aiwa 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 opala a kr fajtate se? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Kako pol, a velja za to soboto, 30.10., al kako? Ste se tolk razgrel, da ste čist skrenil s teme v temo! Je kak kandidat za v soboto? Kandidat tle kandidat tle... kje pa ? kdaj v soboto? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Me ne bo,nč bat,en fajt s Conti bil čist dost ?kwa pol, a zarad takih´scen, te ne bomo nikol tut vidl, se boš le spogledljivo hranil izza ozadja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 kaj pa morda kaj med tednom, js sem itak vsak dan v LJ, pa recimo ob torkih sredah pa pondelkih končam v uglednem času... v četrtek je že mal pozno ob štirih... hm kaj pa tiste dni? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Ja jaz sem za, sam dejmo se zment danes, ker jutri baje forum ne dela al kako Kdaj torej in kje? Dajmo najprej določit, pa potem povem, al pridem al ne, da me ne boste za besede vlekli Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Ja jaz sem za, sam dejmo se zment danes, ker jutri baje forum ne dela al kako Samo dva dni, pravi Marsa, tačas se pa lahko na mojem kličete Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Sobota 30.10. od 13h do 15h naprej, v slaščičarni na Kongresnem trgu (sidro)........sami določite uro, pač odvisno, katera bolj ustreza večini, ali tistim, ki ste od bolj daleč.......lahko pa tud kak drug dan, če vam ta ne ustreza..... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Hm HmHm ... a bi šlo nasledn tedn, js mal kasnej, recimo pondelk.... ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Hm HmHm ... a bi šlo nasledn tedn, js mal kasnej, recimo pondelk.... ?Men osebno je vseeno, tudi, če se dobimo čez pet minut,... ....., samo verjetno vam ostalim ni vseeno, kdaj in kje se dobimo!?! Moram pa rečt, da odziv ni ravno hud in velik! Morda je datum napačen, ali pa ljudem preprosto ni do tega, da se dobimo x!x Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 ahja točno pondelk je praznik.. hm hm ... nč, butnte gor en datum, sej če ne ga lahk jst, sam bi rad bil čimbolj prost... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Sobota 30.10. od 13h do 15h naprej, Pod vodo, v City Park-u! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Ja, seveda! Zakaj pa ne! Za spremembo res lahko City Park! Sam da ne bo kdo letel čez ograjo?!? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah jest sem pa mislila, da bo v centru Nope, mene torej ni, se javim za naslednje tortožerke. Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. oktober 2004 Prijavi Deli 30. oktober 2004 Tortožerke so ob 15!!!(to Natrix pravi )...v City parku...obstajajo gsmi...da se zmenmo do konca Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. oktober 2004 Prijavi Deli 30. oktober 2004 Sobota 30.10. od 13h do 15h naprej, Pod vodo, v City Park-u!Oho, hm... pismu, tezka bo... ceprav pasalo (v stos, ne tolk da meni zdaj glih te torte) bi ze...sam po mojem mi/nam(a) ne bo zneslo. ... Mejte se! No, pol ne bo take krize, en dan maste ze pod streho. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Z veliko in malo mucko smo šli mimo na šoping A kdo fura en tak dober in velik Audi. Se mu/ji opravičujem. Sem ga malce popraskal z vrati . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 <{POST_SNAPBACK}>Heh,si bo sam kriv,če bo! Ste bili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 hi hi hiSmo mel družinske tortožerke Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Hja, tortice so ble, sicer ne v velikem številu, pa vendarle! Smo jih celo dokumentiral, sam je mal slaba slika, ker ta kamera rabi veliikooo svetlobe,....žal!Kakorkoli, če ne drugače, so bile poleg tortic, zanimive in dobre tudi tematike, ki so se razvile ob živahnem razglabljanju! Zanimivo je morda tudi to, da tisti, za katere smo mislili, da pridejo, jih ni bilo! So nas pa prijetno presenetili tisti, katerih nismo pričakovali,... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Takole bomo rekli, tisti ki naj bi prišli in niso prišli so hinavci . Se opravičujem pač tak sem . Sem pa ob 15h šel mimo vas Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 <{POST_SNAPBACK}>Takole bomo rekli, tisti ki naj bi prišli in niso prišli so hinavci . Se opravičujem pač tak sem . Sem pa ob 15h šel mimo vas ____________________________________________________________________ Ti, ti, porednež, ti! Te bodo (takrat prisotna) dekleta po riti našeškala, za kazen, ker tud pozdravu nisi! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Z veseljem se se bom nastavil Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Ma sem preveč sramežljiv fant. Ne vem nooooo . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Ma vem da mi je žal, ampak ne morem zbrat dovolj poguma da se prikažem iz svojega brloga, če pa že sem med folkom neviden. Pa meu sem obveznosti, ne bi mogu kar takole obe mucki pustit na cedilu. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Mogoče mu pa zdaj ni, ko ve, da bo dubu po riti od tolk fejst dečv! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.