lana1 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 še na mnoga leta na zdravje vsem na Luni Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Čestitam Marsi, Mitju in vsem, ki ste povezani z LN, in želim pozitivnega razvoja še naprej! Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 Lepo, thanx, res. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 hepi hepi!!! Super ste! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 zelim, da bi se LN razcvetel tudi v druge drzave EU! in da imamo stalne goste in uporabnike tudi na forumu! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dada 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Čestitam obema, pa še mnogo rojstnih dnevov... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Hvala vama, M&M , tebi LN pa vse dobro! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 A res na 1. maj je rojstni dan LN-ja?Uau! Vse najnajnajnaj......... še naprej!!!! Pa Marsi in Mitji čestitke in res faci sta! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Čestitke obema, Mitja in Marsa, pa hvala čisto vsem, ki kakorkoli pošiljate energijo semle, v tale kotiček . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2004 WoW! Ful thanx vsem!! Free - ekspanzija - itak!Dada, ful lepo, da je tole tvoja prva objava na forumu, da si prec prisla voscit. Dobrodosla! vsem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Happy B-day ta stvar itaq čudovito laufa.....in še bo....dolgo, dolgo we Ln+Lnf Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Hvala vsem... Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Ja, malce z zamudo, kot se spodobi...... Vse najlepše Luninem netu, pa velik prijateljstev, prijetnih trenutkov in ljubezni pa flirtčkov vsem kakorkoli povezanim z Lunco ...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drago1 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Z MALO ZAMUDO VSE NAJBOLJŠE LUNINEM NETU ZA ROJSTNI DAN, KOT TUDI VELIKO USPEHA IN ŽIVLJENSKE SREČE ŠEFOMA: MARSI IN MITJI; ODLIČNI STE, SAMO TAKO NAPREJ. PS:MALO SEM SEDAJ MANJ NA LN KER JE DANILO NAREDIL NOVI FORUM ZA ČEBELARE JAZ PA ZELO RAD IMAM ČEBELICE.LEP POZDRAV, DRAGO!!!!!!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2004 O, nova voscila, ful thanx! Prvi - Mick - po mojem mnenju za voscila in podobno ni nikoli prepozno, vedno si vesel, menim, da je elasticen tale cas praznovanja... Drago, to pa je lepo, da se se sem posebej javis potem, si vseeno tudi malo 'nas'... Vrba! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 evo še en poljubček od mene, vse najboljše, le kaj bi jaz brez vas Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2004 Katastrofa? Konec sveta? Sploh te ne bi bilo? Najbrz pac podobno... brala bi knjige in nekje bi pac nasla skupino somisljenikov. ... thx! ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 hehe itak, ampak zdej sem pač tu, kolikor časa pač bom ,bog ve kaj čas prinese, ampak srečna sem da sem tu... spet kvačkam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2005 Avtor Prijavi Deli 30. april 2005 Danes zvecer bodo kresovi goreli tud v cast LN. 1. maja, jutri, Lunin net praznuje 5. rojstni dan. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 vse najboljše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko se malo sprehodiš po njem, postane zanimiv in je privlačen, večina se rada mudi pri njem, kljub temu, da ne ve kaj je tisto, kar ga prvlači. ... ... ko si jih bolj natančno pogledaš, drugačna, da je Lunin Net kot gora, kjer vidimo le planjave, globoko znotraj, v skrivnostnih - včasih svetlih, včasih temnih votlinah pa se skriva množica darov, ki jih lahko odkrije le detaljno raziskovanje, katero seveda ni brez nevarnosti za raziskovalca, saj lahko pri tem raziskovanju pozabi na čas in odkrije delček sebe. 2005 pa je lahko svetla zvezda z možnimi navali uspehov vse najboljše, dragi LUNIN NET funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts