cosma 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Ma Nino....to je masovna manipulacija....mi pa že vsi v transu...eni so od začetka še govorili ....ah tortica :xx!: ...zdaj pa že počasi...hmmm no ja...mogoče pa res....Ti dam kar prav bi morali bolj taktično tole speljat. Moja frenda bi temu rekla mentalna onanija .Sicer pa...a veš, konec- koncev je Majica tole zakrivila (kar se da opazit)...tako, da če že moraš na koga zvalit krivdo, ker se ti cedijo sline se mi zdi Majica najbolj taprav naslov Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Kok ste hecne... tole pa ni nic sco... niti ribje...Tule pa bolj tehtnica ven tolce (Cosma, ha, pa smo te) - pa ovni, biki, pogojno dvojcki, pa strelci, zaradi samega sladkega uzitka...No ewo, kaj sem rekla, nisem jaz kriva Tole je vse zakrivila, tale tehtnica...ma je tečna, da je kaj, saj vem... (pa saj nisem samo jaz ) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Hočem ! pa pika x!x Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Hm hja sreda kdaj je že to huhjej, bom moral pa tole res pošteno zaslužit... saj čas je denar pa to.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 to ni fer...vi se boste sladkal s torticami js se bom pa dolgočasila z nalogami v šoli...sej mogoče tud jes pridm naokol pogledat...odvisno gaj bom mela konc pouka Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Dolgo nisem odprla teme...ker me torte in vse sladko pač ne zanimajo..Potem pa vidim... ..že 6 x!x ..strani..pa gremo pogledat...kaj dogaja.. kolk ste lušni.. Na štajersko sekcijo seveda nihče niti ne pomisli.. :xx!: ...bomo se pa mi ob kakšnem špricerju dobili... Torte..ihh.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Astra,pridi še ti.Na pozni zajtrk.Drugič pa na Štajersko na špricer...pa bo. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Lana, thx...samo priznam, da lažje za pozni zajtrk zaužijem špricer...kot pa tortico.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 haha sicer pa če za zajtrk štartaš s štajerske prideš ravno na kosilo..... hm ja :xx!: pa tolk fajn so štajerke, bom moral enkrat gor na večerjo da bom pojedel zajtrk Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Astra,pridi še ti.Na pozni zajtrk.Drugič pa na Štajersko na špricer...pa bo. Lahko pa prideš probat ,kakšen špricer imajo v LJ,kakšen slan prigrizek pa verjetno tudi imajo Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. april 2004 Avtor Prijavi Deli 30. april 2004 Sicer pa...a veš, konec- koncev je Majica tole zakrivila (kar se da opazit)...tako, da če že moraš na koga zvalit krivdo, ker se ti cedijo sline se mi zdi Majica najbolj taprav naslov Itak je zmer tist, k ga ni zraven sploh...kriv... :o|o: ...a vam neki povem....dons sm pa že eno zmazala... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 El Nino.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 no mene bol celjanke zanimajo... tako da zaenkrat.... bo moral maribor počakat.... pol ko bom pa bolj hardcore štajerc, pol pa še tja......... Ajd zdaj pa meni lepo razložite kje je tale slon, včeraj sem zelo prijetno parkiral pred tivolsko dvorano, mislim da bom tudi tokrat, le ni mi čisto jasno kje je slon? kera ulica? kako pridem tja s tivolija? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Sedeš v taxi in rečeš elefant Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Astra, imajo tudi vinske tortice z okusom traminca Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 a greste pit ali tortice jest? Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 Oboje Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Itak je zmer tist, k ga ni zraven sploh...kriv... :o|o: ...a vam neki povem....dons sm pa že eno zmazala... Ahaaaaa a ni vedno tako....najbolj na unga, ki ga ni zraven ....redna praksa naokoli A imaš že priprave Majica?Jaz tudi danes , da ne bom čisto brez kondicije v sredo....adijo juha ....gremo na eno nobelish zadevo...poročam..k baje da je ful iber dober vrhunsko itd.....no več o tem v nadaljevanju. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Pismu, zakaj me pusca totalno hladno tole... torte etc... V Grciji se je folku trgalo, kao, od vsepovsod je disalo, vsem se je cisto meshalo, mene pa ni ganilo, jaz pa razne druge specialitete gledala (torej, slanarije in ne sladkarije)... Jaz jem, ko sem lacna; ko sem lacna, hocem pravo hrano, nekaj slanega in tko (in ne sladkarij), ko sem pa sita, sem pa sita; ni prostora se za sladkaraj.In potem nekako ne pridem do tega, da bi jedla sladko.Pa ful zagatno, nasitno, a ne da onega pravega... filinga, zadoscenja... hm...Nisem za sladkarije, no, pa konc... Ampak nic bat - ne bom vam vihala nosu in se drzala kot mona, bom si pac privoscila sladoled, ker mi ze nekaj casa disi, pa ga ne kupim (banjice), ker imam ves zmrzovalnik poln bedastega strocjega fizola, ki smo ga nekje dobili, pa sploh ne vem, kaj naj z njim, ker ga zmrznjenega se nikoli nisem imela oz. uporabljam skoraj izkljucno samo svezo zelenjavo...In zdaj ni placa v zmrzotu. Po mojem se ga bomo ogibali kake pol leta in ga potem vrgli stran. :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 Če se do mrtvega nažrem...je še vedno placa za cukre... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Vem, to ti glih pravim...To majo 'vsi' al kaj...Moja frendica mi hkrati rece - o, kolk lahko pojes, in ona "ne more vec", a potem jaz konec, komaj gledam, ona pa si rocno stima kupe sladkarij..Pa pravim, kako, ali nisi rekla, da ne mores? Pravi, to lahko, za sladkarije je vedno se prostor. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 To smo ljudje z dvema želodcema...eden za cukre (večji) drugi za vse ostalo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Aja, vidis, ta podatek dragoceni je pa zdaj vse razjasnil! Ampak - to ima vecina folka! Dva zelodca! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 Ja...loh si srečna da maš sam "en želodec" kok bi men to prav prišlo... :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Zdaj sem se spomnila na Alfa ...on je imel 7 želodcev...oh ubošček , še dobro, da ga ne bo v sredo, da bo še za nas kaj ostalo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.