natrixred 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Komaj čakam, mi je malo sladkor padel! Kako ti je lahko padel sladkor? A so nehal delat Fru-Fru -je?!? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Natrixred hehe care legenda.... haha Kdor se z ognjem igra se opeči kdaj zna sam ti maš pa talent vidim.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Stane, prideš? SončnaPridem ob 13 00 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Natrixred hehe care legenda.... haha Kdor se z ognjem igra se opeči kdaj zna sam ti maš pa talent vidim....Hvala, hvala,...! Veš, po osmih letih počasnega vrtenja na ražnju, je koža že takooo leepoo zapečena, da se težko opečeš, he,he! Edino zažgejo me še lahko! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Komaj čakam, mi je malo sladkor padel! ... ne boste verjeli, ampak dons sem pis torte. ... se vidimo najbrz jutri. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Vidiš,ko nič ne vidiš? Hihi tole foro sem pa ničkolikokrat že slišala bogve od koga... Škorpijona seveda Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 ... se vidimo najbrz jutri. Nema najbrž Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 O, Stane!! A ti prides al kaj? Kul, ja, saj skor ziher pridem... (jaz ne maram tocno povedat, pa ze 5 tednov prej vedet pa to, ker vedno racunam na nepredvidljivo)...Nisem nic Bik tule, res ne...Sam ce pa recem, pa pridem - in zato ne maram rect dokoncno. Skratka, fino, malo je hecna ura... mi porusi vse zivo, a j*** ga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Pridem, da vas malo pocukram Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Nisem nic Bik tule, res ne... In zakaj da bi pravzaprav naj bila sploh ze? p.s. Stane, fino, se posebej bom vesela vaju s Tamaro, ker nista iz LJ ali okolice. Oz. pac se bosta spesl potrudla, pol se bom pac tud jaz, itak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Koliko vas bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 695 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Jaz in tamala dva pridemo 100%! Dobro no, 99,9% - razen, če zamudimo vlak, ali doživimo kak teroristični napad, ali... (ne ne, se hecam , nič od tega mi ne piše v horoskopu ) Torej jutri ob 13h v Čolnarni! Upam, da me (oz. nas) bo moj brat pripeljal do tam, drugače pa peški. Vlak za nazaj pa imamo ob 16.45h, tako da bo dovolj cajta za vse obdelat. A ja! A pride še kdo z otroci? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Kako ti je lahko padel sladkor? A so nehal delat Fru-Fru -je?!? Fru-fru je bil izhod v sili :o|o: drugače so zakon Soffty Vidiš,ko nič ne vidiš? Včasih smo rekli,vprašaj,če ne veš! Mi že nekaj časa ni pasalo nič sladkega,zdajle sem en turški med snedla in mi je slabo :xx!: se bojim,da mi jutri tortice ne bojo pasale! Ooooohhh, Contesa!! Pa sem že mislil, da ne boš odgovorila na mojo malo provokacijo, he, he! Žal mi je, ker ti je slabo, ampak veš, med je že tako ali drugače težka hrana, sploh pa za zvečer! :o|o: Ampak, sej bo boljše...malo mleka spij, da nevtraliziraš sladkor! Kar se pa tortic tiče, ti pa obljubim, da ti najdem tako, ki ti bo pravgotovo pasala..., morda celo dve !Se vidimo v čolnarni! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 695 ne vem, če pridem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Torej jutri ob 13h v Čolnarni! Upam, da me (oz. nas) bo moj brat pripeljal do tam, drugače pa peški.Tamara, baje je direktni čoln iz Kopra do Čolnarne Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Pridem, da vas malo pocukram Oho Stanimir , a imaš zdaj že zdrav ssladkor Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Tamara, baje je direktni čoln iz Kopra do Čolnarne Se moram pozanimat, če se še dobi 3 karte! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Torej jutri ob 13h v Čolnarni! Upam, da me (oz. nas) bo moj brat pripeljal do tam, drugače pa peški.Tamara, baje je direktni čoln iz Kopra do Čolnarne Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Pridem, da vas malo pocukram Oho Stanimir , a imaš zdaj že zdrav ssladkor Ja, z informacijo, da je sssslan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Grem na ribnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Grem na ribnik Fajn da si prisel, Stane! Sem prva doma, bilo je lustno. Postrezba sicer 'hecna' malo, a torte oz. poslastice dobre in hitro je minil cas.Sicer pa je lusten plac, predvsem ga je bilo dovolj, pa se sonce je sponalo, kar skoraj prevec za moj okus. Peljala Tamaro na stacion (lustna otroka - in pridna, lepo vzgojena), sla se do mame po strudelj, pa sem zdaj doma. Me veseli, ko smo se videli! Posebej hvala za pozornost Tamari (za majcko), Stanetu (za sol in knjigico) in Janji/Trudiju (za cokoladke). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 ja super fino je blo...smo pa kšne tud pogrešal.. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.