Duh 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Upam, da se vam na naslednjih pridružujem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Hmmm, kdaj bojo pa naslednje, he,he,he! hja nič, v petek... sem dokaj busy, v nedeljo je treba it volit.... v soboto pa ? hehe bojda ves folk počiva, četrtek je najbrž mal prezgodaj, če folk zve šele v torek... torej.... čimprej... (nekak bi se spodoblo nasledn tedn, če ne prej.... vsaj za tiste hardkor cukrčke... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ja, se strinjam s tabo! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 še obstajajo sladke dušce tle okrog vidim jao, ti morem enkrat šejkat rokco.... tak fajn dečko... mi ni noben povedal da taki obstajjo... mrbit bi celo meu mal več moških prijateljev.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 maybe i`ll join it too. Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 UAU... iz MBja v LJ sam na tortice? legenda.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 UAU... iz MBja v LJ sam na tortice? legenda....Ti bo El Nino zagotovil prenočišče! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 V soboto, po mojem predavanju na Mavrični soboti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 UAU... iz MBja v LJ sam na tortice? legenda....Ti bo El Nino zagotovil prenočišče! še mal notranjsko razkažem Sicer pa jutr praznuje moj mali bratec rojstni dan tak da ni problema bom tlele tortico naslednjo soboto pa vidim da ma Sstane kar zmenjeno že mislim da bomo folk takoj za Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Pa da končno prideš Kako se ti zdi naslov predavanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 (Program na temi Mavrična sobota. Frišen.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 V soboto ob treh na ribniku Najprej pa k Bernu na predavanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 V soboto ob treh na ribniku Najprej pa k Bernu na predavanje Na ribniku? In kaj bo takrat, bolj natančno? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Natančno to, kakršno si boš izbral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 A tortico, al kej druzga? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 A tortico, al kej druzga? Oboje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hehehe,jz vs bom pa gledau! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hehe....pol pa mene ne bo Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 A nočeš da te gledam? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Ni mi fajn da me kdo gleda,jaz pa zanjga sploh nevem... :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Eh, ti bom povedu, sam ti ne smeš nobenmu drugmu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hehe... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Deal! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 No, no, TripleX, sej ne morš obdelovat vseh na enkrat........ ......se boš mogu kr odločt, pa čeprav so vse dobre!! Tortice, da ne bo pomote! Smo namreč v temi Tortožerke, če je kdo padabu, slučajno! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hehe..Triple je za aiwo Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.