majica 3. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2004 ...a sigurno...jez naj bi še Tašo počakala...ki bo pridrsala nekje po 13. uri... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Sigurno bodo,jaz moram pa popoldan v službo,pa 1 uro vožnje Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2004 Kok nas pa sploh bo oz. kako je s placem tam? Tiste majhne mizicke... ...Ja...res bi blo dobr...da se zdej ve...palce gor za tiste k pridejo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Jaz pridem najbrz okrog 12h, eno urco bom pa ze tam, najbrz.... oz. ziher, ce bo tako, da koga se ne bo in bom ziher, da sicer pride. (*ob pol dvanajstih mi je malo zgodaj, domov pridem okoli pol enajstih ali nekaj cez deset, pa bi morala takoj spet letet, v mestu pa se mi ne splaca cakat in povisevat)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Ok jaz pridem, razen, če mi kaka skala na glavo ne pade. Iz Šiške po Celovški, mogoče mi rata že ene 12.45h, do 13h se ziher namalam. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Aha, to ste zdaj na sredo prestavili... Hja, bom na Skisovi trznici, ampak mogoce uidem in vas pridem pogledat.. Samo me ni treba nic cakat, ker ne vem za 100%... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Jaz bom tam okrog 12.30, mogoče malo prej, če mi uspe.Kaže pa bolj na deževen dan (tih menda ne bo ) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Po mojem ziher ne (tih)... Bomo ful mljaskali... Cmok cmok mljask mljask...ali sme resnicna dama cmokati in mljaskati? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 ali sme resnicna dama cmokati in mljaskati? Hm... na to pa ne bi vedela odgovora Se kar prepustim, pa če se sliši, se pač sliši Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 jaz bom tudi bolj pozen mam predavanja do 12.00 pol pa prevoz nekam gor, razmišljam da bi parkiral v tivoliju po drugi strani je skor isto če parkiram kar dol na viču pred faksom ... ? hm no tam do 12.30 bi moral bit tam in pošteno lačen..... Hehe Ej Marsa da se greva zdaj mal zmenkarije.... brez čika brez cvička mi postajaš nekam mehka na stara leta, loosing your touch? si prešla na mehke droge čokolada orehi pa to... njam njam.... še mal pa boš taka kot jaz Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 .... ....bo zih ob ene 12ih tam...hehe 666 zlomkastih tortomljaskou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Evo, bo uspelo.. na trznico gremo sele ob 2h..Tko da racunajte name okorg 12h Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 ali sme resnicna dama cmokati in mljaskati? Hm... na to pa ne bi vedela odgovora Se kar prepustim, pa če se sliši, se pač sliši * Iz asociacije Pika NOgavicka:"Ali sme resnicno fini dami kruliti po zelodcu? (in ali si sme vrtati po nosu?)" Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 ... postajaš nekam mehka na stara leta, loosing your touch? ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 zdaj se pa smeješ kot (aakhut a smem) 666 nasmejanih hudiču Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 * Iz asociacije Pika NOgavicka:"Ali sme resnicno fini dami kruliti po zelodcu? (in ali si sme vrtati po nosu?)" Ja, saj zdaj, ko si tole podala, se mi je posvitalo Pika pa itaq zakon Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 kwa dons dogaja? Kje so tortožerke, dan pred dnevom D? Mrknile? Jaz sem že včeraj imela dobre priprave Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 fitnes? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Najbrž bo to, Aliana Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 ali sme resnicna dama cmokati in mljaskati? : "Ali sme resnicno fini dami kruliti po zelodcu? (in ali si sme vrtati po nosu?)" Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 resnično fini pujsi vsekakor more krulit po želodcu sicer ni resnično fina Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 to ni še nič men se je že nehalo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 cedit sline... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2004 kaj pol...ob 12.00 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 ja saj lahko tud prej sam pa bom prišel mal kasnej na afterparty... nekje 12.15 pa tja do 12.30 me lahko pričakujete da uletim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.