Skoči na vsebino

Tortožerke

Recommended Posts

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Moja je bla pa čokoladna arancin sa cimetom, sa koščki čokolade in mehka k penica x:px

selfmade x:px bez soli x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

:V: polizal...banda komaj sem se zgrebla za en kos....

hm na zelje lohk prideš, to mi zmeraj ostaja x;)x so vsi siti ko ga vidijo.... :vio:

pa za tebe se bo še kak kos mesa iz tunke najdu...al si že med vegiji x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Heheh, Piky, pa kaj je to, očitno ful vegetarijanka zgledaš, da te vsi to sprašujejo x:Dx

Hmm.. najboljš da se naslednjič k Lii na tortožerke povabmo x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ja, res ne vem, a res tok švohcena in presušena zgledam, al kaj hudiča je na men. xnckrivx Bo treba povečat obroke, tole mi je že mal sumljiv. :o|o:

Ej, jst sm prec za, da je naslednjič pr lii, da že enkrat spoznam tega hudiča babjega! x:o)x Kdo je za? Vsi? Ok, vsi sklepčni, enoglasno sprejeto, velja. Lia, kr začni pečt! :vragec: x:Dx

:8): na kripl tetko sta se spravle....jao ...najboljš da grem kr spat.....drgač bo še mene fršlog če mi zdaj kdo na vratih pozvoni, po moje bi ga kr z berglo po glav.....

a nista prebrale dva jehovca pozvonila pred pol ure pri Marsi jo je skor pobral od panike....

zdaj čakam še sam vroče oblive, jao tetka mi je rekla xcivx :vragec: :sniky:

Driiiiiin, driiiiiin.... :att: Tetaaaaaaaa, kje so torteeeeeeeeee? :vragec: x:Dx

Ok, nej ti bo...en mesec maš cajta, da se za silo pocajtaš, pol pa pridem...tud s tankom, če bo trweba! :lol:

Pa glede opisa, bi rekla, da sta bla pri Marsi Mormona. x;)x

Pejt zdej ležat! Takoj sm rekla! :vragec: x:Dx x;)x xsrcx x:Xx

Ne ti men čez sosede Lia, moji fantje so pa ja fejstni x:Dx ... men nikol ne težijo, pa se vsak dan vidimo.

Mogoče je pa z mano kj narobe?

*torte dons preskočila, mi je fotr včeraj rekel, da sem se zredila na smučariji...pa tolk sm švicala....pa ta moj fotr res nima takta, še manj pa občutka kaj rečt eni ženski.....boga moja mama xrolleyesx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sstane

No po drugi strani pa, še dobro ker sem worenk prehlajena in danes popolnoma (ampak res čist) brez glasu... še imidž bi si pokvarila, če ne bi mogla govort :inocent: ...

quote]

Nebi x:Dx

Ja, res ne vem, a res tok švohcena in presušena zgledam, al kaj hudiča je na men. xnckrivx Bo treba povečat obroke, tole mi je že mal sumljiv. :o|o:

Ej, jst sm prec za, da je naslednjič pr lii, da že enkrat spoznam tega hudiča babjega! x:o)x Kdo je za? Vsi? Ok, vsi sklepčni, enoglasno sprejeto, velja. Lia, kr začni pečt! :vragec: x:Dx

Proti, nočem je videt :xmas:

Proti, nočem je videt :xmas:

:eek: jel , to neki novi marketing.....

ja sladko, nevino,malo biče :cry: jedini koji me može spasiti životnih muka :vio: xcivx

Ne ti men čez sosede Lia, moji fantje so pa ja fejstni x:Dx ... men nikol ne težijo, pa se vsak dan vidimo.

Mogoče je pa z mano kj narobe?

x:Dx :palec: s tabo nič....sam fantje so mal sramežljivi x;)x

Saj poznaš tisto v Ameriki je hrana brez okusa,

cvetje brez vonja in nimajo lepih žensk.... pa so srečni,da te lahko vsak dan vsaj vidijo x8Dx če bi ti prišli zamorit za par urc te tud vidli neb več x^x

Guest sstane
Dej, dej, ne nakladi stane, pa še dons si govoru, da b jo rd spoznau. x:px x:Dx x;)x

Če jo vabiš ne pride, mogoče bo trznla na otepanje x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...