cashy 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 upam, da se tortožerji ta trenutek zabavajo s torticami... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Lohk vam je žov! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 naj ugibam, slane tortice Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Fajn sladke, sol je bla pa za zraven Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Sej vem, ko na Dunaju pa v Bratislavi, ko ti solato cukrajo..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Moja je bla čokoladna pita, od aliane saherca, sstane je pa skutino/češnjevo fasu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Moja je bla pa čokoladna arancin sa cimetom, sa koščki čokolade in mehka k penica selfmade bez soli Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Moja je bla pa čokoladna arancin sa cimetom, sa koščki čokolade in mehka k penica selfmade bez soli Ej! Pa ne to v javnosti govort, no! A je je še kej ostal? Bi se Pika kr k teb povabla na en kos! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 polizal...banda komaj sem se zgrebla za en kos.... hm na zelje lohk prideš, to mi zmeraj ostaja so vsi siti ko ga vidijo.... pa za tebe se bo še kak kos mesa iz tunke najdu...al si že med vegiji Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Dej, ne seri ga s takimi...Piak pa vegetarjanka. Tega pa novte kle doživel. Khm, zelja pa ne bi, teta lia. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Heheh, Piky, pa kaj je to, očitno ful vegetarijanka zgledaš, da te vsi to sprašujejo Hmm.. najboljš da se naslednjič k Lii na tortožerke povabmo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Ja, res ne vem, a res tok švohcena in presušena zgledam, al kaj hudiča je na men. Bo treba povečat obroke, tole mi je že mal sumljiv. Ej, jst sm prec za, da je naslednjič pr lii, da že enkrat spoznam tega hudiča babjega! Kdo je za? Vsi? Ok, vsi sklepčni, enoglasno sprejeto, velja. Lia, kr začni pečt! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 na kripl tetko sta se spravle....jao ...najboljš da grem kr spat.....drgač bo še mene fršlog če mi zdaj kdo na vratih pozvoni, po moje bi ga kr z berglo po glav..... a nista prebrale dva jehovca pozvonila pred pol ure pri Marsi jo je skor pobral od panike.... zdaj čakam še sam vroče oblive, jao tetka mi je rekla Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Driiiiiin, driiiiiin.... Tetaaaaaaaa, kje so torteeeeeeeeee? Ok, nej ti bo...en mesec maš cajta, da se za silo pocajtaš, pol pa pridem...tud s tankom, če bo trweba! Pa glede opisa, bi rekla, da sta bla pri Marsi Mormona. Pejt zdej ležat! Takoj sm rekla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 in jaka razlika, mormon, jehovec al pa mrežni marketingar ista pašta...nikak da se ga losaš :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Ne ti men čez sosede Lia, moji fantje so pa ja fejstni ... men nikol ne težijo, pa se vsak dan vidimo. Mogoče je pa z mano kj narobe? *torte dons preskočila, mi je fotr včeraj rekel, da sem se zredila na smučariji...pa tolk sm švicala....pa ta moj fotr res nima takta, še manj pa občutka kaj rečt eni ženski.....boga moja mama Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 No po drugi strani pa, še dobro ker sem worenk prehlajena in danes popolnoma (ampak res čist) brez glasu... še imidž bi si pokvarila, če ne bi mogla govort ...quote]Nebi Ja, res ne vem, a res tok švohcena in presušena zgledam, al kaj hudiča je na men. Bo treba povečat obroke, tole mi je že mal sumljiv. Ej, jst sm prec za, da je naslednjič pr lii, da že enkrat spoznam tega hudiča babjega! Kdo je za? Vsi? Ok, vsi sklepčni, enoglasno sprejeto, velja. Lia, kr začni pečt! Proti, nočem je videt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Dej, dej, ne nakladi stane, pa še dons si govoru, da b jo rd spoznau. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Proti, nočem je videt jel , to neki novi marketing..... ja sladko, nevino,malo biče jedini koji me može spasiti životnih muka Ne ti men čez sosede Lia, moji fantje so pa ja fejstni ... men nikol ne težijo, pa se vsak dan vidimo. Mogoče je pa z mano kj narobe? s tabo nič....sam fantje so mal sramežljivi Saj poznaš tisto v Ameriki je hrana brez okusa,cvetje brez vonja in nimajo lepih žensk.... pa so srečni,da te lahko vsak dan vsaj vidijo če bi ti prišli zamorit za par urc te tud vidli neb več Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Dej, dej, ne nakladi stane, pa še dons si govoru, da b jo rd spoznau. Če jo vabiš ne pride, mogoče bo trznla na otepanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 znam je tebe lipoto moja voliš ti mene iako nisam dovoljno slana Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 znam je tebe lipoto moja voliš ti mene iako nisam dovoljno slana Razumem, brez prič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 dolga lajtnga Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 znam je tebe lipoto moja voliš ti mene iako nisam dovoljno slana Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.