Marsa 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 1. maja 2004 Lunin net praznuje svojo 4. obletnico obstoja (*na spletu; predtem je obstajal v knjizni obliki - knjizici-prirocniku Lunin koledarcek, ki ga izdajava od leta 92'). Bilanca:LN sodi zdaj med najpoglavitnejsa in najbolj obiskana spletna mesta v Sloveniji in dosega obisk okoli 75 000 mesecno.Na dan obrne 25 - 30.000 strani.Obsega stevilne strani in podportale (vsebine je dobesedno na tisoce strani) - med njimi tudi taksne, ki jih sooblikujejo/te obiskovalci - kot npr. LN Forume in LN Novice, pa zdaj tudi LN razglednice, Misli, Lunco... Vmes sva dodala stevilne nove moznosti, aplikacije, izboljsala strani, dodala avtorski astroloski softver, ki so/ste ga omogocili tudi donatorji..., nove modre misli, nove avtorske razglednice ... ... Zdaj ustvarjava LN Magazin - ki bo zdruzeval LN Novice in obsezen vsebinski del, kjer bo sodelovalo s svojimi texti vec avtorjev, tudi takih, ki so med najbolj referencnimi s svojega podrocja. LN v stirih letih ostaja brezplacen in meeting place za stevilne Slovence, kot sega tudi veliko sirse. Ceprav smo to ze povedali in poudarili, pa nikoli ni odvec - NUK je Luninemu netu SAMOINICIATIVNO (torej, brez da bi urednistvo LN za to zaprosilo ali vlozilo kakrsnokoli vlogo) dodelil mednarodno ISSN kodo za spletno publikacijo. LN je dobil tudi stevilne nagrade na spletu in zagotovo sodi med najbolj obiskane slovenske spletne strani, sploh s specificno vsebino. Zeliva vam se veliko prijetnega druzenja na nasih straneh! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Hvala za Lunin net... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ... se mi je zdelo, da ima tale 1. maj še kakšen boljši razlog za praznovanje ČESTITAM IN ŽELIM OBILO VESELJA IN OSTALIH RADOSTI MARSI & MITJU IN VSEM, KI GA RADI OBISKUJEMO funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Čestitke obema. Čestitke tudi vsem ostalim. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Lunin Net Marsa & Co Vse najlepše Luninemu netu za rojstni dan - Torej predvsem vama kot ustvarjalcema le-tega. Ko je ravno primeren trenutek, si dovolim, da opišem LN tudi malo iz svoje strani - astrologije Devetzvezdni KI. Morda vama ta informacija v prihodnosti še kaj pomaga. To so bili težki časi za nastanek alternativne spletne strani. Na srečo sta s svojim znanjem in spretnostjo ter predvsem s pravimi dokumenti lahko obvladovala vse centralistične tendence okolja in jih pospravila v kot. Lastnosti: Na prvi pogled je energija Luninega neta kot pomladni veter. Ko se malo sprehodiš po njem, postane zanimiv in je privlačen, večina se rada mudi pri njem, kljub temu, da ne ve kaj je tisto, kar ga prvlači. Le nekaj je tistih, ki jih za vedno odžene, saj nimajo toliko potrpljenja, da bi pogledali globlje v njegova prostranstva.... ki so, ko si jih bolj natančno pogledaš, drugačna, da je Lunin Net kot gora, kjer vidimo le planjave, globoko znotraj, v skrivnostnih - včasih svetlih, včasih temnih votlinah pa se skriva množica darov, ki jih lahko odkrije le detaljno raziskovanje, katero seveda ni brez nevarnosti za raziskovalca, saj lahko pri tem raziskovanju pozabi na čas in odkrije delček sebe. 2004 Z letom 2000 so se začele kazati tendence, da je lahko LN morda celo uspešen projekt. Vidni so bili prvi "boljši" rezultati dela, ki pa še vedno niso pokazali prave "zlate" barve - denarja. Uspehi in neuspehi so se vrstili en za drugim v letih 2000 in 2001, ko je delo pričelo vračati tudi zahvalo in LN je dobil nekaj sredstev (kakršnihkoli že) in požel aplavze za svoje delovanje. Leto 2002 je prineslo na kupe neodložljivega dela, ki si ga je LN pridobil v preteklih dveh letih, 2003 pa najbrž končno tudi nekaj več financ, pomoči in pomoči iz okolja. 2004 je leto, ko LN žanje uspeh na zunanjem področju, - potrebno je delati tudi na formi marketingu2005 pa je lahko svetla zvezda z možnimi navali uspehov (bo pa treba malo denarja tudi prišparat).2006 se LN umiri. Delati bi moral na preteklih dognanjih in brez finančnih investicij, ki morajo biti izvedene že leto poprej.2007 priporočeno leto za nove načrte, ki morajo biti dobro premišljeni in planirani za leto2008 ko se LN prične ukvarjati s popolnoma novimi - zelo primarnimi vsebinami. 