Mateja 1. maj 2008 Prijavi Deli 1. maj 2008 Čestitke! funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. maj 2008 Prijavi Deli 1. maj 2008 prvi maj tolovajkdor je priden gre v rajsrečni dan praznovanko se LN je rodilin nas razveselil ..hehe: tralala skratka, in juhej!in še naprej, dokler je še vetra kej,pa tudi čez kako brezvetrje, če je treba,oštja, a smo al nismo! vse najboljše Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. maj 2008 Prijavi Deli 1. maj 2008 čestitam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2008 Thanx punce! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 2. maj 2008 Prijavi Deli 2. maj 2008 Lunin net 'dela' Vse najboljse Mantiska, podpisem Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. maj 2008 Prijavi Deli 2. maj 2008 vse naj, naj, moj najljubši... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lotus' 3. maj 2008 Prijavi Deli 3. maj 2008 Čestitke! Veselo še naprej! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 3. maj 2008 Prijavi Deli 3. maj 2008 Malo zamujam, ampak VSE NAJBOLJŠE LN!!! :onfire: Na še mnogo let, najboljši si (smo)! http://shrani.si/f/p/VS/1MwxFTR6/birthday.gifhttp://shrani.si/f/a/12B/4C0TvBJ6/alien-01.gif http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 Z zamudo, tule smo za cajtom (sam ne tolk). Cestitke Marsi in Mitji, za tak gromozanski projekt, da Lunin net in forum oddajata toliko energije in sta polna zivljenja, vedno aktualna, pa cestitke za kozo nilskega konja, za prebavljanje vsega kar spada zraven Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 uf, zamudla pa kljub vsemu, LN, iskrene čestitke xrosex xrosex ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2009 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2009 Danes je 9. rojstni dan Luninega neta. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 obstaja tudi tema ... eh ... že včeraj iskala in nisem našla ... pol pa po čestitkah rogovilim http://www.lunin.net/forum/index.php?s=&am...mp;p=1055497371 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2009 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2009 Thanx! (jeti, thanx za dvojno cestitanje, .... ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2009 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2009 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 Ohooooooooooooooooo, vse ta nar ta boljs LN Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 Čestitke! funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 Iiiiiii, magična številka 9! Čestitke in še na mnooooga leta!! xrosex Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2009 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2009 heej, thanx (vsem)! a ne, magic number?(pa se tud moja cifra, poleg 13 oz. 4 - in to po raznih sistemckih)...pa se vsec mi je. ja, daljnega leta 2000 (ko sem na silvestrovo zamasila wc s pokrovckom od kumaric in smo bli ves nov let brez prakticno cele kopalnice in sem klela, da kaksen *prehod v novo tisocletje* smotan ) so prvic 'goreli kresi' tud za LN. velik se zgodi v devetih letih.... ()in ja, se smo zivi! (se dobr da je bik, LN, vztrajen in 'trden kot kamen kost' ... prav tko pa je dobr, da je LNF riba ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 2. maj 2009 Prijavi Deli 2. maj 2009 Tudi moje čestitke.Tako naprej, saj brez LNF izgine moj jutranji oz vsakodnevni ritual. Super ste vsi akterji te luštne čvek-klepetalnice Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. maj 2009 Prijavi Deli 3. maj 2009 vse najboljše........ :flower: you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. maj 2009 Prijavi Deli 3. maj 2009 http://cokolada.net/lunin_net/images/luna2.jpg http://cokolada.net/images/divx_logo.gif brezplačni program za ogled FLV video vsebin > free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. maj 2009 Prijavi Deli 4. maj 2009 uf, spet zamudla pa vseeno, vse naj naj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts