Skoči na vsebino

Tortožerke

Recommended Posts

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Daj sliko, da bom vedel, da si ti x:Dx

x:Dx Pejd mal po kaki drugi temi pobrskat.. so cist sveze x:)x

Pa lahko kaksno blagovno menjavo narediva x;)x Jaz bom kaksne testercke bonbonckov prinesla, ti pa sssss.... x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  Pejd mal po kaki drugi temi pobrskat.. so cist sveze  x:)x

Pa lahko kaksno blagovno menjavo narediva  x;)x  Jaz bom kaksne testercke bonbonckov prinesla, ti pa sssss....  x;)x

Ne najdem :o|o: :sori:

• 6 months later...
  • 2 weeks later...
...kako pa te tortozerke zgledajo?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Zbor žensk, ki počaka, da se jim pridruži kakšen tip in potem ga požrejo! x:Dx :vragec:

x:Dx x:Dx ja, bogomolke stil, Samson...

loesje

Spet nazaj -

..to je pa ful noro... upam, da bodo kaxne fotke kle na LNF... glede na to da vse neki jamrate da mate prevec kil predlagam, da najporej cashyja pojeste... x8Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

drugač pa.. en predlaga time&place, kdor ma čas, se pridruž in pol skupaj žremo... torte načeloma.. lahk pa tud kej druzga.. odvisno od potreb...

loesje

Spet nazaj -

Tistega kateri pride prvi! x:Dx

...sej bo cashy... sam kaxna naj da kaxno sexy fotko gor pa pove, da pride...pa recte se da bo to brezalkoholni zur-pa je poba vas... x8Dx x;)x

drugač pa.. en predlaga time&place, kdor ma čas, se pridruž in pol skupaj žremo... torte načeloma.. lahk pa tud kej druzga.. odvisno od potreb...

me likes the idea!!! :palec:

Frank Zappa

..to je pa ful noro... upam, da bodo kaxne fotke kle na LNF... glede na to da vse neki jamrate da mate prevec kil predlagam, da najporej cashyja pojeste... x8Dx x;)x

:inocent: sicer pa po unih debatah včeraj sodeč, ti tud med une 'za pojest' spadaš...

(ja, je mišljeno dvoumno... x:o)x )

loesje

Spet nazaj -

:inocent: sicer pa po unih debatah včeraj sodeč, ti tud med une 'za pojest' spadaš...

(ja, je mišljeno dvoumno... x:o)x )

..jest mam ze 11%speha... cashy je pa cisti mesek... al pa nino... a je se kdo tak suhc???Aja Bobnar se tut hval okol kok je lean...njega dejte!! :inocent: :inocent: :inocent:

Frank Zappa

:xx!: Kaj nam ponujaš?

...najbolj pusto meso, kar ga ma LNF za ponudt... sicer lahko tut triplcka, ta je tut lean, sam ne vem... otrok po mojem rabi fotra (pa se isti astrocombo je kt I), uni prej so pa vsi se ledig al pa vsaj brez nosecnic... :sori: :sori:

daj no, Samson, a ti bi jim samo kosti za glodat metal, al kaj ? :vragec:

ce pa vse jamrajo, da majo kaxno kilco prevec... ne mors jih dat pol na dieto za sumoborce jebela... :vragec: x:Dx x;)x

Frank Zappa

...najbolj pusto meso, kar ga ma LNF za ponudt... sicer lahko tut triplcka, ta je tut lean, sam ne vem... otrok po mojem rabi fotra (pa se isti astrocombo je kt I),

PUSTO x:Dx to je prava beseda x;)x :vragec: Otrok fotra ima, samo kako dolgo ga bo še imel, to je vprašanje? x:Dx :vragec:

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...