2000 - 2008Svetlo in uspešno obdobje, ko LN potrebuje veliko somišljenikov in podpore vseh vrst, hkrati pa lahko uspe skorajda pri kakršnemkoli projektu, ki se zahoče upraljalcem. Le-ti morajo paziti na to, da jih ne zanese iz njihovega področja predaleč in da se ne najejo preveč EGOtripa. Še veselo naprej, Vojko Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 VSE NAJBOLJŠE ZA !!! Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2004 Avtor Prijavi Deli 30. april 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2004 Avtor Prijavi Deli 30. april 2004 Vojko!NAJLEPSA TI HVALA ZA ANALIZO!!!!! Ful dobro si napisal, hvala ti res... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Vojko, to mi deli Se sklada z najino vizijo (preteklosti in prihodnosti) Samo da je v tem primeru genialno ubesedena. V ritmu z vesoljem Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2004 Avtor Prijavi Deli 30. april 2004 Hvala vsem in tudi cestitke vsem vam - saj LN je pac skupen, 'nas', ...... fraza kao...... ampak je res... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Vojko, to mi deli Se sklada z najino vizijo (preteklosti in prihodnosti) Samo da je v tem primeru genialno ubesedena. V ritmu z vesoljem Hvala Admin in Marsa (po abecednem vrstnem redu, da ne bi bil kdo užaljen). Qi (Chi) se ne moti. Motimo se le ljudje. In kar je napak notri - so moje - a upam, da čimmanj.Saj se za vsako pisanje potrudim, da bi bilo v skladu s Qi in s tistim kar vem in znam.Sicer pa sem tu in me lahko še vprašata. Želim vama še veliko uspehov (ki so zanesljivo z vama - pod pogoji predvida). Vojko Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Qi (Chi) se ne moti.Zato pa pravim: v skladu z vesoljem. Ker se vse sklada. To je sign!!! m. Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2004 Avtor Prijavi Deli 30. april 2004 Joj, Vojko, sploh nimam besed. Se bolj razturas, obogaten s svojo novo izkusnjo, svetovljanski (jasno!, se bolj!) - gledas s pogledom in izkusnjo 'vpletenega' in 'oddaljenega' hkrati (bil si v tujini, nove vrednote v nekaterih zadevah so se ti morda postavile, nadgradil si in 'ojacal' svoje znanje, dobil nek sirsi vpogled, 'potrditev' svojih dognanj....) - tako da - se posebno mi je tole ljubo, ker vidim, da kar pokas od energije in od vsega, kar moras deliti...Ma... potem vedno zabluzim nekaj...Hotla sem rect - thanx, opazim nek preboj, rast... in vse fenomenalno sovpada. LN je v bistvu dejansko nastal (to sem pravzaprav danes 'preseneceno ugotovila' ?) v skorpijonu (november 99) - a uraden zacetek, 'on' se je zgodil 1.5. 2000.In ugotovil si, da sta v stosu recimo 2 od mojih stevil!!! Nakljucje?Spomnis se, da je bila tema Numerologija na 'starem forumu' cifer tvojih? Nakljucje?In tako dalje... Skratka - dalje - sibamo - vse hiti z naglico naprej, nic me ne more zaustaviti (*Kocbek, sicer pa moj referat, ko je razrednicarka rekla, Marsa, malo bolj pocasi... in potem jaz 'udarim s temle': vse hiti... z naglico... ...) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 .Danes pa bi lahko zganjali Evforijo .se bom raje zadržal bom pa vseen pozdravil;uspešno naprej z vsemi liderskimi sposobnostimi, 0bema Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Hvala za LN obema !! peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Z najboljšimi željami za v prihodnost, naj vas spremlja sreča in naj vam bodo naklonjeni Bogovi. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 Hvala vsem za cestitke. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Vse najboljše LN! xrosex Hvala, ker si. ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 vse najboljše za te,vse najboljše za te,vse najboljše lunin forum,vse najboljšeeeeeeeeeeee zaaaaaaaaaaaaaaa teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Tashy... forum ima RD 1. marca....... danes pa praznuje lunin net ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 Thanx, Cocinelle (za oboje)! Jo, Tashy, thanx! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 aja ups nisem na tekočem...potem pa še za nazaj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Vse najboljše Luninemu netu! http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 LUNA+NET-vse kar sledi,dobrega........ Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 Hvala vsem! Evo - ravno nama je Mitja prinesel Lunin pir© Na zdravje vsem na Luni!!! ... in se na mnoga!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts