ribica Katja 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 zanč me je ena vodnarka nalagala da je škorpijonka... prokleta prasica.......ups.... :o :OO!: Od oceta kolega, ful jebach in to, je pravu, kako on osvaja zenske........je vodnar, ampak je reku, da se vsaki zlaze, da je skorpijon.........ker drugace baje pobegnejo...... ...na skorpijone pa ful palijo. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 zanč me je ena vodnarka nalagala da je škorpijonka... prokleta prasica.......ups.... :o :OO!: Od oceta kolega, ful jebach in to, je pravu, kako on osvaja zenske........je vodnar, ampak je reku, da se vsaki zlaze, da je skorpijon.........ker drugace baje pobegnejo...... ...na skorpijone pa ful palijo. Mogoče bi pa več dosegel z resnico. Vsaj tako bi dobil, ki ji ni pomembno toliko, kaj je, ampak kakšen je! Sam, očitno mu kar paše tako! Contesa, jaz bi predlagal čolnarno v Tivoliju, za spremembo! Ambient je ful v redu, v naravi, pa vsi ful hvalijo sladoled in ostale sladice (verjetno tudi tortice)! Nisem še slišal slabe besede ali pritožbe! Pravjo vsi, ki so kdaj šli tja, da se res splača! Torej, zakaj nebi poizkusili!? Dobimo se pa lahko na vhodu Tivolija, če kdo neve, kje je ta čolnarna (zraven Rasta)! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 SPOŠTOVANE TORTOŽERKE IN TORTOŽERCI, SPOŠTOVANE LUNATKE IN LUNATKI! Podajte svoje mnenje, za katero možnost, bi se odločili in zraven še uro, ki vam ustreza! 1. možnost je park Zvezda in slaščičarna, ki jo že poznate2. možnost pa je Čolnarna v Tivoliju, ki pa slovi (med ljudmi) po dobrih slaščicah in najboljšem sladoledu v Ljubljani Osebno, se bolj nagibam k drugi možnosti, ker je ambient res fenomenalen! Ni zraven ceste in smradu, ampak samo park in okrasno grmičevje in jezerce! Prav idilično, skratka v naravi! Glede ure, pa predlagam, da se malo oziramo na tiste, ki bodo prišli z vlakom in bodo vezani na uro. Zato tisti, ki imate vlak, le povejte, kdaj bi vam najbolj ustrezalo!No, to so moji predlogi, upam, da so vam všeč. Seveda pa, če ima kdo še kakega, naj le pove! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Zaradi mene se lahko dobimo tudi v Tivoliju. Saj je še tam, kjer je bil pred 15-imi leti, a ne? Če ne bom našla Čolnarne, bom pa koga od vas poklicala na gsm, da mi razloži. Samo povejte, kdo pride. Menimo se za 19.9. ob 13h! a) Kdo je za "Zvezdo"?b ) Kdo je za "Čolnarno"?c) Komu je vseeno: "Zvezda" ali "Čolnarna"? Jaz sem c) varianta. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Natrix, dobra ideja tole Če bo sonček, se lahk po travi posedemo pa je še bolj au naturel vse skup Sam vremensko napoved je treba spremljat, pa se potem recimo ob dvanajstih v nedeljo poklicat, kje točno se torej dobimo Torej jaz sem za opcijo B , glede ure pa mi ni problem se prilagodit, če že ni ob šestih zjutraj (kar pa itak ni ) Ribica Katja... vodnarji meni delujejo bolj... hmmm tekoči Škorpijoni so noro intenzivni, skoraj agresivni, medtem ko so vodnarji nežno agresivni, se mi zdi. Al sem spet zarila Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 js se čist strinjam z natrixredom tivoli je dabest mal zelenja bi mi pašalo, sred mesta.... pa da mal zamenjamo ambient, (in parkirat se da) torej nedelja 13.00? ful dobr urca lih kosilo pojem ob poldne pa se prpelem na desert..... idealno Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Natrixred, zdaj vidim, da sva prejle skoraj hkrati postnila. Ti variante 1. in 2., jaz pa variante a), b ) in c). Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 no meni je čisto vseeno. se pravi, da bi jih več šlo v tivoli... lahko smo v tivoliju... pa še bližje mam. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Jaz tudi, na Dravi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Sstane, prides? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Tivoli ali Zvezda, meni je vseeno; (mogoče pa v Tivojiju dobimo novo zvezdo?) O tortah - po slaščičarnah ne hodim veliko, ampak zaenkrat bi namesto sam pekel - kupil torto samo tam. Torej nove dobre slaščičarne, boste poročali.O kraju - sprememba lokacije sama po sebi ni nič narobe. Bo pa takrat, ko ne bo tako množičen obisk, Zvezda prijetnejša. Mislite tudi na to.O lunatikih - svet ni samo virtualen, in super da se hočemo spoznati.O Pikotu - z jesenjo in šolo je prišla jesenska shema. Tako ob vikendih nimam več časa ... Glih narobe kot šolarji ... In hvala vsem za trud okoli tokratnega srečanja. Nekaterih tokrat ne bom srečal, a vsega človek ne more imeti. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 pa kr s tovornjakom soli.... vsi bi sol... jz tud... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Pridem, če me voliš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 kaj morm obkrožt? kuli že mam. ti sam povej. Že obkrožavam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 kaj morm obkrožt? kuli že mam. ti sam povej. Že obkrožavam Nič, samo me voli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Hja stane... prmejdunej kera je zdaj tvoja stranka... al si neodvisen kandidat? da bomo rešili moj pereč problem glede ktega koga volit na volitvah..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Vsec mi je tivoli varianta. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Tudi jaz sem (po temeljitem premisleku ) bolj za Tivoli. Po mojem bo tam bolj primeren plac za otroke, kot kakšna slaščičarna v mestu. Moja dva namreč prideta z mano. Upam, da bo lepo vreme! V primeru dežja ostanem doma. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Sstane si že voljen! Da Nino ne čuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Sstane si že voljen! Da Nino ne čuje bo treba mal pazit z glagoli.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Torej, Tivoli, ti-voli in zmaga! Tivoli je bil izvoljen, ti Sstane pa očitno še boš, he,he, sodeč po podpori, ki jo uživaš !Mislim pa, da bi moral s to soljo malo posolit naše pos®lance v parlamentu. Morda bi bili vsaj malo bolj pametni pri svojih odločitvah! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ja stane si že voljen. zdej pa samo ne pozabi sol prinesti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Zaradi mene se lahko dobimo tudi v Tivoliju. Saj je še tam, kjer je bil pred 15-imi leti, a ne? Če ne bom našla Čolnarne, bom pa koga od vas poklicala na gsm, da mi razloži. Samo povejte, kdo pride. Menimo se za 19.9. ob 13h!Torej, tortice v nedeljo, 19.9. ob 13 h ! Če pa kdo slučajno ne ve, ali pa ni povsem prepričan, kje je to, naj javi in se lahko dobimo na vhodu v Tivoli, pri hišici od pobiralca parkirnine (tudi telefonska govorilnica je tam zraven!) ! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Hej, ljubljančani, zrihtajte tam pri vas lepo vreme v nedeljo, ker če bo dež, ne bo nič z mojim izletom! A ja, pa naj mi še nekdo napiše, koliko se je treba oblečt za gor k vam. Pri nas smo še vedno poletno oblečeni (kratki rokavi, sandali, brez nogavic...), pri vas pa je najbrž že malo bolj hladno - vsaj zjutraj. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 A ja, pa naj mi še nekdo napiše, koliko se je treba oblečt za gor k vam.Si ja bila na Rakitni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.