Samson23 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Jst sm tud čist suhcana. Torteeeeeeeeeeee.... ...ti se 3 misk na1X ne mors pojest, kaj sele torte... sam razpackala bi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 jst tudi, jst tudi in jaz! se posebaj bi bila vesela, ce bi torte pomagale pri rasti prsi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 ...ti se 3 misk na1X ne mors pojest, kaj sele torte... sam razpackala bi... Kaj se lažeš? Sam očrnit me hočeš klele. Še tvojo gibanico sm popapu. jst tudi, jst tudi in jaz! se posebaj bi bila vesela, ce bi torte pomagale pri rasti prsi hihi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Kaj se lažeš? Sam očrnit me hočeš klele. Še tvojo gibanico sm popapu...kwa, a si tojk fajhtna, da si ze zamenjala mene pa tebe???Jest Samson, ti Pikica!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Oh, tega pa ne morš falit...bi me koža preveč žulila ob kosti, če b bla v tvoji koži...zdej pa ena na račun s..... pade, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 ...bi me koža preveč žulila ob kosti, če b bla v tvoji koži......kaxne kvasis... pa si res oreng fajhtna... a mislis, de ce si v svoji kozi in trigliceridih kt sarpej, bi te v moji zulilo??Ekh, ne... sej ce si normaln je koza lih taprava... in jaz! se posebaj bi bila vesela, ce bi torte pomagale pri rasti prsi ...ekh sej pomagajo... vec tort, vecje prsi... zal pa je vecje tudi vse ostalo... Ce hoces vecje seske ti sam masiraj vsak dan, tko k Sasa Lendero, pa bo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 ...kaxne kvasis... pa si res oreng fajhtna... a mislis, de ce si v svoji kozi in trigliceridih kt sarpej, bi te v moji zulilo?? Prevod, prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Prevod, prosim. triglicerid = mascobakt= kotsarpej oz. šarpej=ena najstarejsih pasem psov, ki izvira s kitajske in slovi po za-dve-stevilki-preveliki kozi ...mogoce se kej??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Sm vedla, da je neki butastga! Butl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Sm vedla, da je neki butastga! Butl. ...sori, da ne dosegam tvojih visokih intelektualnih standardov... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 ...sori, da ne dosegam tvojih visokih intelektualnih standardov... Jah, sej jih marskdo ne...kaj čm zdej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Jah, sej jih marskdo ne...kaj čm zdej. ...povej mi kere knjige morm brat, pa kere filme morm gledat, pa kero musko poslusat da bom tok brihtn kt ti!!!Ko bom velik bom Pikica(in taX bom veeeeeeelik in every possible way) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 hihihihihihihihihi....sej ti kr gre, no. Važn, da me nasmeješ...tud, če maš butaste. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 hihihihihihihihihi....sej ti kr gre, no. Važn, da me nasmeješ...tud, če maš butaste. yessssssssssssssssssssssssss!!!!! ..ti ne ves kok tvoje priznanje men pomeni!!! HVALA! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Ni za kej , zdej se pa spelva s teme, preden šefica uleti...ajde, :att. MARŠ VAN! Se dobiva v čvekarijah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 a si slišala, michelle? masirat. Hehehehehe Ce bi on vedu... Bom pridno masirala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 ..jest mam ze 11%speha... cashy je pa cisti mesek... al pa nino... a je se kdo tak suhc???Aja Bobnar se tut hval okol kok je lean...njega dejte!! kaj me tle po zobih vlacte.... pajade js sem ze bil na tortozerkah to so sami miti, da zrejo tipcke k pridejo ponavadi so jih polna usta tortice hehe sploh pa je tudi kr precej tipckov zraven tko da ni sile se dobimo spet kaj? Ce hoces vecje seske ti sam masiraj vsak dan, tko k Sasa Lendero, pa bo... sam bojda ce zelis manjse mores pa v drugo smer masirat hehe tko da kr pridmo masirajte hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Zanč sva v stari Ljubljani tooooooooolk dobre tortice jedla, vzela sva višnjevi pa mislim, nobenega komentarja - simply dbest *Restavracija Julija* če boste kdaj oklevali kje dobre tortice pojest. Najboljša bela kava (kar 3dcl) pa jo dobite v lokalčku na tržnici v BTC-ju to je kot iz Friendsov mislim sploh dbest in najboljš v celi Ljubljani tisti kofi njihov Pa še okrasijo penco s čokoladno rožico Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Torteeeeeeeeeeee.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Sejem kristalov - moznost srecanja LN-Forumovcev. Zdruziti zabavno s koristnim.Vodil bi lahko Tadej Pretner, ce bo za? in nas popeljal po razstavi in malo razlozil... seveda bi on povedal se njegovo ceno? Ce temu pac ni mogoce ustreci, potem se lahko dobimo forumovci prav tako, e ne drugega na kaksno kavo, caj, tortico, sok, banano, limono, neki pac,... No, a je kdo sploh za?? ---------Društvo prijateljev mineralov in fosilov SlovenijeVas vabi na letošnji sejem mineralov, fosilov in nakita3. in 4. december 2005, v svojih prostorih.ogled, nakup, manjava, pogovori so mogoči od 9.00 - 18.00za dodatne informacije tel.: 01/ 244 43 50Prijave za razstavljalce:Srednja šola za elektro. in računal. LjubljanaVegova 4, 1000 ljubljanafax. 01/ 244 43 60 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Sejem kristalov - moznost srecanja LN-Forumovcev. Zdruziti zabavno s koristnim.Vodil bi lahko Tadej Pretner, ce bo za? in nas popeljal po razstavi in malo razlozil... seveda bi on povedal se njegovo ceno? Ce temu pac ni mogoce ustreci, potem se lahko dobimo forumovci prav tako, e ne drugega na kaksno kavo, caj, tortico, sok, banano, limono, neki pac,... No, a je kdo sploh za?? ---------Društvo prijateljev mineralov in fosilov SlovenijeVas vabi na letošnji sejem mineralov, fosilov in nakita3. in 4. december 2005, v svojih prostorih.ogled, nakup, manjava, pogovori so mogoči od 9.00 - 18.00za dodatne informacije tel.: 01/ 244 43 50Prijave za razstavljalce:Srednja šola za elektro. in računal. LjubljanaVegova 4, 1000 ljubljanafax. 01/ 244 43 60Ne nori, na dan sidikalnih demonstracij Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Ma dej ne serte ga...a tok cajta bomo čakal na torte? si jo grem raj kr jutr kupt. Drgač sm pa načeloma za! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 torej smo ze 3-je se kdo?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Jazzzzzzzzzzzzz tudiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 ok, smo ze 4-je a se kdo? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.