opij 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 K jez berem o teh "podvigih" se mi pa zdi, da ima nekdo res bujno domisljijo...da se pol skriva v grmovju... Ti maš pa zgleda premal svojih problemov, k se skoz vame spotikaš! Sam paz, da se nom jz spotaknu! :xx!: sory triper ampak nej te ne prizadene prevech :o|o: ampak ti si se ze enkrat v mladosti spotaknil...... pa saj ti nisi kriv,usoda se je poigrala Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 A dans kdo torte zre? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Jaz mam že en teden torto v hladilniku, mami jo je dobila, bla je fuuul dobra, zdej pa po pravici povedano, se je ne upam jest.... da ne bi slučajno .... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 aakhut z MARIBORCHANI tortice deli zihr kaksen arzenik not umeshu bobnarju ne... che bi biu pa mickeni....pa nch ne rechem 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 ........................ ..................... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 zihr kaksen arzenik not umeshu sam...che mal pomislim....pa arzenik pr mickenem zih neb deloval.bi biu efekt verjetno k pr rasputinu 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 .... že en teden torto v hladilniku...hehe, znane zgodbe tole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 ........................ ..................... Si določen, da zrihtaš kostanjeve tortice z moštom pod Habakukom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Ni za kaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 ...zihr pokoWCu res spoštovanja vreden "dosežek" A s mi fovš? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 Sam paz, da se nom jz spotaknu! :xx!: V grmovju se ti loh to hit zgodi... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Sam paz, da se nom jz spotaknu! :xx!: V grmovju se ti loh to hit zgodi... Ja, če je kakšna pod mano, pol se tud večkrat spotaknem! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 Pol pa ne bi bila za skup...ne maram nerodnih dedcev... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Pol pa ne bi bila za skup...ne maram nerodnih dedcev... Nerodn mi ni nč, bi hitr vidla! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Vidm, da je blo zanimljivo! No, ni pomembna kvantiteta, ampak kvaliteta in pa seveda, da je zanimivo! Aja, pa baje (kolkr sem slišu), da so ljudje drugačni v živo, kot pa na postih na forumu! Zna bit res zanimiv! Nasploh pa sem slišal samo dobre in fajn stvari! Pa tud to, da je nekdo z ubijalskimi pogledi preizkoval okolico tortožerske mize... ......in še dobro, da tarča ni bla odkrita, ker samo bog ve, kako (n če) bi "žrtev" preživela knock out! Upam, da mi bo drugič uspelo in da bo tudi boljša udeležba! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Hehe,no da se še jz mal javim... ,lepo je blo spoznat Bobnarja,Aakhuta in Sstaneta-aha,hvala za sol... Bobnar-teb hvala za hece,znaš človeka fajn nasmejat ,aja fajn to da si prišel.Aakhut-itak liga 1A... Conti-hehe,khm....hvala za šloganje,pa tud za tvoje poglede,ki vse povejo Nino-tudi zahvala za šloganje,pa tudi za ostalo...sej veš,kaj bi ti govorila Sstane-tebi pa za sol,zanimiv človek si! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 nekdo z ubijalskimi pogledi preizkoval okolico tortožerske mize... ......in še dobro, da tarča ni bla odkrita, ker samo bog ve, kako (n če) bi "žrtev" preživela knock out! Eh,sm vidu to, zato sm se pa rajš skrivu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 hohoh, začetnik... Se mal motš, je že napreden tečaj za mano! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Hehehehehe,fajt,fajt! Ne bit tok našpičn, no! A si fu.a stradu al je kej druzga? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Hehehehe Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 opala.... tlele je pa vroče Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Hot in the city..... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 pa še kje drugje... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Hja Tortica je bla dobra, Tortožerki, tudi tortožerci smo itak carji... v tem tednu sem meu kontakt s praktično vsemi vodnarji v mojem lifu ki so omembe vredni.... hjaja, tnx conti za šlog... moja frendica se strinja s tabo, glede našloganega, hm hm... pogrešal sem kelne ljubljančane.... štajerce je pa zmer dobr videt tale bobnar kar fajn ga je za mal videt, sicer je tipičen zase ampak.... hm tamle nekaj natrixred piše o kvaliteti in kvantiteti, js pravim tko, boljš kt je več bi rad... torej pomembno je da kvaliteta pride v znatnih kvantitetah.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.