Skoči na vsebino

Tortožerke

Recommended Posts

Evo, tudi mi trije smo že doma! x8Dx

Lepo smo se imeli, lepo potovali... skratka vse kul! :palec: Sem pa zdaj ful zmatrana od hoje po ZOO-ju, vožnje in vsega, tako da bom danes bolj kratka tule.

Lunatiki pa sami fajn ljudje! xokx Sem prav vesela, da sem vas (nekatere spet, nekatere pa prvič) videla. x:)x x:Xx

Grem zdaj tamala dva spravit pod tuš pa spat...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

bog mi je priča da več kot ene velike stvari ne moreš narediti na dan.... js sem planiral dve ampak kt ponavadi so me sama usta..... nohja bil sem z dobro družbo na torticah.... :D to smo poskrbeli.... hehe ;) na žalost niste bili vi, ampak tak pač je... joga pride prva... videl sem tud vsaj eno lepo škorpijonko skoraj bi videl dve ampak bom raj malo počakal po nasvetu ;) škorpijonke... :D hehe ahja pa dost ovnov nas je blo bo par fotk ziher.. ;) js pa dve lepotički ... hm najbrž bi blo boljš da bi pisal tole v dnevnik ampak tak je morem eno prepričljivo opravičilo napisat... bil sem na raftanju spoznal dolensjko na najboljši možni način in to je to.. i wouldn't miss it for the world.... nič pa drugič, upam da bomo spet v čolnarni...... lohk pa kak party spokamo na kolpo..... je ful lepo tam :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

HAY

Mi tud smo Aiwo domov dostavl in pospravl x:Dx , zdej smo pa tud mi dma :palec:

Sstane THX za sol in ti poročam, kot sva se zmenila

Tamara res maš pridne otroke; verjetno to nimata po tebi x:Dx x;)x

Bilo je lepo zopet v vaši družbici, no zdej bomo pa počas se odpravli spat

ah ja še to, Marsa Janja je bila tako vesela za darilce, da ti ne morem povedat x:Xx :palec: , no sej ti bo tud ona kej napisala, sam zdej že panča xDDx , si jo pa tako razveselila, da jo že dolgo ni nihče tako :palec: :palec: x;)x

Ja pa bojda sta pivocvičkarci Aiwa-Marsa ... :D jedli celo tortice.... zgodovisnki dogodek enkrat na pet let.... pa grem zamudit.... jao jao... morem ostat pr uradnem prepričanju da mi ni žal.... ker če ne mi bo še žal ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja pa bojda sta pivocvičkarci Aiwa-Marsa ... :D jedli celo tortice.... zgodovisnki dogodek enkrat na pet let.... pa grem zamudit.... jao jao... morem ostat pr uradnem prepričanju da mi ni žal.... ker če ne mi bo še žal ;)

MAM DOKUMENTIRANO hi, hi, hi res je blo tko x:Dx x:Dx :palec: x;)x

Bolj pozno se javljam, sicer pa, bolje pozno, kot nikoli! Sem mel še opravke, tako da sem kar pozno prišel domov. Bilo je super, okolica prečudovita, sploh nimaš občutka, da si skoraj v središču Ljubljane, družba pa tudi super, kot ponavadi! Morda dobimo še novo članico, je bla zelo zainteresirana, samo da bo to "naloga" Sončne, da ji malo razkaže forum, če jo bo še zanimalo, ko bo prišla domov. Mislim, da... x;)x

Lepo se mejte in lahko noč vsem skupaj! x:)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Skoraj sem pozabil.....Sstane, hvala ti za sol, sem jo moral takoj preizkusit in bilo je zelo dobro....kosilce (s soljo) mislim! x;)x Res, da sem jo imel priliko že prej enkrat stestirat na morju, ampak zdaj bom imel resno priložnost, da jo preizkusim!

Še enkrat, hvala in lep pozdrav! x:)x :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

no da se še enkrat javim in pohvalim včerajšnje tortice. sem bla tko "zmatrana" včerej da se mi niti pisati ni dalo kej preveč... Super je blo. sem končno mal več s conteso spregovorila in z sončno sončnico x;)x x:Dx x:Xx . Fantastično je blo. Ja Marsika se je pa kr nazaj držala je bla pridna. Samo meni je še vedno bl všeč če je taka kot je ... gobčna x:Dx x:Dx :palec:

komi čakam da se spet kej vidimo.

spet se mi je na bolš poslabšal

MAM DOKUMENTIRANO hi, hi, hi res je blo tko  x:Dx  x:Dx  :palec:  x;)x

xrolleyesx :o|o:

Trudi, ti si paparac.

