Volk K.L. 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Ja moram najdt en primeren cajt. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ma sem preveč sramežljiv fant. Ne vem nooooo . Kako ti je pa ratal , smo imeli prave detektivske akcije . Sicer pa fajn, nič planirano, čist po nesreč prišli , družba itak fajn, spet smo se nasmejali na vse možne teme, res prav fajn je tudi v živo počebljat, sam smileyji včasih manjkajo, da bi se človek lahko ustrezno izrazil . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Sem bila jaz mogoče? Obljubila sem, da bom prišla. potem pa kot da me ni, niti Tihireki nič odgovorila. Nič ne bom pojasnjevala, zakaj me ni bilo na tortožerke, čeprav sem bila v City parku. Je pameten razlog, samo jaz nisem pametna. Razlog:Tipček, Črn pulover, lase v čop, moje neumno obnašanje ................WE WILL NEVER KNOWN, ali pač Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ma sem preveč sramežljiv fant. Ne vem nooooo . hehja js tud čist zarad sramežljivosti sem mankal (huh k je tok priročen izgovor, pismu ne vem kdaj sem ga nazadnje uporabil, joj kar mal mi manjka sramežljivosti zadnje čase ni več isto... em, torej mmm ka sem videl prejle v kuhinji tortico peče mamica Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>A zdaj boš pa jedel tortice, kaj? Prejšni teden je bila pa megla! Hmmm, .... megla, le kje spet megla megli, le kako si to dovoli... Nič megle pri nas ni, le tortice so, pa ledene in slastne ... :xx!: Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Ajoooj da je meni torta. Mljask, mljask Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Dan Kdaj bojo spet 'tortice'...? Kaksne prednovoleten bi lahk ble? Al pa kaksen prednovoletni LNF party tudi!? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Jz sn za Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Zgleda da se bova sama dobila!? Se mal pocakva .... ane? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 ja, verjamem da je blo prijetno vzdusje...v cetrtek ob 14:00 v zvezdi al kaj? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Evo, jaz se tudi za tortice fočkam Bi vas blo fajn spet mal videt Zmenite se, kdaj, pa se vidimo, če ne bom imela kaj drugega na urniku Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 js tud mam v četrtek predavanja do zvečer... hm hm petek petek... iiii tututu tralala zvezda pravite? men je kul hm tolk časa nisem že tortice jedel... mahja... tak je moj life bolj kisel.... ga pa zato fajn sladkam Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 U petek ob 14:00 v Zvezdi. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 in kako si predstavljate, da nekdo ki dela pride do 14ih do zvezde? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 bom tam... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Fajn se mejte Priporocam skutino Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>vecina je svobodnih umetnikov Umetniki na svobodi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 V petek je Božični dan .....če utehnem izza ognjišča pokukati....se pofočkam Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Michelle ne bo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 No....tokrat jih bom se preskocila Lahko bi sicer dala razlog, da je Bozic pol, ampak mam druge probleme Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Ja, si predstavljam vseeno.Sploh pa verjamem, da vsi od nas delamo razlicno; nekateri ob petkih celo prej nehajo;nekateri delajo zvecer, nekateri ponoci, nekateri ne, ali pa samo ob petkih ne, nekateri majo dopust, etc...mogoce pa pride celo 2, kasnejsa izmena -----------<{POST_SNAPBACK}> in kako si predstavljate, da nekdo ki dela pride do 14ih do zvezde? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 no bom vidla... v zvezdi pravte... jz bi pa mišelko prvlekla... sam zih nav hotla... pa tok bi jo rada vidla... bomo že kej zrihtal... da bo vsem prav Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 še dober da sem pogledal in videl da je že ob 14ih hihi js bi pa prišel šele ob treh, no najboljš da se začnem rihtat.... ampak lejte da ne bom sam tam.............. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Upam si trditi da smo bili sama dobra družba predvsem precej usklajeni hjaja, dobr dan dobra energija... in vrteli so "thanks god it's christmas (queen) hja, lepo tole mhm, pogovarjali smo se da bi kak dvodnevni party zrihtali, hja bo temo za to treba odpret, al pa bomo kar pod lunin party, narboljš čene je tista tema neuporabna hja torej, zdaj pa na večerjico... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 če prpeleš tisto k jo maš na sliki.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.