Skoči na vsebino

Prednosti in težave

pokowc

Recommended Posts

Moške težave-prednosti.. v zrelih´letih?...

Ženske prednosti.. v zrelih.. letih?..

Moške funkcije˝v samozavestnih.. letih?..

Ženska gibljivost.. v ..Letih?...

Najstniška dinamična.. uspešnost˝..?.

..

.

Deli na socialnih omrežjih

Huuuudoooo...tema....

Sam ne vem...če se loh že smatram za odraslo osebo...mam kup izkušenj, samo ne vem, v katero starostno grupo pašejo... x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Kako vezane ženske spravjo skp familjo, službo in ostale kolegialne odnose?

Kako moški, ki so spodobno˝oddani, tekmujejo še za boljši status..?

Kako ženske, ki imajo partnerja dokažejo,da so one tiste ta-prave za dolgi čas zveze?

Zakaj se ženske-moški radi spogledujejo, kjub temu, da imajo stalnega partnerja?

Koliko je meja pripovedovanja o druzinskih stvareh sorodnikom, kolegom..?

Kaj pogosteje med dvema partnerjema ostane doma, zaprto za zunanji svet..?..

.

Ce na ta vprasanja ne poznas odgovora, potem nisi zrel za resno zvezo oz za zakonsko zvezo...

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Kako moški, ki so spodobno˝oddani, tekmujejo še za boljši status..?

Kako ženske, ki imajo partnerja dokažejo,da so one tiste ta-prave za dolgi čas zveze?

Zakaj se ženske-moški radi spogledujejo, kjub temu, da imajo stalnega partnerja?

.

* Vsaka zenska, ki si zeli otroka, ve da se bo morala zaradi tega nekaterim stvarem odpovedat. Tega se zaveda, zato se nekatere raje odlocajo da otrok ne bodo imele.. Tiste, ki pa jih imajo pa (upam) imajo tudi pomoc svojih partenrjev.

Jaz sigurno ne bom sama skrbela za otroka in mu sama previjala plenic, ga hranila,.., to bova z mozem pocela skupaj, saj se nama obema zdi delitev teh opravil normalna..

Ne vidim pa tudi nobene potrebe, da bi zenska zanemarila prijatelje in druge zaradi otroka, saj se da it na pijaco tudi s "tamalim" - ponavadi je tako se bolj zanimivo.. x:)x

* Ne vem kaksen boljsi status imas v mislih, ampak za boljsi status v druzbi - v sluzbi - zveza ni ovira.. Ce pa mislis, da je boljsi status moskega pogojen s tem, koliko jih je "podrl", potem pa (spet) nimas razcisceno kaj je resna zveza in za tako zvezo (se) nisi pripravljen..

* Zenske ne rabijo z nicemer dokazovat, da so one tiste prave za resno zvezo. Ce moski tega sam ne zacuti, se zenska lahko postavi na glavo.. Enako velja v nasprotnem primeru.

Moski in zenska se morata "zacutit" in cutit, da sta prava eden za drugega..

* Spogledovanje v meji normale je normalno, ceprav sem pri sebi opazila, da tega odkar poznam moza, ne pocnem vec. Raje se spogledujem z njim, saj je on tisti okrog katerega se vrti moj svet in on je tisti, ki je zame najboljsi... Prav tako njega se nisem videla, da bi se spogledoval s katero drugo - ceprav tega ne morem trdit za gotovo..

Me pa take stvari ne skrbijo, saj kot sem rekla, ce se dva zacutita in vesta da je to to, potem ni nobene bojazni in ljubosumnost ni potrebna.. Sicer se pa z mozem pogovarjava o vsem.. Tudi o tem, ali zenska, moski pri sosednji mizi izgleda dobro, ali grozno.. x:)x

* Druziske stvari, prepiri in vse ostalo naj ostane v druzini, saj drugace se take zadeve ne imenujejo druzinske, ampak druzbene. x;)x Spet: ko najdes "sorodno duso" s katero zelis ostati do konca zivljenja in deliti vse, te ne rabi skrbet, da bi karkoli zaupnega, zasebnega, druzinskega,..., prislo v javnost..

