oona 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Eh, mutijo tile Stajerci, kaj?! :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Eh, mutijo tile Stajerci, kaj?! :o|o: Kaj ste tako malenkostni s temi torticami pa vsem tem... Al ornk al nic En lunin party, na stajerskem.Se septembra, ze tako je vsak dan bolj mrzlo.Tako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Eh, mutijo tile Stajerci, kaj?! :o|o: Kroki - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Ka si reko si reko. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Kar mislim recem, kar recem naredim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ..jst tud. Sam rečem, ko res mislim naredit. Prej pa....bluzim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Prlečka???? ....mam pol familije v Prlekiji.... ...sem tud mal Prlek. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ka gučat te tudi znoš? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ...kak mam jaz ta guč rad. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 haha še mal spodbodimo tele štajerce tolk za žur pa še nobenga luninga tortožerskega pivopivskega žura ni blo pr njih .... ccc bo treba kaj ukrenit Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Morda bojo pa dokazali, da jih niso samo besede, ampak tudi dejanja!? Ampak po mojem, se samo hvalijo, he, he,... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 5 tortica 1 voda http://www.rtvslo.si/val202/modload.php?&c_mod=vnews Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Morda bojo pa dokazali, da jih niso samo besede, ampak tudi dejanja!? Ampak po mojem, se samo hvalijo, he, he,... Prinesi rokavice s sabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Morda bojo pa dokazali, da jih niso samo besede, ampak tudi dejanja!? Ampak po mojem, se samo hvalijo, he, he,... Prinesi rokavice s sabo Ni problema! A bo treba delat? Postavt oder? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Ti..a mislis da si kaj modrejsi, ce pises v modri barvi ? Pusti rokavice, bos pa brez Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Eh, mutijo tile Stajerci, kaj?! :o|o: Kje si pa bila Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 kwa zej...a jutr ja?...(in kje pa kdaj)....al ne 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Brez ali z, ti samo zorganiziraj! Vedno pomagam, če lahko! Še vedno sem. In ker ti praviš, da vedno narediš, kar rečeš, bom imel priliko dokazat enako! Upam, da kaj bolj držiš besedo, kot tvoj krajan! Kar se pa tiče modre barve, mi je preprosto všeč. Mislim, da če si zabit, ti nobena barva ne pomaga! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ja organiziraj... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Mislim, da če si zabit, ti nobena barva ne pomaga! Vsaj samokriticen si...joke Ni problema, se vidimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 kaj pa barva v NIKU 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Mislim, da če si zabit, ti nobena barva ne pomaga! Vsaj samokriticen si...joke Ni problema, se vidimo. Tak sem,.... Zmenjeno, se vidimo, he, he,...,samo še datum je treba postavt! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 kwa zej...a jutr ja?...(in kje pa kdaj)....al ne 666 zlomkou....tralala:o|o: :o|o: :o|o: Prejšn tedn te pa ni blo, a misliš da mi s kmetov lahko pripujsamo kadar se teb zazdi, al kako Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 To pujsika...dej ga!! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 prejshn teden sm se she z vozichki ukvarju 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.