Skoči na vsebino

Tortožerke

Recommended Posts

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ma sem preveč sramežljiv fant. Ne vem nooooo  x:Ix  x:Ix .

Kako ti je pa ratal :eek: x:Dx x;)x , smo imeli prave detektivske akcije x:Dx x;)x .

Sicer pa fajn, nič planirano, čist po nesreč prišli x8Dx :palec: , družba itak fajn, spet smo se nasmejali na vse možne teme, res prav fajn je tudi v živo počebljat, sam smileyji včasih manjkajo, da bi se človek lahko ustrezno izrazil x:Dx x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:eek:  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:

Sem bila jaz mogoče? Obljubila sem, da bom prišla. potem pa kot da me ni, niti Tihireki nič odgovorila. Nič ne bom pojasnjevala, zakaj me ni bilo na tortožerke, čeprav sem bila v City parku. Je pameten razlog, samo jaz nisem pametna. xcivx

Razlog:

Tipček, Črn pulover, lase v čop, moje neumno obnašanje x8Dx ................WE WILL NEVER KNOWN, ali pač :inocent:

<{POST_SNAPBACK}>Ma sem preveč sramežljiv fant. Ne vem nooooo  x:Ix  x:Ix .

hehja :D js tud čist zarad sramežljivosti sem mankal x:Ix :inocent: (huh k je tok priročen izgovor, pismu ne vem kdaj sem ga nazadnje uporabil, joj kar mal mi manjka sramežljivosti zadnje čase ni več isto...

em, torej mmm ka sem videl prejle v kuhinji tortico peče mamica :P :yumy:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>A zdaj boš pa jedel tortice, kaj? Prejšni teden je bila pa megla! x:Dx  :vragec:

Hmmm, .... megla, le kje spet megla megli, le kako si to dovoli... :8):

Nič megle pri nas ni, le tortice so, pa ledene in slastne ... :xx!: x:px

Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-)

http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif

http://ogledalo.blog.volja.net/

• 1 month later...
Jz sn za

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

js tud mam v četrtek predavanja do zvečer... hm hm :P petek petek... ;) iiii :P tututu tralala ;) zvezda pravite? :D men je kul hm tolk časa nisem že tortice jedel... mahja... tak je moj life :( bolj kisel.... :P ga pa zato fajn sladkam
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

V petek je Božični dan .....če utehnem izza ognjišča pokukati....se pofočkam

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja, si predstavljam vseeno.

Sploh pa verjamem, da vsi od nas delamo razlicno; nekateri ob petkih celo prej nehajo;

nekateri delajo zvecer, nekateri ponoci, nekateri ne, ali pa samo ob petkih ne, nekateri majo dopust, etc...

mogoce pa pride celo 2, kasnejsa izmena :inocent:

-----------

<{POST_SNAPBACK}>:eek:  :eek: in kako si predstavljate, da nekdo ki dela pride do 14ih do zvezde? xnckrivx  :flower:  :flower:

še dober da sem pogledal in videl da je že ob 14ih :P hihi :D js bi pa prišel šele ob treh, no najboljš da se začnem rihtat.... ampak lejte da ne bom sam tam.............. ;)

Upam si trditi da smo bili sama dobra družba predvsem precej usklajeni ;) hjaja, dobr dan dobra energija... in vrteli so "thanks god it's christmas (queen) hja, lepo tole mhm, pogovarjali smo se da bi kak dvodnevni party zrihtali, hja bo temo za to treba odpret, al pa bomo kar pod lunin party, narboljš čene je tista tema neuporabna :D :P hja torej, zdaj pa na večerjico... ;)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...