Napisala sem iz lastnih izkusenj, zato ne morem trdit, da je tako vsepovsod drugod in vedno.. x:)x

ja, zlo dobr napisala, res. tko kot večina Slovencev x:Dx

Milsil pa sem na kariero ,ne pa na sexux kariero.(se mi zdi, da prehito sklepaš vse in tvoje besede so res impulzivno taktne...) jaja, zlo fino je to, da je kontakt zaupen, nič prodajen ,niti izdajauski, kot se to dogaja,ko sprašujem in vidim˝..ampak, saj..ko je nekdo že bil v vezi, sedaj ločen, se lahko prenagli v naslednjo zvezo, a jih večina je zato previdna, zato menim, da se ni treba sramovat novih zvez.., nikakor pa preslikavat vse od prej na prej...

Saj sem napisala, da na boljsi status v druzbi oz na kariero, resna zveza nima nobenega negativnega vpliva. Morda je se boljse, da si v resni zvezi z vsemi "problemi" in odgovornostmi, ker potem tako odgovorno obnasanje preneses tudi na sluzbo... :o|o:

.. mah kaj pa vem...

Jaz z vsem tem ,kar si spraseval nimam problemov, zato tezko razmisljam drugace, kot pozitivno.. x;)x x:)x

o.k....sam tut to, ko se kontrola veze zaziblje v spodkopavanje tekmovalnosti in ali neutemeljenih zadržkov bilo kje...kaj poreče tvoje prfektno opisovanje v pozitivizmu? nisi edina, ki tko poveličuje svojo potentnost zveze vedi, da se ženska dostikrat prikaže vsa blaženo sprejeta v poglavjih, ki ji blaži partnerjeva bližina .Sem nekoč sprejel popolnost,ker sem krmilil Vse kar je bilo Popolno˝,z leti menim,da je le genialno to,da se ohrani nekaj za kar si prostovoljno pristala v zvezo in nikoli ti ne zmanjka vrelca bojevanja za skupno držo pripadnosti

.no ja, da se razvije debata....oz. da se kaj mlajše˝nauči morda..

...

..

.

Konkretno poki...evo...

Pojma nimam...jez se jim tut čudim...res kapo dol...

Kako moški, ki so spodobno˝oddani, tekmujejo še za boljši status kariere..?

Pojma nimam...a tekmujejo...a ni to domena žensk...mogoče kdo ma daljšega...avto mislim...

Hja...tle sm pa doma x!x ...nič se ne da dokazovat...to pride samo po sebi...če sta dva karakterja kompatibilna...

Zato, ker je človek spolno in socialno bitje, ki za svoje mentalno zdravje potrebuje feedback in simpatijo drugih ljudi...(simpatija... ne mislim skok čez plot...ne?)

Najbolje, da se sploh ne govori...ampak babe se tok rade hvalmo, pa slikce kažemo okol... x:Dx x:Ix x;)x

Spolnost in zlorabe...

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

heh, kdo tule o pripravljenosti za zvezo, hahaha, šala tedna xrolleyesx

hja zadnje čase sem tudi jaz zelo pripravljen na poroko in met otroke pato ;) haha, ehjajaj, psiholigja 101 al pa ka 1001 hehe, tega pa še nisem vidu....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Moške težave-prednosti.. v zrelih´letih?...21......33....39.....41..51..

Odvisno od leta oz. obdobja x:Dx . Koliko ga je v jajcih x?x

Ženske prednosti.. v zrelih.. letih?...25...29...33...39...45...

Odvisno od izkušenj na raznoraznih področjih x:Dx .

Moške funkcije˝v samozavestnih.. letih?..19...21...25...30..35..40..

Želja po oblasti, moč, denar, sex na ex x:Dx ne glede na leta.

Ženska gibljivost.. v ..Letih?...21...30..40..50..

Stalna vitalnost ter energičnost. I wanna be sexy forever x:Dx .

Najstniška dinamična.. uspešnost˝..?.....16....21...

Kva pa vem x?x :eek:

Ja sam ka mali pao s lipe

Moške težave-prednosti.. v zrelih´letih?...21......33....39.....41..51..

Odvisno od leta oz. obdobja  x:Dx . Koliko ga je v jajcih  x?x

Ženske prednosti.. v zrelih.. letih?...25...29...33...39...45...

Odvisno od izkušenj na raznoraznih področjih  x:Dx .

je to kaj spremenljivo...ali stalnica...uh hu hu...me zanimajo izkušnje starega Volka... x:Dx x:Dx :vragec:

• 2 weeks later...
:o|o: to bo čez 100 let...jej star volk... x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...