aiwa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 uuu stane jz bi tud raj ledota Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Ja no, pol morte pa povedat, kje majo dober sladoled ne.... pa tortice, a morjo bit, al ne....?? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 ma ja, evo: u stari lj., bar, pivnica zravn skuca! a prou? sam kdaj povejte - k to bo mal tezi uskladit he heehe recimo :: sreda ob 14:00 !? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Sreda 14... hm hm joj joj, a nebi rajš petek? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 ja, jaz tud rajs petek.. sreda faks do 6h, ob 7h pa vaja... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Ok, predam se upetek ob 14:00 u pivnci zram skuca! .: VABLENI fsi LNforumovci! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 YES! (jaz pridem kake pol urce kasneje, mam ob 1h predavanje...) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Ja, sej lahk se tut pou ure kasnej zmenmo ane! da naum pol tm sam caku pa torte jedu... ha haha to mi zdej tko zgleda: se zmens z 1 beybo ob 20:00, ona pa ti rece OK, sam jest pridem ene pou ure kasnje a prou? no, to pa pac zato, ker se se nben razne mene ni do zdej zjasnu da pride tocno ob 14:00 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Joj, upam da bom lahko uletela.... neki sem se že menla za petek.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 ni belma se kar ob 14. zmenimo bo najbol kulj pol pa že pridejo pozni... hm no čak kje je zdaj ta lokacija da ne bom pozen (zto k bi se kaj zgubil) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Ja, pa naj se uni ali un ali una pride-jo --------Joj, upam da bom lahko uletela.... neki sem se že menla za petek.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 zram skuca tm k je novejsi vodnjak u stari lj. ; takoj ko prides po klancku dol, je desnno galeriaj skuc, zram pa pivnica al neki taczga.-------------ni belma se kar ob 14. zmenimo bo najbol kulj pol pa že pridejo pozni... hm no čak kje je zdaj ta lokacija da ne bom pozen (zto k bi se kaj zgubil) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ob 14... se prav da noben nč ne dela in ne hod v službo, da ma cajt... al kako to planirate? jz ne morm ob 14. no u petek sploh ne morm k mam še faks. tko da fajn se najejte Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Ja, sej lahk pa tut ti predlagas kaksn termin! zmer bo tko, da kaksn nau mogu pridet, tko da... sorry. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ne ne... sej ni problema... hihi.. joj sem bla mal tečna ne? sori vi se kr zmente pa dubte... hehe nam jz nč predlagala jz mam ful mal cajta. če me kdo hoče vidt tko ni problema. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Midve z Aiwo ob pol 7 prideva...počakte naju! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 a dej dej... pikica veš da pre osmo ne morm... pa sej ni problem.. bojo počakal! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 sej se lahk 2x dobimo al pa kr ceu bar rezerviramo... sam kdo bo pol to placu ce sam 1 pa pol prideta Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej se lahk 2x dobimo al pa kr ceu bar rezerviramo... sam kdo bo pol to placu ce sam 1 pa pol prideta Hm???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 en pa pol? kwa? hehehe... kerga je sam pol? al je kdo enpapol? hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 a ves kwa je to:ponavad je bombazast, ponavad visi zravn umivalnika, pa ponavad je za brisat, pa rega rega dela??? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ves kwa je to:ponavad je bombazast, ponavad visi zravn umivalnika, pa ponavad je za brisat, pa rega rega dela??? Brisaca. In zakaj dela rega rega ? Zato, da je tezje uganit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 nesramnez, spljoh nism tebe prasu ---------Brisaca.In zakaj dela rega rega ?Zato, da je tezje uganit. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 joj freeee Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.