Skoči na vsebino

1. maj - rojstni dan Luninega neta

Marsa

Recommended Posts

Čestitam Marsi, Mitju in vsem, ki ste povezani z LN, in želim pozitivnega razvoja še naprej! :detelca: xcheersx
Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo
Deli na socialnih omrežjih

Lepo, thanx, res. :8): :2src: xcivx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Čestitke obema, Mitja in Marsa, pa hvala čisto vsem, ki kakorkoli pošiljate energijo semle, v tale kotiček x:Xx xsrcx x:)x :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

WoW! Ful thanx vsem!! xsrcx

Free - ekspanzija - itak!

Dada, ful lepo, da je tole tvoja prva objava na forumu, da si prec prisla voscit. :palec: :2src: :8):

Dobrodosla! x:)x :palec:

x:Xx :palec: vsem.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, malce z zamudo, kot se spodobi...... x:Ix x:Dx Vse najlepše Luninem netu, pa velik prijateljstev, prijetnih trenutkov in ljubezni pa flirtčkov x:px vsem kakorkoli povezanim z Lunco x:o)x x:Dx :wub: xwizardx :inlove: :onfire: :hepko: :flower: xsrcbumx xflirtx ......:detelca: :detelca: :detelca:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Z MALO ZAMUDO VSE NAJBOLJŠE LUNINEM NETU ZA ROJSTNI DAN, KOT TUDI VELIKO USPEHA IN ŽIVLJENSKE SREČE ŠEFOMA: MARSI IN MITJI; ODLIČNI STE, SAMO TAKO NAPREJ.

PS:

MALO SEM SEDAJ MANJ NA LN KER JE DANILO NAREDIL NOVI FORUM ZA ČEBELARE JAZ PA ZELO RAD IMAM ČEBELICE.

LEP POZDRAV, DRAGO!!!!!!!!!

O, nova voscila, ful thanx! xsrcx :palec:

Prvi - :palec:

Mick - po mojem mnenju za voscila in podobno ni nikoli prepozno, vedno si vesel, menim, da je elasticen tale cas praznovanja... x;)x x^x :palec:

Drago, to pa je lepo, da se se sem posebej javis potem, si vseeno tudi malo 'nas'... x;)x x8Dx :palec:

Vrba! xhypnox x;)x :palec:

Picasso

Katastrofa? Konec sveta? Sploh te ne bi bilo? x:o)x x:px

Najbrz pac podobno... brala bi knjige in nekje bi pac nasla skupino somisljenikov. x:Xx :palec:

... thx! ... :vio:

Picasso

• 11 months later...

Danes zvecer bodo kresovi goreli tud v cast LN. x:Xx xDDx x;)x

1. maja, jutri, Lunin net praznuje 5. rojstni dan. xcheersx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ko se malo sprehodiš po njem, postane zanimiv in je privlačen, večina se rada mudi pri njem, kljub temu, da ne ve kaj je tisto, kar ga prvlači. ...

... ko si jih bolj natančno pogledaš, drugačna, da je Lunin Net kot gora, kjer vidimo le planjave, globoko znotraj, v skrivnostnih - včasih svetlih, včasih temnih votlinah pa se skriva množica darov, ki jih lahko odkrije le detaljno raziskovanje, katero seveda ni brez nevarnosti za raziskovalca, saj lahko pri tem raziskovanju pozabi na čas in odkrije delček sebe.

2005 pa je lahko svetla zvezda z možnimi navali uspehov

vse najboljše, dragi LUNIN NET

xmusicx xsuperx xcheersx :party:

• Objavi novo...