El Nino 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 "Razvajena princesa, naj se pravljica nikdar ne neha" al kuko hm pismu kolk časa že nisem bil na štajerskem... hja, sej trojane tud niso še čist, ampak blizu je pa le ... (al so pa bom js zdaj neumno izpadel) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Pa ka ti je! Nino še do Cela je kr neki,kaj šele do Maribora! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 uh damn kdaj js to vidim... pojutrišnem hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Hehehehe,morš bit bl pozorn, pol pa take zadeve zamudiš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Cez 15 minut pr zvezdi! he he Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cez 15 minut pr zvezdi! he he Je jasno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 A so ble ponochi tortice chrne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cez 15 minut pr zvezdi! he he - ce pa niste videl, pa vas problem, a ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 hihi bitching... no a je kdo za tortico? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Sobota, po Mvrični ob 16 00 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Poznaš to oštarijo pri Ajdovščini http://kartomantik.com/forum/index.php?sho...=15entry15373 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sobota, po Mvrični ob 16 00 No, pa bom spet ostal brez. Ljega pje, tip mi bo speljal pol naroda na tortice! Zame je Mavrična sobota do sedmih. Je treba še mize znosit pa stole pa plakate stran zmetat ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, ne poznam Ej, pa itak je mišljeno za tortice kraj zločina nekje v Ljubljani v centru, tole zdaj ni blo ravno mišljeno glede tortic, kaj praviš, Stane? To je bilo mišljeno za šlogarski večer, za tortice pa v soboto v Zvezdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Gooddamn tortic ni blo že dolgo... mal me je strah povabit folk na party... (lunin jasno) ampak dejte no a se vam da mrbit kšno soboto, petek, al pa nedeljo ma kadar želite tortice spet zbiram koalicijo voljnih.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Soboto, nedeljo.. sam ta teden se pirhe barva... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 sy sy kaj pa drugi teden? ko bodo pirhi že pospravljeni Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 jst voljan, sam ne za vsako, za tortice pa Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Uh, ja, tortožerke!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 trije smo že torej hihi ... kje pa čmo? js bol slabo poznam lokalčke sam dva al tri s torticami pa v vseh teh smo že bili Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Pa sej, kaj pa je narobe, če smo v istih slaščičarnah... vsaj veš, da je dobro... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 pa sej sam da se ke dobimo... recimo pivnca pr rtv-ju, al pa petkovskovo nabrezje, al pa pr sentjakobskem gledaliscu, al pa u stari lj. pr skucu ke, al pa... ma sej dost placov... al pa u ortu.. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 petek, nedelja popoldne...tam v Stari Lj je par slascicarn tud...Ma men v bistvu precej vseen kje.. sem mobilna pri men sam cas problem.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 vidiš eno izmed tistih k je free predlagal.... js pojma nimam kje so ma evo štirje smo že ni vrag da se ne zmenimo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 tortice... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 icecreme Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.