Guest sstane 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 mamo....ja inJa, no, tako za eno normalno predstavitev v knjižnjici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Ja, no, tako za eno normalno predstavitev v knjižnjici a sam za knjižničarko Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 a sam za knjižničarko Ni slaba ideja, najprej za njo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Ni slaba ideja, najprej za njo pa sam tist pir sm hotla od tebe, zdej se je pa ena klinčeva knjižničarka ušunjala vmes.......nimam sreče Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 pa sam tist pir sm hotla od tebe, zdej se je pa ena klinčeva knjižničarka ušunjala vmes.......nimam sreče pa saj boš prišla ti tudi na vrsto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 pa saj boš prišla ti tudi na vrsto :OO!: a zdej sem mogla pa še u vrsto postavljat........grim kr na drevo pa u jok knjižničarkejebemvammater Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 :OO!: a zdej sem mogla pa še u vrsto postavljat........grim kr na drevo pa u jok knjižničarkejebemvammatereh, boš pa prva, ne cmeri se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 eh, boš pa prva, ne cmeri se aha zdej k sm u drjevu pa dol ne znam.... marsa naju bo zadrotala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 aha zdej k sm u drjevu pa dol ne znam.... marsa naju bo zadrotala ziher, ko pa pod torticami o piru čvekava :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 ziher, ko pa pod torticami o piru čvekava :xx!:grima leč rajš......tole okol pira pa tortič boma pa drugič razpucala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 ok nočko Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Da obnovimo, zbor tortožerk in žercev v soboto na Mavrični Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Danes po PIKI ob 19h v BTC. V kateri slaščičarni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.