Ujames, ko pojma nimam - in ko ne samo jem, ampak ZREM, se basem, torte. x:o)x x:Dx

In res, konc, tolk so redke fotke, da bi lohk rekla, OK, kul.

Tako je potem brez veze, se skrivat itd.

slej ko prej me kaksen Trudi ujame... x:Dx

Aiwa, pravis, bolj gobcna boljs?

Pa sem tudi taka - hocem reci, ce nekdo le pride do besede poleg mene, ga pac ne prevpijem (ceprav se vcasih komaj zadrzujem :D :D :D ;)).

Pa ni zame sonce - jaz sem lunin tip cloveka. ;)

Daj me na sonce, zgorim, daj me na luno, porjavim. ;) x:px x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x x:o)x

(*stos od moje mame, ko se od malega ne maram soncit -'od Lune se ne porjavi'). :D

Pravite, ste pogresali tega in onega.

Jaz pa sem bila zadovoljna tocno z vami, ki ste bili - nihce mi ni manjkal. :2src: x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ah ja še to, Marsa Janja je bila tako vesela za darilce, da ti ne morem povedat x:Xx  :palec: , no sej ti bo tud ona kej napisala, sam zdej že panča xDDx , si jo pa tako razveselila, da jo že dolgo ni nihče tako  :palec:  :palec:  x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx

sem bla že zatožena :eek: :inocent: .

Ja full fajn, pa full fajn ekipa. Taka posebna LNF energija, dobra volja, pogovor, ko res poslušaš sogovornika, pa kr nekak vsi razmišljamo, kaj bi lahko komu dali xsrcx :palec: , pa ko je prilika, se kar potala. Hm, res, skoraj ideal življenja, nobenih poniževanj, sprejemanje, pripravljenost pomagat, občutek za soljudi.

Pismu smo mi LNFjevci priviligirani xsrcx :palec: .

Hvala vsem za vse, SStanko, tebi za ssol, pa za vse razlage, čisto vsem pa za družbo na torticah, pa za vse poste, pa za 1000 drobnih pozornosti xsrcx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

oj klapa sladka, a nimate nobene slikice?  x:Xx

Ne še, Trudi je imel zadnje par dni ubitačen tempo, tako da upam, da zdajle še spi, ker gre dons spet v nočno, ap potem jutri skoraj cel dan spet na nogah :sori: .

Bo pa čim bo možno, kokr ga poznam x;)x x:Dx :palec:

Zakaj pa res ti nisi nič prislonila x:Dx x;)x x:Dx ?

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Bummer! Sem ze pol teksta napisala, pa ponesrec na miski stisnila gumb za prejsnjo stran....... :xx!:

Je blo ful lepo! Sem bla vceraj prevec zmatrana, da bi komentirala.

Najprej sem srecala Aiwo, Janjo in Trudija s Cyberckom, ko so shetali do colnarne. Smo ze takoj pochwekali, kasneje niti ni bilo prilike. So mi pa takoj pokazali, da bodo tele tortice ful fajn! xsrcx Potem je bil tu Sstane, lepo, da sva se spoznala, fuuuuuuul hvala za sol, mi je zelo vsec, da mocno stisnes roko. x;)x x8Dx Pa Contesa, lady in red x;)x , nisva ravno mele prilike chwekat, ampak :palec: ker si zrihtala soncek! :D Tamara, ful lepo, da smo se spoznali, maaaaaa, kaksna soncka imas ti!!!! Tamala ful lusna (sva s Soncno sam :eek: x8Dx ), pa kako je mali prenesel padec, WOW! :eek: Ful srcka! xsrcx xsrcx Marsa je itaq fajn, smo se kr pogovarjal. x;)x x8Dx Pa Soncna, itak soncek kot vedno xsrcx je krozila okrog mize, si je za vsakega vzela cas. :palec: x8Dx Natrix - midva nisva tok klepetala, je blo pa lepo, da si prisel. x:)x Mogoce pa se dobimo novo lunatko, od Soncne kolegico. x8Dx

Upam, da nisem na nobenega pozabila, aja, natakar - pustmo stat. x:Dx :vragec: V glavnem, cimvec takih! xsrcx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Hmmm, kdaj bojo pa naslednje, he,he,he! x?x x;)x x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Ni še jasno, KJE so boljše tortice, (in kje je boljši pir) x:Dx

No ja, za čolnarno vem, pri sidru, pa še nisem poizkusil, he, he,... x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...