Skoči na vsebino

Tortožerke

Recommended Posts

Tortica zelo dobra! :yumy: Full vesela, da sem spoznala Lano,Majico,Cocinelle,Cosmo,Tashiko,Devico.Aliano, sem poznala že s party-ja,prav tako El Nina, ki se je okorajžil edini od fantov! Skratka beybe full ste cool,take kot sem vas pričakovala! :palec:  xchatx  Edino kar je, prehitro je bilo konec! Bo pa drugič dlje! x:Dx Ni kaj, služba kliče in druge obveznosti! x:Dx

:palec: Me zelo veseli! x:Xx

Sem jasno spomnila se na vas fulkrat! x:Xx :vio: xcivx

Jaz sem pa se kar off... Se vedno mi ni ne za tortice ne sploh za nikakrsno prehranjevanje, sele zdajle sem postekala, da nisem pravzaprav se nic jedla danes, kar mi zelo ustreza...

Da se malo spucam...

Ampak dbest!!! :palec:

Prvic me ni bilo zraven, nekaterih ne poznam, komaj cakam, da se znova zmenite/mo, upam da tokrat zunaj, pomlad/poletje varianta. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

upam da tokrat zunaj, pomlad/poletje varianta.  
al pa malo bolj prvi tretji teden v mesecu :) varianta... pa da sprobamo vse ljubljanske slaščičarne...

hehe

no pač ko nekoga vidiš iz oči v oči in se mal pomeniš so pač stvari ki se jih ne da napisat... zato jih pač tudi ne bom... (pa še lačen sem danes sem pojedel sam dve tortici to je sicer kul in mljas mljas sam huh pridem pol spet gor...)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jez full navdušena... :hepko: :flower: bolj kt tortice ...nad lunatki...ejga z Lano1 sva se gledale skor 5 minut, da sva se poštekal...pol je še Aliana uletela...evo Contese...k nas je pripelala do mize...hja :vragec: dobro je blo... :palec: x:Dx

Kot vedno je Nino reševal moško čast...najmlajši med vami ima največ...khm... :fiju:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ja, lustkano vas blo videt.. sicer sem morala pol, ko se je vecina zbrala, ful kmalu pobegnit, ampak vidla sem vas pa le. x:)x

:palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Da še jaz pristavim svoj kolaček. Lunatke, same luštne, simpatične dekline in El Nino, ki je reševal čast moški populaciji. Fantje, dobro vas je zastopal :palec: .

Luštno vas je bilo spoznati in poklepetati

Sicer pa, še kako tortico x:px , kdaj gremo spet :onfire:

Marsa, pobož :palec: x:Xx ....vem kako je ...grrrr, škoda, ker te ni bilo...ampak itaq drugič.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

aja saj res x:Dx šele zdej sem se spomnila...ti si ta ki ma tko velike modre oči...ne???

hihi, to je pa k citat iz Rdece kapice x:Dx

loesje

Spet nazaj -

Jez full navdušena...  :hepko:  :flower: bolj kt tortice ...nad lunatki...ejga z Lano1 sva se gledale skor 5 minut, da sva se poštekal...pol je še Aliana uletela...evo Contese...k nas je pripelala do mize...hja :vragec: dobro je blo... :palec:  x:Dx

JA,FULL NAVDUŠENA,to je edini izraz,ki ga v tem trenutku lahko napišem. :hepko: Majica,moraš priznati,da imam malo detektivskih sposobnosti x;)x .Navdušena nad tortožerkami,čeprav je bilo časa premalo,tako,da mi je še torta ušla.Ali pa jaz njej.Dolžnosti so dolžnosti in res je kar prehitro minilo.Spoznala sem Majico,Aliano,Conteso,Cocinelle,nato pa odbrzela novim delovnim zmagam naproti.

Z Majico sva imeli priložnost xchatx malo dalj časa :palec: ,popiti kavico in seveda xsmokex ob kavi. :palec:

Aliana,super punca :palec:

Contesa,še lepša kot na slikah,škoda,da nisem imela več časa za klepet,res. :palec:

Cocinelle :palec:

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Ja, seveda jaz sem 2 lunatki zamudila oz. sem bila prepozna....no naslednjič, upam, da se pa res vidimo še z vsemi, ki jim danes ni uspelo.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Haha počasi sem ugotovil da le ni Aliana toliko znana kot se mi je prvič zdelo... no zdaj jo pa že kar vredu poznam ;) hehe haj definitivno je najbrž še dosti slaščičarn lohk gremo tud sam mal na kavico... (hehe k ne pijem kave)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:palec: :palec: :palec: enako,Cosma,za las sva se zgrešili,pa z Ninom tudi.Ampak res nisem mogla ostati dlje,za sekunde je šlo. :vragec: Sem kar frčala po avtocesti nazaj(kolikor z mojim "Kremenčkovim"avtom sploh lahko).Upam,da bo "drugič"res kmalu,ko bom tudi jaz imela malo več časa x:Dx

Haha počasi sem ugotovil da le ni Aliana toliko znana kot se mi je prvič zdelo... no zdaj jo pa že kar vredu poznam ;) hehe haj definitivno je najbrž še dosti slaščičarn lohk gremo tud sam mal na kavico... (hehe k ne pijem kave)

hja, danes me nisi mogel kaj dosti bolj spoznat..

Bom res treba ponovit..

loesje

Spet nazaj -

ne sam zdaj si dost drugačna kot tista k sem jo videl enkrat prej že davno tega... pa se mi ne zdi več podobno ;)

Super, me veseli, da ste se imeli tako dbest! x8Dx :palec:

Bi morali kar veckrat ubosti, neko stalno tako druzenje, kao ob caju ali kaj takega, samo boljse je zunaj nekje, se bo treba nekaj spomnit kulskega...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja.. pa nekak.. ne vedno v Ljubljani.. ni cist fer... ko smo ze tako 'international'..

loesje

Spet nazaj -

Super, me veseli, da ste se imeli tako dbest!  x8Dx  :palec:

Bi morali kar veckrat ubosti, neko stalno tako druzenje, kao ob caju ali kaj takega, samo boljse je zunaj nekje, se bo treba nekaj spomnit kulskega...

:palec: Ja,Marsa,verjetno bi morali večkrat ubosti,pa naj bo to torta,čaj,kava,karkoli. x:Dx

Aliana,še vedno je,vsaj za večino najbolj ugodna LJ,eni tam študirate,veliko jih tam živi...

Meni bi vsekakor najbolj odgovarjala kakšna Izola ali karkoli ob morju,ki ga obožujem,vendar tja pa ne moreš pridrveti na kavo,potem pa vslužbo.Načeloma se pa strinjam,saj sem že napisala,da ljubim morje,morski zrak,pa še,pa še...,lahko bi o morju napisala cel roman. x:Xx

Je pa tudi Štajerska verjetno prijetna,je ne poznam prav dosti.Pa še marsikje.Se bomo zmenili,pa bo. x8Dx

Ja ja ja ja...še enkrat...pa v večji udeležbi... :wOOt:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

x:Dx xcheersx xsuperx :wOOt:

Ma saj nismo s cukra, da bi nas stopilo x:Dx .

Kaj ste že zgodaj aktivirale tele slastice, jaz grem še en biskvit pečt x:px , ker sem ga obljubila.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...