majica 4. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2004 ...Ja OK...ampak a pride kdo ob 11.30 al ne...da nam visela tam k en špaget... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 hehe najbrž boš visela kot košček smetane kolk nas pa sploh pride mi trije? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2004 ne ne...baje nas bo več...kaj vem... zdele grem v postlo...vas berem jutri zjutraj... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 ne ne...baje nas bo več...kaj vem... zdele grem v postlo...vas berem jutri zjutraj... kdor rano rani rani rano Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2004 ...hja...kdaj pa kdaj pa loh grem s kuram spat...če sem že občasno eno od njih... Samo še 1 dan... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 TEK DOBER vsem jutri na torti (če sem prav razumela, da bo to jutri)!!! Jaz sem predaleč, da bi prišla, in se bom morala kar zadovoljiti s kakim svojim kosilom "a la nahitrokajskuhano". Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Če boste vse prišle bolj proti 12.uri,se meni resnično ne splača,ker je zame prepozno.Je pa tudi tako vreme,da je groza.Mogoče bi se pa za drugi teden,tiste,ki boste imele čas,zmenile za torto,kavo,druga runda mislim Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Ja Lana...kdaj pa bi ti prišla... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ja Lana...kdaj pa bi ti prišla... Recimo,okrog 11.ure.Najkasneje ob 12.30,moram pa štartat iz Lj nazaj. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 OK...pol sva pa midve ta prve...ob 11. do 11.30 nekje... Joj...če bom jez visela 3 ure tam...kok tort bom zbasala vase... pa še kadit ne morem...kaj pa če se dobimo tam na Čopovi strani slona, da loh kakšnega Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 OK...pol sva pa midve ta prve...ob 11. do 11.30 nekje... Joj...če bom jez visela 3 ure tam...kok tort bom zbasala vase... pa še kadit ne morem...kaj pa če se dobimo tam na Čopovi strani slona, da loh kakšnega OK Majica,velja!Se vidimo ,ja,na Čopovi,pa valjda,da najprej kava pa en .Se bom zdej odklopla z .Torej velja od 11. do 11.30 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Kaj 11. al 11.30... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 OK 11.30,velja? Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 OK Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 VSEM TORTOZERJEM ZELIM PRIJETEN DANASNJI OPOLDANSKI MITING MORALNO IN S SLINAMI Z VAMI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Thanks...tut mi s tabo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ok...jaz še vedno v igri..okoli 13h Ruby...da ne boš mislila, da se boš kar tako izvlekla....hmmmm, mi oni tvoj spisek slastic ne gre iz glave Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Tortožerke...uživajte x!x Pa kakšno lepo misel na štajersko pošljite... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Punce (in fantje?) - vnaprej se vam opravicujem, ker kot kaze ne bom prisla. :o|o: Ne mi zamerit (ni izogib, saj veste, da zmeraj prikrozim, ce se dobivamo, pa tudi sama sem se ze prav veselila, da se vidimo) - a ne samo, da nisem prevec za druzbo, sem se totalna crka.... Bolece in mocne menstruacije stos... pa se mi ob pomisli na kake tortice kar upira. Danes tudi na fitnes nisem sla.Tako da, najbrz me ne bo.Glede na to, da moram ob priblizno takem casu, ko bi znal bit kdo se tam, v mesto po tamalega, se morda zgodi, da vas pridem samo pozdravit; v tem primeru poklicem Conteso ali Cosmo.Sicer pa - lepo se imejte in se vidimo ob drugi priloznosti! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Saj jaz tud sam na sokca pridem.. mi nic ne disi tortica trenutno.. (no, mogoce mi se bo, ko bom vas vidla )Danes me caka prevazanje z busom po mestu.. :o|o: Kolk sem pa razvajena, ful tezko mi je bit brez avta... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Bemu.......se mi zdi, da same bejbe .......me micka dans tortožerec postat Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 .....ElNino.......si bil k v haremu. Ti kar zavidam. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 men pa glupe pichke od...zhrle torticek ne znajo svojih riti zmigat 666 zlomkou daje odpoved Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ma sm full hitu pa evo zdej šele dam pršu jebiga Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ej nino a si kej obgrižn Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.