Marsa 1. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2005 VSE mi pove. (*sam se sai baba *so lohk*). Thanx!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Hahaha potem sem pa zadela Super. Jaz še samo te kurim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 En koš čestitk in dobrih želja za forum in za lunin net. Res je super! Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Hihihi in še na mnoga leta ..... v naše veliko zadovoljstvo....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2005 Hvala vama! x:Xx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Vse najboljše za Dan rojstni Želim, še veliko dobrih vsebin in konstruktivnih debat. Ustvarjalcema pa učinkovito **božjo mast** Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Vse naj,naj LNF-ju! Da bi še naprej tako dobro vozili! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Čestitke Luninem netu ob rojstnem dnevu... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 vse nej-naj LNF..pa vztrajno naprej . xrosex xrosex http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2005 Hvala vsem! x:Xx *** *nocem bit tecna, sam - predvcerajsnjim je LN - LUNIN NET - praznoval 5. rojstni dan, pred 2 meseci in 2 dnevi pa je LNF - LUNIN FORUM praznoval svoj 3. rojstni dan. LN je torej Bik - 1. 5. 2000LNF pa riba - 1. 3. 2002 da se ve, tud zarad drugih, ce je pa vsakic tko napisan, pol pa ni cudno, da se ne ve.Sory, no, ampak... moram rect. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Moj ascendent in luna! Zelo fino! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Ooo,poglej poglej,sem šele sedaj vidla tole... :xx!: .Vsekakor vse naj naj LN-ju,in seve vama Marsa in Mitja za uspeh!(zaslužen) Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 vse naj naj! za vse koristne infote in vseeeee. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moj ascendent in luna! Zelo fino! Jah, LN-jev in LNF-jev asc je pa sco, pa mamo vse pod streho. <{POST_SNAPBACK}>Ooo,poglej poglej,sem šele sedaj vidla tole... :xx!: .Vsekakor vse naj naj LN-ju,in seve vama Marsa in Mitja za uspeh!(zaslužen) Chenkju! <{POST_SNAPBACK}> vse naj naj! za vse koristne infote in vseeeee. senkju! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jah, LN-jev in LNF-jev asc je pa sco, pa mamo vse pod streho. hudo. d best. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 ql, tko da ln je trmast, lnf pa je dober Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 saj bik ni sam trmast, je tud dober, riba pa nisam dobra, pac pa tud muhasta. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Še moje čestitke in upam, da bomo skupaj še dooolgooo! Vse najboljše! xrosex Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 Jo, ves da bomo. razen ce ne bomo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Valda bomo, dokler se bo dalo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tyna 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Malce pozno, pa vseeno iz srca ... ISKRENE ČESTITKE IN VELIKO VELIKO VOLJE ZA NAPREJ (seveda skupaj z vsemi nami) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2005 Za cestitke in lepe besede ni nikol prepozno! Hvala! In dobrodosla! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2008 Avtor Prijavi Deli 30. april 2008 No tko.Takle mamo. V glavnem, upam da bo dons se za LN kak kres gorel in zharel! ***8 let, starine!!!! kaj vse je blo vmes, enih sploh se ni blo! enih ni vec! .... ... ... Upam da boste *Praznik dela* in Luninega neta (hehe, na kaksen dan smo ubodl! ) preziveli karseda hm... delovno. V glavnem, dons ognji in strele sibajo in cel schtraufenpacht! Mejte se! In se na mnoga! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 lunin net ruls....s forumom vred.......čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. maj 2008 Prijavi Deli 1. maj 2008 vse najboljše še na mnogo prijetnih uric There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts