Skoči na vsebino

Tortožerke

Recommended Posts

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, ja, bla pridkana x:)x Barvala sceno v teatru...

Pridem, mam faks do nekje 10 cez 2h.. El Nino, ce se ne bos znasel, me lahk pred faksom pocakas, pa greva skupi, sam pol mi SMS poslji, da te ne zgubim...

Free... prineses se knjigico zame? x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Evo Aliana zmenjeno ob 2eh pa bom na tvojem faksu pa te počakam dobiš še sms... tko da folk očitno bom mal pozen ;) ampak bom v dobri družbi nč se bat :P
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hm pet plus pet je petnajst ;) tell ya what mrbit pa res ;) saj delaš tam kjer js mislim da delaš ;) hihi nvem kako bo s časom, k mam zvečer kolokvij ampak če ga bo dost ;) dobiš eno tortico osebna dostava ;) hihi kero pa bi?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

A lohk še enkrat kje in kdaj ste točno zmenjeni?

Mogoč, mi rata, mogoč mi ne ....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja. x8Dx

jst um mau zamudu :o|o: kr morm it muvat, drhac tut sedet naum mogu tm.

ajd greemmmmmmmmmmmm

sej ne bom velik zamudu no x:Dx

-----------

Pismo Free, tam smo se neki pogovarjali... kero pivnico zdej ti to misliš.... jaz misim, da misliš konobo... zdej a je to to?

Mislim da se nam lahko še kake slikce obetajo, da boste res sline cedile ob pogledu na tiste slastne, sočne tortice xcakex x:Dx

Sigurno so full užival...tortožerci x;)x pa kako lepo je danes zunaj, mogoče so se celo na kakem vrtu sončili x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...