Skoči na vsebino

Tortožerke

Recommended Posts

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, sej lahk se tut pou ure kasnej zmenmo ane! x:Dx x:Dx

da naum pol tm sam caku pa torte jedu... x;)x :vio: :vio: :vio:

ha haha to mi zdej tko zgleda:

se zmens z 1 beybo ob 20:00, ona pa ti rece OK, sam jest pridem ene pou ure kasnje a prou? x:Dx x:Dx x;)x x;)x

no, to pa pac zato, ker se se nben razne mene ni do zdej zjasnu da pride tocno ob 14:00 x;)x

Deli na socialnih omrežjih

ni belma se kar ob 14. zmenimo :D bo najbol kulj :D pol pa že pridejo pozni... hm no čak kje je zdaj ta lokacija :D da ne bom pozen (zto k bi se kaj zgubil)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

zram skuca x:Dx x;)x tm k je novejsi vodnjak u stari lj. ; takoj ko prides po klancku dol, je desnno galeriaj skuc, zram pa pivnica al neki taczga.

-------------

ni belma se kar ob 14. zmenimo :D bo najbol kulj :D pol pa že pridejo pozni... hm no čak kje je zdaj ta lokacija :D da ne bom pozen (zto k bi se kaj zgubil)

ob 14... se prav da noben nč ne dela in ne hod v službo, da ma cajt... al kako to planirate?

jz ne morm ob 14. no u petek sploh ne morm k mam še faks. tko da fajn se najejte xcakex

spet se mi je na bolš poslabšal

ne ne... sej ni problema... hihi.. joj sem bla mal tečna ne? :inocent: sori xsrcx vi se kr zmente pa dubte... hehe nam jz nč predlagala jz mam ful mal cajta. če me kdo hoče vidt tko ni problema. :flower: xsuperx x:Xx
spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...