Tamburin 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Evo, tudi mi trije smo že doma! Lepo smo se imeli, lepo potovali... skratka vse kul! Sem pa zdaj ful zmatrana od hoje po ZOO-ju, vožnje in vsega, tako da bom danes bolj kratka tule. Lunatiki pa sami fajn ljudje! Sem prav vesela, da sem vas (nekatere spet, nekatere pa prvič) videla. Grem zdaj tamala dva spravit pod tuš pa spat... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 evo me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 bog mi je priča da več kot ene velike stvari ne moreš narediti na dan.... js sem planiral dve ampak kt ponavadi so me sama usta..... nohja bil sem z dobro družbo na torticah.... to smo poskrbeli.... hehe na žalost niste bili vi, ampak tak pač je... joga pride prva... videl sem tud vsaj eno lepo škorpijonko skoraj bi videl dve ampak bom raj malo počakal po nasvetu škorpijonke... hehe ahja pa dost ovnov nas je blo bo par fotk ziher.. js pa dve lepotički ... hm najbrž bi blo boljš da bi pisal tole v dnevnik ampak tak je morem eno prepričljivo opravičilo napisat... bil sem na raftanju spoznal dolensjko na najboljši možni način in to je to.. i wouldn't miss it for the world.... nič pa drugič, upam da bomo spet v čolnarni...... lohk pa kak party spokamo na kolpo..... je ful lepo tam Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 HAY Mi tud smo Aiwo domov dostavl in pospravl , zdej smo pa tud mi dma Sstane THX za sol in ti poročam, kot sva se zmenilaTamara res maš pridne otroke; verjetno to nimata po tebi Bilo je lepo zopet v vaši družbici, no zdej bomo pa počas se odpravli spat ah ja še to, Marsa Janja je bila tako vesela za darilce, da ti ne morem povedat , no sej ti bo tud ona kej napisala, sam zdej že panča , si jo pa tako razveselila, da jo že dolgo ni nihče tako Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Ja pa bojda sta pivocvičkarci Aiwa-Marsa ... jedli celo tortice.... zgodovisnki dogodek enkrat na pet let.... pa grem zamudit.... jao jao... morem ostat pr uradnem prepričanju da mi ni žal.... ker če ne mi bo še žal Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Ja pa bojda sta pivocvičkarci Aiwa-Marsa ... jedli celo tortice.... zgodovisnki dogodek enkrat na pet let.... pa grem zamudit.... jao jao... morem ostat pr uradnem prepričanju da mi ni žal.... ker če ne mi bo še žal MAM DOKUMENTIRANO hi, hi, hi res je blo tko Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 10 nas je blo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Bolj pozno se javljam, sicer pa, bolje pozno, kot nikoli! Sem mel še opravke, tako da sem kar pozno prišel domov. Bilo je super, okolica prečudovita, sploh nimaš občutka, da si skoraj v središču Ljubljane, družba pa tudi super, kot ponavadi! Morda dobimo še novo članico, je bla zelo zainteresirana, samo da bo to "naloga" Sončne, da ji malo razkaže forum, če jo bo še zanimalo, ko bo prišla domov. Mislim, da... Lepo se mejte in lahko noč vsem skupaj! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Skoraj sem pozabil.....Sstane, hvala ti za sol, sem jo moral takoj preizkusit in bilo je zelo dobro....kosilce (s soljo) mislim! Res, da sem jo imel priliko že prej enkrat stestirat na morju, ampak zdaj bom imel resno priložnost, da jo preizkusim! Še enkrat, hvala in lep pozdrav! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 no da se še enkrat javim in pohvalim včerajšnje tortice. sem bla tko "zmatrana" včerej da se mi niti pisati ni dalo kej preveč... Super je blo. sem končno mal več s conteso spregovorila in z sončno sončnico . Fantastično je blo. Ja Marsika se je pa kr nazaj držala je bla pridna. Samo meni je še vedno bl všeč če je taka kot je ... gobčna komi čakam da se spet kej vidimo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 MAM DOKUMENTIRANO hi, hi, hi res je blo tko :o|o: Trudi, ti si paparac.Ujames, ko pojma nimam - in ko ne samo jem, ampak ZREM, se basem, torte. In res, konc, tolk so redke fotke, da bi lohk rekla, OK, kul.Tako je potem brez veze, se skrivat itd. slej ko prej me kaksen Trudi ujame... Aiwa, pravis, bolj gobcna boljs?Pa sem tudi taka - hocem