Skoči na vsebino

1. maj - rojstni dan Luninega neta

Marsa

Recommended Posts

xokx

VSE mi pove. xyesx (*sam se sai baba *so lohk*). xDDx :palec:

x:Xx Thanx!!! x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Hvala vama! x:Xx x:Xx xcheersx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vse najboljše za Dan rojstni xcheersx

Želim, še veliko dobrih vsebin in konstruktivnih debat. Ustvarjalcema pa učinkovito **božjo mast**

x:Xx :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Vse naj,naj LNF-ju! :palec: Da bi še naprej tako dobro vozili! x8Dx x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Hvala vsem! x:Xx x:Xx x:Xx x8Dx :palec:

*nocem bit tecna, sam - predvcerajsnjim je LN - LUNIN NET - praznoval 5. rojstni dan, pred 2 meseci in 2 dnevi pa je LNF - LUNIN FORUM praznoval svoj 3. rojstni dan.

LN je torej Bik - 1. 5. 2000

LNF pa riba - 1. 3. 2002

da se ve, tud zarad drugih, ce je pa vsakic tko napisan, pol pa ni cudno, da se ne ve.

Sory, no, ampak... moram rect. x:o)x

Picasso

Moj ascendent in luna! :palec: x:Dx Zelo fino! x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ooo,poglej poglej,sem šele sedaj vidla tole... :xx!: x:Dx .Vsekakor vse naj naj LN-ju,in seve vama Marsa in Mitja za uspeh!(zaslužen) x:)x x;)x xsrcx
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

<{POST_SNAPBACK}>Moj ascendent in luna! :palec:  x:Dx  Zelo fino! x8Dx

Jah, LN-jev in LNF-jev asc je pa sco, pa mamo vse pod streho. x:o)x x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Ooo,poglej poglej,sem šele sedaj vidla tole... :xx!:  x:Dx .Vsekakor vse naj naj LN-ju,in seve vama Marsa in Mitja za uspeh!(zaslužen) x:)x  x;)x  xsrcx
:palec: x8Dx Chenkju! x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>:party:  xsingx vse naj naj! za vse koristne infote in vseeeee. xcakex  xokx

senkju! x:Xx :palec: x^x

Picasso

x:Dx x:Xx :palec:

saj bik ni sam trmast, je tud dober, riba pa nisam dobra, pac pa tud muhasta. :)

Picasso

Guest mačona
Še moje čestitke in upam, da bomo skupaj še dooolgooo! Vse najboljše! xcakex :party: xsrcbumx xrainbowx xrosex xyesx

Jo, ves da bomo. x:Xx :palec: xyesx

razen ce ne bomo. x:o)x x:px x;)x

Picasso

• 2 weeks later...

x:Xx Za cestitke in lepe besede ni nikol prepozno! Hvala! :palec:

In dobrodosla! :vio: :palec:

Picasso

• 2 years later...

No tko.

Takle mamo. xDDx x8Dx xrainbowx xyiyax

V glavnem, upam da bo dons se za LN kak kres gorel in zharel! :onfire: x;)x

xcheersx

***8 let, starine!!!! x^x

kaj vse je blo vmes, enih sploh se ni blo! enih ni vec! .... ... xvrtcx

...

Upam da boste *Praznik dela* in Luninega neta (hehe, na kaksen dan smo ubodl! :vragec: x:o)x x:px) preziveli karseda hm... delovno. :D ;)

V glavnem, dons ognji in strele sibajo in cel schtraufenpacht!

Mejte se! xwizardx

In se na mnoga! xsrcx :palec:

Picasso

lunin net ruls....s forumom vred.......čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........... x:Xx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

• Objavi novo...