SKA - Vi 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Napisite kdo izmed znanih ljudi ( nasih ali tujih ) vam je antipaticen, grd, ogaben,... Tukaj v tej temi ni prostora za izraze kot je: vsak clovek je lep... itd. Bodimo vsaj enkrat realni in po pravici napisimo kdo nam ni vsec in zakaj. Ljudje imamo razlicne okuse in morda bo nekomu nekdo grd, istocasno pa drugemu lep.. .. cakam... z besedo na dan.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Boris Kopitar...mi je totalno antipatičen...sej še kdo, pa se ne spomnim... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Michael Jackson blek fuj ogabno grdo Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 aja pa Janja Zupan... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 aja pa Janja Zupan... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:to se pa strinjam.. Pa Serbi mi ni vsec.. Je predebela. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 pa Jan Plestenjak :xx!: Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ion 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Napisite kdo izmed znanih ljudi ( nasih ali tujih ) vam je antipaticen, grd, ogaben,... Tukaj v tej temi ni prostora za izraze kot je: vsak clovek je lep... itd. Bodimo vsaj enkrat realni in po pravici napisimo kdo nam ni vsec in zakaj. Ljudje imamo razlicne okuse in morda bo nekomu nekdo grd, istocasno pa drugemu lep.. .. cakam... z besedo na dan.. Grdoba je vsak, ki išče grdo na in v ljudeh. posebej antipatičen pa mi je SKA - Vi avatar . Ion Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Mi zna, kateri od vas, ki tu pljuvate po nekaterih ljudeh, kaj je na njih tako grdega. Ste kdaj pomislili, kaj si pa drugi mislijo o vas. Jaz človeka nikoli ne gledam po zunanjosti, so druge stvari pomembnejše, se vam ne zdi.In za vsakim še tako grdim in antipatičnim človekom se lahko skriva marsikaj lepega, tako kot se lahko za vsako grdo fasado skriva marsikaj gnilega.Sedaj pa se lahko zaradi napisanega, kar spravite name, je moja koža postala z leti pretrda, da bi jo še kaj prizadelo............ Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 Napisite kdo izmed znanih ljudi ( nasih ali tujih ) vam je antipaticen, grd, ogaben,... Tukaj v tej temi ni prostora za izraze kot je: vsak clovek je lep... itd. Ljudje imamo razlicne okuse in morda bo nekomu nekdo grd, istocasno pa drugemu lep.. Bodimo vsaj enkrat realni in po pravici napisimo kdo nam ni vsec in zakaj. .. cakam... z besedo na dan.. Grdoba je vsak, ki išče grdo na in v ljudeh. posebej antipatičen pa mi je SKA - Vi avatar . Ion Tukaj v tej temi ni prostora za izraze kot je: vsak clovek je lep... itd. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Napisite kdo izmed znanih ljudi ( nasih ali tujih ) vam je antipaticen, grd, ogaben,... Tukaj v tej temi ni prostora za izraze kot je: vsak clovek je lep... itd. Bodimo vsaj enkrat realni in po pravici napisimo kdo nam ni vsec in zakaj. Ljudje imamo razlicne okuse in morda bo nekomu nekdo grd, istocasno pa drugemu lep.. .. cakam... z besedo na dan.. Grdoba je vsak, ki išče grdo na in v ljudeh. posebej antipatičen pa mi je SKA - Vi avatar . Ion zakaj???ker si je spomnil to temo?mogoče ga/jo samo zanima naše mnenje.boš pa ti rekel da nikoli nikomur nisi rekel da je grd!!!???!!! Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 posebej antipatičen pa mi je SKA - Vi avatar . IonS takim pisanjem, po samo 5-ih postih, si povedal-a vse.. .. pa lep dan.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Mi zna, kateri od vas, ki tu pljuvate po nekaterih ljudeh, kaj je na njih tako grdega. Ste kdaj pomislili, kaj si pa drugi mislijo o vas. Jaz človeka nikoli ne gledam po zunanjosti, so druge stvari pomembnejše, se vam ne zdi.In za vsakim še tako grdim in antipatičnim človekom se lahko skriva marsikaj lepega, tako kot se lahko za vsako grdo fasado skriva marsikaj gnilega.Sedaj pa se lahko zaradi napisanega, kar spravite name, je moja koža postala z leti pretrda, da bi jo še kaj prizadelo............ Metuljčica... to so čvekarije...menda ne, da ti je vsak človek simpatičen...eni so ti, drugi ne...včasih se je treba mal odpet...pa bit razposajen... se mi zdi, da v tej temi ni slabih namenov...to so le kritike...pač... Pa res ne mislim pljuvati...lahko pa izrazim svoje mnenje tudi konkretno...sama pa že imam razlog, zakaj mi je tako antipatičen...ponavadi to ni zaradi videza... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 Ljudje! V tej temi ne zelim prizadeti nikogar, zato se nikar ne pocutite ogrozene ali uzaljene.. Tako kot je napisala Majica, sprostite se in si dajte duska.. 100 ljudi, 100 okusov.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ion 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 http://www.theater-masks.com/i/masks/cinderella_mask_jumble.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ... posebej antipatičen pa mi je SKA - Vi avatar . ... Meni je pa ful simpaticen. Iz dveh razlogov. