aiwa 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 jA RES BI LOHK MEL MARIBORČANI SVOJE. A so ble pol tortice al ne? Sem šele dans vidla temo. No dans sem šele na netu. Sem ful vesela k so mi ga končno usposobl. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Hehehehe,jz sm vs pa gledu...... Conti prov sexi si v kavbojkah Tiha reka, ta barva las ti full paše...eh, deci ste pa itak cool, tkole sam dve beybe, pa vi okol! Sm vidu kok je Conti z očmi okol strelala, matr če bi me opazla bi kožo z mene potegnla ,pa me ni,tralalalalala.. Luštn je tkole čekirat, pa da folk ne ve, no zdej veste...... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2004 Eni so tko lepi, da morjo za grmovjem stat... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Eni so tko lepi, da morjo za grmovjem stat... zdi se mi, da so v grmovju, ker se bojijo dolocene samozavestne lepoticke Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2004 al pa, da bi se pokazali za to, kar nikakor niso... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 To je tudi velika verjetnost ja ( sva pametne ) No ja...tudi jaz sem, kot aiwa, sele zdaj ugotovila, da ste mel tortice...mmm, mogoce je boljs da me ni blo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2004 So mel tortice...tut jez nisem bila na tekocem... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 in contesa kdo vse je bil danes? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Jz tut nism vedla za tortice.... :o|o: Pa mi je zal zarad Bobnarja pa Aakhuta. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 in contesa kdo vse je bil danes?Js sm biu, mucica, tebe pa ni blo! Če bi bla, bi te hitr potreplov! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 ne dvomim maček, ne dvomim... sam kaj ko sem prepozno izvedela. :xx!: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 So mel tortice...tut jez nisem bila na tekocem... Men tud nic jasno, pa sem se gledala nekaj vmes, pa sem mislila, da je samo...'hipoteticno', ces, a cmo se dobit....Kok ste bili skrivnostni torej... Ja, cist kul, od kakih 10h pa do kakih 17h sem pedenala nekaj, cist not padla, ure so pa kar tekle...Pa tudi sem se zadnjic 'odlocila', da ni treba, da sem na vsakih tortozerkah, kvecjemu se zadusim kje koga, kdo ne pride do besede, kdo bi se kaj bolj na intimnem nivoju zgovarjal, jaz pa sem kao le urednik... pa tko...Tko da je kar prav.Razen mi je zal, ce nekateri od dlje pridejo, pa da se ne vidimo, prejsnjic sem pravzaprav se najbolj zaradi tamare in Staneta prisla, no da ne bo zamere, tudi zarad drugih, a tega res nisem hotla zamudit... Fajn, ko laufa tole! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Pol bi se tortice skrile, če bi bla ti tm, bi kr tebe ne tortic! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Haha, ti pa znas, no saj je lepo, saj je fajn slisat, thanx! Dvomim pa sicer, da bi bilo tako - zadnjic sem npr. majico zadusila, medtem ko me natrix prakticno sploh opazil ni, ko je imel oci sam za soncno... Oj, predno pridete z izgovori (saj je kul, saj stekam), sam tolk: govorim ne iz uzaljenega, pac pa iz realnega stalisca - torej - ni me nihce posebej pogresal, ocitno, kvecjemu pa me je bilo prevec - ce se je folk dushil in ni prihajal do besede ( , hehe, uboga marsa, totalna zrtve in sploh, uboga... )....Tko da... ni sile po mojem... Ampak thanx!! .... da ne govorim o kadilcih/nekadilcih... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Hehehehe,jz sm vs pa gledu...... Conti prov sexi si v kavbojkah Tiha reka, ta barva las ti full paše...eh, deci ste pa itak cool, tkole sam dve beybe, pa vi okol! Sm vidu kok je Conti z očmi okol strelala, matr če bi me opazla bi kožo z mene potegnla ,pa me ni,tralalalalala.. Luštn je tkole čekirat, pa da folk ne ve, no zdej veste...... ampak, nč mi ni jasno.................. glede na to kako zgledaš............ x!x zakaj se "skrivaš"??.........ne rečem, da bi zgledu skromno (a la moi), tko pa taprav' lepotec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Hehehehehe,Sokrat, ti pa skromen?? Pa zgledaš tud ne slabo, tak da kje je blamaža? Sm se mal Conti bal, da bi mi ušesa navila! Se bom že pokazu, ko bo men pasal,sj enim sm se že-pa so ble kr happy! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Hehehehehe,Sokrat, ti pa skromen?? Pa zgledaš tud ne slabo, tak da kje je blamaža? Sm se mal Conti bal, da bi mi ušesa navila! Se bom že pokazu, ko bo men pasal,sj enim sm se že-pa so ble kr happy! ah Triple , sploh veš ne, kako sem jst občutljivo bitje............... jst se raje držim bol zase......... ti pa kot vidim, nimaš težav z nasprotnim spolom............ sramežljivi sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Hehehehehe "sramežljivi" Nm nč reku! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 ja no, ko človek bere tvoje podvige............ kr zakompleksan rataš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Vidim, da je bila prijetna družbica , ampak vsakič nam pa ne znese, pa tut da nas vsakič ni treba prenašat . Upam,da so vas kaj prej kot prejšnjič postregli, pa da jim je ratalo v prvem krogu točno postreči . Tudi meni je všeč, da se videvamo/te, pa iz kake hecne finte je vse skupaj ratalo. Se samo spomnim, da naj bi Contesa pekla torto, jaz naj bi posodo pomivala, pa mislim,da je bila še Cosma vpletena Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 ja no, ko človek bere tvoje podvige............ kr zakompleksan rataš K jez berem o teh "podvigih" se mi pa zdi, da ima nekdo res bujno domisljijo...da se pol skriva v grmovju... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 mislm...tale xxx tripper.......kokr nek voajer.....za grmovjem otroke strashi......pa okol opreza za tortozherkam drgach blo pa finospoznau eno simpatichno bitje od tortopozheruhinjepa bobnarja u zhivokulsko 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 aakhut z MARIBORCHANI tortice deli zihr kaksen arzenik not umeshu Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Opij, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 K jez berem o teh "podvigih" se mi pa zdi, da ima nekdo res bujno domisljijo...da se pol skriva v grmovju... Ti maš pa zgleda premal svojih problemov, k se skoz vame spotikaš! Sam paz, da se nom jz spotaknu! :xx!: Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.