Skoči na vsebino

Tortožerke

Recommended Posts

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Kaj pa sobota?

Hja pismu zvečer imam kolokvij ob 19.00 hm hm :D ampak sej tja do šestih vas že do fajn spoznam :P

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>ja ja, to je pa res. sam ucah treba sam mal po zraku gibat, pa je ze bols, oz. pozabs na sladko  x;)x

al pa kako kandido futras...  :inocent:  :o|o:

Če b vsakič, k mi cukr dol pade, šla laufat, bi bla najbl nabildana bejba kle gor...bi se loh tud Seal in Tripl skrila za mano...oba naenkrat x:Dx Tko da...neeeeeeeee, sm raj taka lušna, zaobljena na pravih mestih, kot ženske morajo bit. Tko. x:Ix :inocent:

<{POST_SNAPBACK}>Če b vsakič, k mi cukr dol pade, šla laufat, bi bla najbl nabildana bejba kle gor...bi se loh tud Seal in Tripl skrila za mano...oba naenkrat x:Dx Tko da...neeeeeeeee, sm raj taka lušna, zaobljena na pravih mestih, kot ženske morajo bit. Tko. x:Ix  :inocent:

tako je ženske morajo bit.... sladke zaobljene mnjam... :2src: vsekakor pa ne nabildane.... :xx!:.... hm kje smo že zmenjeni... kašen je naslov tizga placa, pismu da se ne bom zgubil, al pa bom mogu kšno lunatko povprašat, da me pospremi do tja :) js kelni primorec LJ poznam kot kšno špansko vas....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ti sam pras (kero x:px ) ke je galeriaj SKUC u stari lublani. pol gres pa sam zravn u 1 pivnco. pa bo. :vio:

-------------

tako je ženske morajo bit.... sladke zaobljene mnjam... :2src:  vsekakor pa ne nabildane....  :xx!:.... hm kje smo že zmenjeni... kašen je naslov tizga placa, pismu da se ne bom  zgubil, al pa bom mogu kšno lunatko povprašat, da me pospremi do tja :) js kelni primorec LJ poznam kot kšno špansko vas....

Pikoslava: OK prou :vio:

ajwoslava: x:Ix x:Ix

-----------------------------------------------------------

Pika Pikica: Dej jo pol raj men, Free je na dieti

aiwa: a si vidla freeja? po sliki sodeč mu še kšna dodatna tortica ne bi nč škodvala

ja js še zdej ne vem kje je to :D ampak si bom vzel eno vodičko :P hihi ;) sabo za na pot pa prec ko se zgubim jo bom poklical :P ;) da me mal sprehodi do tja :D nimam pojma kje je škuc...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...