reci, ce nekdo le pride do besede poleg mene, ga pac ne prevpijem (ceprav se vcasih komaj zadrzujem :D ).Pa ni zame sonce - jaz sem lunin tip cloveka. Daj me na sonce, zgorim, daj me na luno, porjavim. (*stos od moje mame, ko se od malega ne maram soncit -'od Lune se ne porjavi'). Pravite, ste pogresali tega in onega.Jaz pa sem bila zadovoljna tocno z vami, ki ste bili - nihce mi ni manjkal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 ah ja še to, Marsa Janja je bila tako vesela za darilce, da ti ne morem povedat , no sej ti bo tud ona kej napisala, sam zdej že panča , si jo pa tako razveselila, da jo že dolgo ni nihče tako sem bla že zatožena . Ja full fajn, pa full fajn ekipa. Taka posebna LNF energija, dobra volja, pogovor, ko res poslušaš sogovornika, pa kr nekak vsi razmišljamo, kaj bi lahko komu dali , pa ko je prilika, se kar potala. Hm, res, skoraj ideal življenja, nobenih poniževanj, sprejemanje, pripravljenost pomagat, občutek za soljudi. Pismu smo mi LNFjevci priviligirani . Hvala vsem za vse, SStanko, tebi za ssol, pa za vse razlage, čisto vsem pa za družbo na torticah, pa za vse poste, pa za 1000 drobnih pozornosti Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 oj klapa sladka, a nimate nobene slikice? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 jz bi tud kšno slikco vidla... pa nič.... no upam da se bo trudi kej potrudil ko se zbudi... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 oj klapa sladka, a nimate nobene slikice? Ne še, Trudi je imel zadnje par dni ubitačen tempo, tako da upam, da zdajle še spi, ker gre dons spet v nočno, ap potem jutri skoraj cel dan spet na nogah . Bo pa čim bo možno, kokr ga poznam Zakaj pa res ti nisi nič prislonila ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Bummer! Sem ze pol teksta napisala, pa ponesrec na miski stisnila gumb za prejsnjo stran....... :xx!: Je blo ful lepo! Sem bla vceraj prevec zmatrana, da bi komentirala. Najprej sem srecala Aiwo, Janjo in Trudija s Cyberckom, ko so shetali do colnarne. Smo ze takoj pochwekali, kasneje niti ni bilo prilike. So mi pa takoj pokazali, da bodo tele tortice ful fajn! Potem je bil tu Sstane, lepo, da sva se spoznala, fuuuuuuul hvala za sol, mi je zelo vsec, da mocno stisnes roko. Pa Contesa, lady in red , nisva ravno mele prilike chwekat, ampak ker si zrihtala soncek! Tamara, ful lepo, da smo se spoznali, maaaaaa, kaksna soncka imas ti!!!! Tamala ful lusna (sva s Soncno sam ), pa kako je mali prenesel padec, WOW! Ful srcka! Marsa je itaq fajn, smo se kr pogovarjal. Pa Soncna, itak soncek kot vedno je krozila okrog mize, si je za vsakega vzela cas. Natrix - midva nisva tok klepetala, je blo pa lepo, da si prisel. Mogoce pa se dobimo novo lunatko, od Soncne kolegico. Upam, da nisem na nobenega pozabila, aja, natakar - pustmo stat. V glavnem, cimvec takih! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Tamara res maš pridne otroke; verjetno to nimata po tebi Ma kaki! Vse sta po fotrih pobrala. :o|o: ..... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 A bo padla kakšna slikca s telih tortic, al ne bo? Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 A bo padla kakšna slikca s telih tortic, al ne bo? Kje si pa bila, ko smo se slikali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 A bo padla kakšna slikca s telih tortic, al ne bo? Kje si pa bila, ko smo se slikali Doma za štedilnikom Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Kaj še ob nedeljah nimaš miru Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Kaj še ob nedeljah nimaš miru Konc tedna je še edina priložnost, da se izkažem s kuhanjem Bom pa drugič raj otroke na tortice pripeljala Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Hmmm, kdaj bojo pa naslednje, he,he,he! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ni še jasno, KJE so boljše tortice, (in kje je boljši pir) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ni še jasno, KJE so boljše tortice, (in kje je boljši pir) No ja, za čolnarno vem, pri sidru, pa še nisem poizkusil, he, he,... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.