aiwa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 tamara poglej kakšno bo vreme in se tako obleci.... če bo zjutri 6 stopinj ti lih ne priporočam kratkih hlač in sandalov Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Uhjej uh hudič... a je kdo za soboto? js v nedeljo ne morem.... grem na rafting z mojo jogijsko skupino (ovni škorpijoni pa ribice) in ni verjante da pridem tja ob enih... magar če prestavimo stvar na mal kasnej v nedeljo tja do ene treh mrbit celo uletim.... hudimano hudo.... dobre stvari vedno pridejo v dvoje... in ponavad ne moreš obeh.... Torej če je kaka možnost za soboto..... al pa za nedeljo vsaj ob ene treh... tak da pol še kako urco zamudim .... pismu ja mal mi je bedno celo skupino prosit da se mi prilagodite...... hm najbrž me ne bo.. če pa vidite kako realno in vam prijetno možnost narest stvar rahlo drgač.... bom hvaležen... Zdele sem govoril, z edijem.... nekje ob treh pa pol, je najbolj zgodaj možno zame.... če tko pomislim najbrž se boste ful zavlekli.... in je v bistvu čist možno da kar tko na easy zamudim... se naredim italijana kjer je bojda 2 uri sprejemljivo... in zamudim 2 pa pol ter se v naprej opravičim.... kak se vam to zdi? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 toritice so v nedeljo ob 13ih. smo se že tamari prilagodil, ker od mal bl deleč pride in nima vsakič možnosti... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 po zadnji izkušnji Loh pa na Notranjsko zaviješ, pa ti bomo kaj pripravili Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ko bom končal zadevo, vas pokličem da slišim če ste še tam... pol pa bom lahko vnesel mal svežine k se boste po par urah že mal umirili Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Hej, ljubljančani, zrihtajte tam pri vas lepo vreme v nedeljo, ker če bo dež, ne bo nič z mojim izletom! A ja, pa naj mi še nekdo napiše, koliko se je treba oblečt za gor k vam. Pri nas smo še vedno poletno oblečeni (kratki rokavi, sandali, brez nogavic...), pri vas pa je najbrž že malo bolj hladno - vsaj zjutraj. Tamara, he,he, , vremenoslovci pravijo, da bo kolikor toliko lepo vreme, kar pa še ne pomeni, da bo toplo! Upoštevaj letni čas. Na tvojem mestu bi si oblekel jopico, ali lahno jakno. Še vedno jo lahko slečeš, če ti bo prevroče, če pa ne, ti pa ne bo žal, da jo imaš!Danes sem izvedel, da imam delavno soboto in nedeljo! Sicer samo dopoldanski delavnik, vendar dovolj, da se mi tepe z našimi torticami. Že vem; šefu bom rekel, da moram prej končat, ker moram na tortožerke ! Prepričan sem, da bo razumel, ali pa bo poklical na Studenec !Vsekakor, upam, da mi bo zneslo in ne bom zamujal. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ... Upoštevaj letni čas. Na tvojem mestu bi si oblekel jopico, ali lahno jakno. Še vedno jo lahko slečeš, če ti bo prevroče, če pa ne, ti pa ne bo žal, da jo imaš! Ena znanka mi je danes svetovala, naj se oblečem "NA ČEBULO". Pa sem jo vprašala, kaj je to, in mi je rekla, da je to več oblačil (eno čez drugo), da se lahko po potrebi slečem, če bo toplo. Torej: na čebulo! Nino, kaj ti tle meni mešaš štrene?! ( ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 contes Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ste pa ojštre, ve lunatke, ampak se mi zdi to kar cutie ! Sicer pa pravjo, da kar je dobru, nej slabu... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Hih, sva se dans z Natrixom po izpitu slišala, pa je reku, da bo tole treba v nedeljo proslavit ...pa jaz razmišljam, da kakšen žur ima to on zdej v mislih, če ne morm it žurat, ker imam v ponedeljek še en izpit .... sem bla tolk zblojena od nespanja, da sem čist pozabla, da so tortice Se pa že veselim nedelje! Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Hih, sva se dans z Natrixom po izpitu slišala, pa je reku, da bo tole treba v nedeljo proslavit ...pa jaz razmišljam, da kakšen žur ima to on zdej v mislih, če ne morm it žurat, ker imam v ponedeljek še en izpit .... sem bla tolk zblojena od nespanja, da sem čist pozabla, da so tortice Se pa že veselim nedelje! SončnaA bomo zažural z rumovo tortico? Da proslavimo, mislim! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Hmmm rumova ne vem če mi glih paše Lahk se pa kak drug način zmislimo Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 v glavnem ker je treba proslavt bo mogla bit ena koktejl tortica Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Jasno RUM pa TORTICA Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ce me Stajerci ne zadrzijo, pridem! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Najbrz se vidimo! Jutri, 19., Colnarna v Tivoliju, ob 13h?je to zadnji dogovor? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 JE Ja samo mi ne vemo, kje je to :o|o: http://www.click-smilies.de/sammlung0304/traurig/sad-smiley-044.gif Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Ne ves kje je tivoli?Hmm, to je zraven bajercka tivolskega... cisto na zacetku vecne poti, v bistvu.... Odvisno s katerega konca prihajata... ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Tivoli vemo kje je no bomo probal najt...Večna Pot http://www.hallo-spass.de/smilies/smilie_tischkante.gif, sam ta Čolnarna ne vemo kje je, če ne bomo pa koga poklical Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 ... poklicalJa. A vprasat nekoga oz. znajt se pa ne boste znal?To je s konca rozne doline, tocno direkt ko prides iz Rozne in ko se stikata ti dve cesti, namesto da bi torej zavil desno proti cankarjevemu domu in podvozu, zavijes levo in takoj ob cesti nekje parkiras. recimo. Skratka, colnarna je prvi plac v tivoliju, ki ga zagledas, ko prides na to krizisce. na desni vidis iskro itd. - pred sabo pa imas tivolski bajer - zraven je colnarna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 THX, sem se spomnu, če ne bi se pa tud znajdl , če smo Nataly najdl v halozag, bemu bi pa tut to čolnarno, sej sm rojen blančan Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 no sej tivoli spet ni tolk velik... ena šetnjica pa najdeš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 zdej k vem kje je to.. mi manjka sam še vedet če pridem... bom pokliccal ta bolj klepetave, če ste še tam, ko se bom peljal mim ljubljane.... če vas na bo.... pa drugič.... v vsakem primeru pa se opravičujem za gigantsko zamudo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Kaj ni Tivoli v Rimu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Stane, prideš? Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.