natrixred 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hehe..Triple je za aiwo Ja, po novem! Saj pašeta skup! Mislim, da sta ravno za skup! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 a ti tud...lej lej sva že dva Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Dobr da vidim tole ja v soboto tortice, heh čeprav me že mal obrača.... od vsega skupaj, hm bom vidu kako bom utegnil... (Beri: Vsekakor bom tam!!!) torej ob treh, ob ribniku, v soboto tole soboto Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hehe..Triple je za aiwo Ja, po novem! Saj pašeta skup! Mislim, da sta ravno za skup! Jest pa mislim in vem, da nista x!x Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hehehe,pa te uboga,kot starejšga brata? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hehehe,pa te uboga,kot starejšga brata? haha če bi bil starejši brat bi točn vedu da ne... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Sm starejši brat z mlajšo sestro! Pa jz bl no ubogam kt ona mene! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 napovedan je dž Kaj nimaš marele Tam streho imajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 sm na poti nevem, če uhutim Prevod, prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hehehehe, ne ve, če ji bo znesl! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 A teb? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Sstanetu? Neeeee,bo že sam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Sm starejši brat z mlajšo sestro! Pa jz bl no ubogam kt ona mene! no pol vidim da točn kapiraš da pač mlajši ne ubogajo starejših se jim zdi mal neumno hehe pol se pa lahk starejši režimo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 kako lepo me je ena tortica počakala doma, brez dvoma najboljš tortice peče mama... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Jutri lahko dokažeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Hehehehe Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Kdo pride jutri, razen Nina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Jest... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Ma jaz tut verjetno pridem, če se boste nabrali, sam ne obljubljam, da bom ostala cel čas , ker se bom začela učit Kdaj točno, kao ob 15h v Čolnarni? Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Drži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Jst bom pa vidu......odvisno, kdaj bom prišel nazaj iz Karavank.......Tud če bom ob 14ih, kot je načrtovan, bom težko....no ja, morda pa le! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Ne bo šlo danes z moje strani, me vlečejo na vse strani, sem ravnokar dobila eno povabilo na predstavo za zvečer, pa še zmenjena sem z nekom Tako da prelagam svojo udeležbo na druge tortice, tisti pa, ki se dobite, vam želim lep klepet in druženje Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Dajte malo poročat, kako je bilo in kdo je vse bil. Jaz bi tud kdaj prišu na kak pir, če je to pri Sidru v MB, če me povabite seveda. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Dejta z Mickom organizirat MB-Tortožerke Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.