Skoči na vsebino

Tortožerke

Recommended Posts

Guest sstane
Ja...loh si srečna da maš sam "en želodec" kok bi men to prav prišlo... xrolleyesx  :sori:  :o|o:

Kaj še vedno ne veš, v čem je štos :eek: :xx!: x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Majica - x:Dx x:Dx x:Dx x:px x:o)x x:o)x x:Dx

Ja, saj, OK, ampak saj moj je pa vcasih tudi za dva...

In vcasih mi pa zadisijo sladkarije, vendar samo zvecer... :o|o:

In se to samo cokolada. S celimi lesniki. Njami.

Sicer bo pa lahko totalno oblozena miza, z vsemi mogocimi sladkimi dobrotami, tudi dotaknila se ne bom, ampak bom pozrla na desetine oliv ali pa si bom izbrala slano pecivo, ce ze pecivo.

Vcasih pa mi zadisi sladoled, zadnja leta, prej pa enako kot z drugimi sladkarijami - se je zgodilo, da sem ga v vsem poletju si izvolila samo enkrat ali celo nobenkrat.

Ko gremo na morju na sladoled (recimo po kaksnem kosilu oz. obedu), ga kupim navadno samo Mitji in Timu, sebi ne, ker mi praviloma ni nic zanj. Izjemoma pa mi vseeno zadisi.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

.... x:)x .... grem si na pumpo kupit kej sladkega... :OO: xzobkox xhypnox

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Moja mami peče gibanico x:px x:px , slastno....zdaj pa tudi grem..kot sem že povedala...na nekaj extra dobrega...kot so rekli....

Lp x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Sicer bo pa lahko totalno oblozena miza, z vsemi mogocimi sladkimi dobrotami, tudi dotaknila se ne bom, ampak bom pozrla na desetine oliv ali pa si bom izbrala slano pecivo, ce ze pecivo.

Z mano je zelo podobno.Slano,slano,slano(Sstane bo verjetno imel kakšno pripombo,ker je to navadna jodirana kuhinjska sol :vragec: )Ampak padem pa pri torti z ogromno kreme,najraje čokoladne,pa še kaj smetane vmes,pa orehi x:px ,še najraje na tešče,direkt iz hladilnika x:px x:px x:px

:yumy:

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

pol bomo pa vsak sam eno tortico x^x pol pa siti... hehe, pol pa tisto, ej gremo na eno pivao.. in rocknrol... jaz pa v četrtek že ob osmih faks.. huhjej nevem kako bo to šlo.... ajd prav vsak teden me tud ne rabijo...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Tko sm mal premišljeval al bojo v SLONU sploh

prpravljen na invazijo uničevanja tort?Dej opozort jih je treba neeeemudoma...

....bo panika če bo zmankal tort x^x x:Dx :palec:

Vsaka ovira je priložnost.

...pa moje bojo pa veseli...bojo saj enkrat vse prodali...mamce ne bojo več jedle postaranih tort... x:Dx x:o)x

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

hja...če bi šli v ponedeljek...mogoče bi ble sveže...mogoče pa hudo postane... x:Dx x:Dx :vragec:

nikjer nisem zasledila koliko časa bo to trajalo...prebrala sem vseh teh 7 strani pa nikjer nič ne piše... :eek:
NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

k mrbit edin jaz ne vem točno kje je ta zadeva.... predvidevam da bomo tortice jedli v pritličju hotela slon right? al kje drugje

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ok, pol v sredo od 12h naprej... Pridem.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

:palec: :palec: Kul! x8Dx

Po mojem je nisem 10 let jedla... (vcasih specialno sla v Zlato ladjico ponje, edina 'torta', ki shizim)... Njami...

Pridem... x;)x

To itak, z najvecjim veseljem, pa ce se na vampih dobimo. x:px (saj ni nuno, da jih jem, point je, da se vidimo!)... :vio: xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hehe ja tko kot gremo mi na faksu vsako sredo na kavo pa pijem tam sok ... ni nujno da piješ al pa ješ ... važno je da si tam ja ;) da vidim spet mal bolj od blizu Marso ;) huhu se že veselim... :2src:

...hm od 11.30 dalje bom tam...kdo vse takrat pride...da se bomo spoznali... x8Dx

He, Nino, in to brez chika in cvicka - si mors mislit? :eek:

Marsa v slascicarni? :O: x:o)x x:px :vragec: x:o)x :eek: x;)x

Picasso

x:Xx super... bom gledala gor... ti dej pa dol...da se bova najdle... x:Dx x:Dx x:Dx

Kok nas pa sploh bo oz. kako je s placem tam? Tiste majhne mizicke... ...

Picasso

A bo sploh še kdo ostal do 13h tam, če boste vsi že ob 11.30 tam....a potem se bom pa sama basala?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...