Skoči na vsebino

Tortožerke

Recommended Posts

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Uhjej uh hudič... a je kdo za soboto? js v nedeljo ne morem.... grem na rafting z mojo jogijsko skupino :) (ovni škorpijoni pa ribice) in ni verjante da pridem tja ob enih... magar če prestavimo stvar na mal kasnej v nedeljo tja do ene treh mrbit celo uletim.... hudimano hudo.... :( dobre stvari vedno pridejo v dvoje... in ponavad ne moreš obeh.... ;)

Torej če je kaka možnost za soboto..... al pa za nedeljo vsaj ob ene treh... tak da pol še kako urco zamudim .... pismu ja mal mi je bedno celo skupino prosit da se mi prilagodite...... hm najbrž me ne bo.. :( če pa vidite kako realno in vam prijetno možnost narest stvar rahlo drgač.... bom hvaležen...

Zdele sem govoril, z edijem.... nekje ob treh pa pol, je najbolj zgodaj možno zame.... če tko pomislim najbrž se boste ful zavlekli.... in je v bistvu čist možno da kar tko na easy zamudim... se naredim italijana kjer je bojda 2 uri sprejemljivo... in zamudim 2 pa pol ter se v naprej opravičim.... kak se vam to zdi?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

ko bom končal zadevo, vas pokličem da slišim če ste še tam... :D pol pa bom lahko vnesel mal svežine k se boste po par urah že mal umirili :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hej, ljubljančani, zrihtajte tam pri vas lepo vreme v nedeljo, ker če bo dež, ne bo nič z mojim izletom!  x;)x

A ja, pa naj mi še nekdo napiše, koliko se je treba oblečt za gor k vam. Pri nas smo še vedno poletno oblečeni (kratki rokavi, sandali, brez nogavic...), pri vas pa je najbrž že malo bolj hladno - vsaj zjutraj.  x?x

Tamara, he,he, x;)x , vremenoslovci pravijo, da bo kolikor toliko lepo vreme, kar pa še ne pomeni, da bo toplo! Upoštevaj letni čas. Na tvojem mestu bi si oblekel jopico, ali lahno jakno. Še vedno jo lahko slečeš, če ti bo prevroče, če pa ne, ti pa ne bo žal, da jo imaš!

Danes sem izvedel, da imam delavno soboto in nedeljo! :C: Sicer samo dopoldanski delavnik, vendar dovolj, da se mi tepe z našimi torticami. Že vem; šefu bom rekel, da moram prej končat, ker moram na tortožerke :vio: x:Dx x;)x ! Prepričan sem, da bo razumel, ali pa bo poklical na Studenec x:o)x x:Dx !

Vsekakor, upam, da mi bo zneslo in ne bom zamujal. x^x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

... Upoštevaj letni čas. Na tvojem mestu bi si oblekel jopico, ali lahno jakno. Še vedno jo lahko slečeš, če ti bo prevroče, če pa ne, ti pa ne bo žal, da jo imaš!

x:Dx Ena znanka mi je danes svetovala, naj se oblečem "NA ČEBULO". :eek: Pa sem jo vprašala, kaj je to, in mi je rekla, da je to več oblačil (eno čez drugo), da se lahko po potrebi slečem, če bo toplo. x:Dx Torej: na čebulo! xcheersx :fool:

Nino, kaj ti tle meni mešaš štrene?! :angry: ( x;)x )

Ste pa ojštre, ve lunatke, ampak se mi zdi to kar cutie :palec: x;)x ! Sicer pa pravjo, da kar je dobru, nej slabu... x^x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Hih, sva se dans z Natrixom po izpitu slišala, pa je reku, da bo tole treba v nedeljo proslavit :inocent: ...pa jaz razmišljam, da kakšen žur ima to on zdej v mislih, če ne morm it žurat, ker imam v ponedeljek še en izpit :eek: .... sem bla tolk zblojena od nespanja, da sem čist pozabla, da so tortice x:Ix x:o)x x8Dx

Se pa že veselim nedelje! :palec: x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Hih, sva se dans z Natrixom po izpitu slišala, pa je reku, da bo tole treba v nedeljo proslavit  :inocent: ...pa jaz razmišljam, da kakšen žur ima to on zdej v mislih, če ne morm it žurat, ker imam v ponedeljek še en izpit  :eek: .... sem bla tolk zblojena od nespanja, da sem čist pozabla, da so tortice  x:Ix  x:o)x  x8Dx

Se pa že veselim nedelje! :palec: x;)x

Sončna

A bomo zažural z rumovo tortico? x:)x x;)x :vragec: xDDx Da proslavimo, mislim! xsrcx :vio: x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Ne ves kje je tivoli?

Hmm, to je zraven bajercka tivolskega... cisto na zacetku vecne poti, v bistvu.... Odvisno s katerega konca prihajata... xscratchx...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... poklical

Ja. xrolleyesx

A vprasat nekoga oz. znajt se pa ne boste znal?

To je s konca rozne doline, tocno direkt ko prides iz Rozne in ko se stikata ti dve cesti, namesto da bi torej zavil desno proti cankarjevemu domu in podvozu, zavijes levo in takoj ob cesti nekje parkiras. recimo. Skratka, colnarna je prvi plac v tivoliju, ki ga zagledas, ko prides na to krizisce. na desni vidis iskro itd. - pred sabo pa imas tivolski bajer - zraven je colnarna.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

zdej k vem kje je to.. ;) mi manjka sam še vedet če pridem... ;) bom pokliccal ta bolj klepetave, če ste še tam, ko se bom peljal mim ljubljane.... če vas na bo.... :D pa drugič.... v vsakem primeru pa se opravičujem za gigantsko zamudo...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...