Skoči na vsebino

Povratki

nataly

Recommended Posts

doživljam ga ravno zdej (v 9. hiši). V treh mesecih sem lani diplomiral, nadaljujem študij in to brez problema............... to kar sem naredil v treh mesecih, prej nisem mogel v dveh letih,

hehe, te je mal v tazadno uscipnil, da si mal zamigal, a? x:Dx x^x :vragec: :palec:

Deli na socialnih omrežjih

Čak mal...Sokrates...men pa se je zdel, da si nekje eno drugo letnico omenjal.. xscratchx ..

Astra

x:px :vragec: x:Dx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja,ja,nekaj se ne sklada, malo preglej nazaj, kaj si pisal! x8Dx Sicer pa, si samo potrdil tisto, kar sem si že nekaj časa mislila! :onfire:

x:Dx x:Dx x:Dx res si luštna.......... možno je, da ste kaj narobe razumele..... saj sem svoj datum rojstva uradno objavil in tega pa res nisem nikdar skrival x8Dx

sokrates

........mogoče si me s kom zamenjala...... :o|o:

Kako je to mogoce?? :O:

x;)x x:px :vragec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

M.M. je hodila v Turista, ko je bla stara 22, 23 let, jaz nekoliko mlajši ................ glede na to, da ni več rosna..... se mogoče ne spomni več... a še navija za CZ??????? malo jo vprašaj, nazadnje sem jo videl s svojim fantom /Marko ne?? ter v zlatem peugeot 307...........

če že hodiš na revije, mogoče poznaš Mirjam P. (blond, visoka, modri učki) sicer zdaj poročena s košarkašem S. D. Laško - vprašaj njo, če ma rada Cambridge / pa tuš, pa pilotske jakne.............. samo ne bi rad, da se krega s svojim možem, ma le otroka .......... x:Dx

sokrates

Tranzitni Saturn je v moji 6.hiši...je šel čez Venero :C: . Kmalu bo na mojem Merkurju, Soncu, Severnem vozlu in na descendentu. Povejte mi kaj spodbudnega. :C:
Dum spiro, spero.

Prvi Saturnov povratek - "prva življenjska črta", "slovo od mladosti" (po Prešernu, ki je to pesem napisal 1829)

Uranov polovični povratek - "druga življenjska črta" ("Prihajajo drugi, mlajši, jaz pa se še ne dam!")

Drugi Saturnov povratek - "tretja življenjska črta" ("Kaj sem naredil iz svojega življenja?")

Saturnove povratke seveda najbolj čutimo saturnijanci, tisti s Soncem ali Luno ali ASC v Kozorogu (nekoliko manj v Vodnarju), pa tudi s Saturnom v konjunkciji s Soncem ali Luno ali s Saturnom na MC ali zlasti s Saturnom na ASC.

Tudi drugi, ampak tile še posebej.

Pozdrav!

:palec:

.... ves kaj je meni hecno; ni mi kak fact saturn, ni zelo aspektiran, ni na kotu, je pa res, da tvori edini kvadrat v chartu...

Ampak - povratek (in tudi tranzite) sem blazno mocno cutila (*hmmm, aja saj res, zraven sem imela plutona na asc, torej v bistvu ne morem vedet oz. bit ziher... a poznam ta vpliv tudi iz tranzitov)...

Hocem reci - cudno, da mocno cutim Saturnove tranzite, povratek... s tem da v chartu ne samo da ni kak fact, pac pa ga tudi dejansko ne cutim zelo (mislim nic negativnega ne cutim) - razen kvadrata (ker je ravno z asc), ki me dela nekako hladno vcasih, kar zakrknem, ce bi morala recimo pokazat ful topline... in pac tega, da je ravno v 3. (sem samouk, resno in studiozno jemljem lajf, rast, poleg tega pa sem tudi prekinjala sole, studije itd.)...

Saturn na asc? :sori:

Pishuka, to je pecat, konc. Ze dojencek ful resen. xDDx

Picasso

(marsa)

Saturn na asc?

Pishuka, to je pecat, konc. Ze dojencek ful resen.

Res je, samo po 30-tem je pa vedno manj resen, ko drugi postajajo bolj resni. Saturnijanec je svoje resno obdobje oddelal že takrat, ko so se drugi podili po pesku...

(Jaz tako in tako pravim, da sem dovolj star, da se že lahko malo hecam.)

Živjo!

(Tako, da "konc" glih ni.)

moja ženička ima saturn na ASC. Lahko povem, da je zelo kmalu postala samostojna in kot otrok (baje, me takrat še ni bilo na svetu) zelo resna oziroma odrasla. Bila je velikokrat sama ................ in kot pravi danes, jo gužva, preveč ljudi, moti.............

sokrates

(marsa)

Saturn na asc? 

Pishuka, to je pecat, konc. Ze dojencek ful resen.

Res je, samo po 30-tem je pa vedno manj resen, ko drugi postajajo bolj resni. Saturnijanec je svoje resno obdobje oddelal že takrat, ko so se drugi podili po pesku...

(Jaz tako in tako pravim, da sem dovolj star, da se že lahko malo hecam.)

Živjo!

(Tako, da "konc" glih ni.)

Imas prav. xDDx

Malo sem duhovicila, ob tem pa ne bila dovolj natancna; mislila sem, ce gledamo kao vnaprej, vidimo tak chart in recemo, konc, to je to...

res pa, ko gledamo za nazaj (ze doziveto, osvojeno), pa je tako - zato so tudi cedne bejbe, ki so pri 17-ih zgledale 30, zdaj, ko so 40, prav tako izgledajo 30 - s kaksnim saturnom na asc ali pa s kozorogom v asc.

To je v bistvu podobno kot s plutonom in toleranco... nimas je, 'konc'... xDDx - a scasoma je imas vse vec in potem te je ena sama toleranca... x:o)x x;)x :vragec: :palec: :8):

Picasso

...tebe pa očitno ne...

sokrates si bo naredu harem...če ne bo kakšna Ksantipa stopila vmes... x:Dx x:Dx

(ah...Marsa...istočasno sva postnile...zdej je pa vse zmaštrano... x:o)x

...nanaša se na sokratesa...)

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

[

res pa, ko gledamo za nazaj (ze doziveto, osvojeno), pa je tako - zato so tudi cedne bejbe, ki so pri 17-ih zgledale 30, zdaj, ko so 40, prav tako izgledajo 30 - s kaksnim saturnom na asc ali pa s kozorogom v asc.

To

zanimivo tole... namreč moja ženička zdej zgleda kot da jih ima 25............... ko je bla pa otrok pa ful resna, tiha, študiozna... delovala zelo starejša... zdej ji pa na otročjost vleče...... x;)x

še dobro, da sem jaz odrasel in odgovoren pa še resen.......... x:Dx x:Dx x;)x

sokrates

sokrates si bo naredu harem..

Majica,mislim, da ni bojazni, glede na to,da tako hitro menjava! x:Dx Harem se ne bo nikoli napolnil, se odaliske prehitro menjajvajo! :onfire: xsmx

ahhhhhh, to pa spet ni, sej zdržim z vsako po kak teden......... x;)x x:px x:Dx x;)x :2src: :2src:

Aha, Sokrat, sem sele potem opazila, da si vmes postnil in celo tole, pa se mi je zdelo, da bos povezal oz. tole komentiral ali pac nekaj takega. xDDx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...