Piko 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 A sem kaj zamudil? Torte žret zna biti celo razburljivo! Kdaj bodo naslednje torte spet med tednom? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Hehe....ko boš predlagal in sporoču,da imaš čas... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Hehe....ko boš predlagal in sporoču,da imaš čas... Saj jih ne maraš :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Ne...mam rajš sol... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Ne...mam rajš sol... Ne bo dolgo trajalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Kaj se pa tukaj greste poleg tortic! Nič takega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Po soli shujšaš, potem imaš pa glih prav apetit za tortice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Kaj se pa tukaj greste poleg tortic! Nič takega Potem pa super! Si se ustrašila, da nisi zraven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 V city parku, sem zadnjič okušala božanske tortice v Kavarni "Pod vodo"So vlažne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 City park? gremo? Nedelja? da vidim Natrixa... hehe tralala, danes bi pa jedu mal en comfort food.... ala tortico tako veliko čokoladno... čist v easy... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Tortice,hm, nikol se ne ve! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Tortice,hm, nikol se ne ve! tam ni grmovja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ne ga lomt? Pol ga bom pa s sabo prnesu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 A kr dol bi me vrgla? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 A kr dol bi me vrgla? Neeeeee, zihr bi te nežno prevrnila čez ograjo! :xx!: Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Šuš,natrixred! hehehehehehe Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Maš pa jajca,da tajole letaš za kiklami! Natrix Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 ups, upssssssssss ikonca , pa podpis Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Hehehehehe, kaj sta pa zdej skompenzirala! Ikonca od Tihe reke, pa tvoj podpis Natrix! Le kaj je to? ....,ja le kaj je to?Piknik v dvoje z čivavo na straži Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 ....,ja le kaj je to?Piknik v dvoje z čivavo na straži yesssssssss Thats The Way It Should Be uživaj(ta) Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Em...no sej....če se boste kej menil za tortice.. ..em...mogoče...bi pa...mislim tko mal... .tut jest...hm...kej pršla. ..no a ne...hm....khkh.. ..sej...no ....mogoče... .. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 ....,ja le kaj je to?Piknik v dvoje z čivavo na straži Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Hehehehehehe sweet! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 A Tortice Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.