njega :vragec: ..to bi bil pa konkreten zalogaj Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 mick ni panike... jih je precej "mickožerk"... pravzaprav zdaj pa res ne boš prišel... ziher bi se tam gor štajerci organizirali in spili en laški pir... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Se bomo upam ......ste pa tud ostali vabljeni, k nam mogoče 1x rata..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Ja, dajte ze organizirat noo. Bomo prisli na stajerski konec. samo cakamo vabilo in organizatorja. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Jo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Staaaaaaaaaaaaaaaaaaajerci , kje ste? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Ku belis ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 No....bo treba mal počekirat....kdo že vse štajerc.....Astra, nataly, rachek, bobnar, lia, se mi zdi je nekje bliz, aja pa s Ce in okolice je jih neki.......pa uni čudni mick ...dajte štajerci se javit, da vidmo kolk nas je......pa da te mogoče pa res ena čagaaa pade. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.