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ah ja zelo mi je antipatičn hm aha ja hm ne ne hm čak tale hm ne ne ta tud ne aha a ta ne ta tud ne hm vse grde ljudi pozabim... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ma saj to je v bistvu res... Ne moremo samo takole reci, ta pa je ful grd, ogaben...Ceprav je res, da so eni po nekih standardih splosnih pac lepsi in drugi manj lepi.Strinjam se, da je to kao fraza - 'vsi so lepi'...Vendar po drugi strani pa vcasih res tezko recemo za koga, da je lep oz. moramo biti res blazno tolerantni.Zoprno pri tej zadevi je, da se nekoga takole izpostavi, nihce ne bi rad bil na takile lestvici, ziher pa sem, da bi potem dosti ljudi lahko bilo grdih, ce bi bili tako kriticni. Meni je tudi kdo grd in odvraten in pravzaprav se mi smili - to je melanie grifith - in takoj zavrnem tvoj argument, Ion, da je vsakdo lep:Kajti ko recemo, vsakdo je lep, mislimo s tem naravno lepoto, tale pa se je cisto unicila in lahko recemo - res je grda.Kot tudi Mickey Rourke - in v obeh primerih gre za cloveka, ki sta hotela 'pomagati' naravi, pa ju je nekaj zgoraj zafrknilo. In ker sta hotela biti lepa in sta se igrala, imata zdaj tole in jaz imam vso pravico reci, da sta grda.Kaj se pa gre folk?Oz. ce se grejo, so to poceli z nekaksnim namenom...No, dosegli so, da jih obravnavamo po teh kriterijih - lep, grd (in ne recimo privlacen, pameten, zanmimiv)..In tako med tema opcijama izberemo pac grd.kaj cmo, saj nismo mi krivi, saj so si sami - ocitno so sebe videli kot grde ali vsaj kot potrebne olepsave, zdaj pa imajo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 samo ne moreš rečt ko gledaš npr.miss slovenije ta je lepa,ta je manj lepa.ta je najmanj lepa...nevem...mal se smešno sliši Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ion 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 SKA-Vi Marsa http://www.robertascollectibles.com/masterpeace/fineart/images/beauty-beast.jpg S prejšnjim postom sem želel SKA-Vi pokazati, kakšen je občutek, ki ga lahko ima nekdo, ki je omenjen na seznamu, ki je in ki še bo napisan v tej temi. Morda bi bilo bolje, da bi predlagal spremembo izrazoslovja. Kajti to - kdo je grd - grdoba in kdo lep se od človeka do človeka zelo razlikuje. Zdi se mi veliko bolj fair in seveda tudi osebno bolje izraženo, če bi se pogovarjali - Kdo mi je všeč, kdo mi ni všeč. Ion Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 hvala za idejo miss slovenije so mi pa vse po vrsti večinoma grde.. defacto.... ma lohk da gor nevem kakšen makeup, pa lahko zna pet lahko bi naredila vse za otroke v afriki.... da je človek tako zlagan :xx!: mrbit je zadnja leta kaj boljš ampak ne gledam već.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ja mogl bi cel make up dol sprt pa use slečt pol pa šele zbrat missice... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 samo ne moreš rečt ko gledaš npr.miss slovenije ta je lepa,ta je manj lepa.ta je najmanj lepa...nevem...mal se smešno slišiZe kar nekaj casa je minilo, odkar sem rekla: letos imamo pa lepo miss... Vedno izberemo nekega konja - se opravicujem, ampak Janja Zupan ali Rebeka me na njega asocirata,.. prva in druga spremljevalka in ostale pa so dosti lepse.. = pa tudi ne spomnim se, da bi kdaj kaksna nasa miss dosegla kak dober rezultat na miss sveta ali pa miss universe... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ion 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ... posebej antipatičen pa mi je SKA - Vi avatar . ... Meni je pa ful simpaticen. Iz dveh razlogov. Marsa Na žalost je zadelo tudi tebe, Marsa.Nisem se želel izraziti, da je grd ta in ta človek,tako sem izraz raje prenesel na avatar, ki si ga je SKA-Vi izbrala. Tega, konkretnega avatarja sam ne bi izbral za svojega, vsekakor pa seva samosvojo energijo. Prav je, da vemo, da človeška bitja ne moremo videti - opaziti ničerar, česar nimamo v sebi. Torej tudi "grdote" ne. Kdor tega ne verjame, si lahko za poskus prečita knjigico: "Temna stran iskalcev svetlobe". Pa lep pozdrav, Ion Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 Morda bi bilo bolje, da bi predlagal spremembo izrazoslovja. Kajti to - kdo je grd - grdoba in kdo lep se od človeka do človeka zelo razlikuje. Zdi se mi veliko bolj fair in seveda tudi osebno bolje izraženo, če bi se pogovarjali - Kdo mi je všeč, kdo mi ni všeč. IonSe enkrat preberi prvo sporocilo!!! Kjer lepo pise, da vsak drugace gleda na lepoto oz grdoto - zato se lahko zgodi da je nekomu nekdo lep, drugemu pa grd! Ce zelis pisati kdo ti je vsec in kdo ne , pisi v teme lepa zenska, lep moski....., ali pa odpri svojo temo.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ja mogl bi cel make up dol sprt pa use slečt pol pa šele zbrat missice... haha in kaj bi nam ostalo pol? haha, kot šwachnhegr ko mu pobereš vse mišice.... nč od nč..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.