Skoči na vsebino

Grdoba

SKA - Vi

Recommended Posts

Pa kaj imajo pesmi veze z lepoto pevke..  xrolleyesx

vse vse... to je to to je bistvo.....

kaj ima pa tvoje življenje veze s tvojo lepoto......

no če si pevka je petje tvoj life... in če poješ zanič pesmi.... heh ja sori nč ne bo....

na srečo jaz ne vem kaj je moj life ;)

Ej kaj govoris bedarije.. Ves koliko pevcev in pevk je grdih pa vseeno dobro pojejo... Lepota nima nobene veze s pesmimi!!

Ni vse slabo, kar se ne sveti.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 195
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ej kaj govoris bedarije..  Ves koliko pevcev in pevk je grdih pa vseeno dobro pojejo... Lepota nima nobene veze s pesmimi!!

ja mrbit tko zgledajo sam vsebi pa še zmer nekaj morjo met... in js to smatram za lepoto

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Zakaj sovražijo ženske svoje telo? - Vecernji list

"Ženska ni zaslužna za lepoto pri šestnajstih, če pa je lepa pri šestdesetih, izvira ta lepota iz duše." S to mislijo, ki jo je izrekla ženska, se je lahko strinjati. Lahko je primerna vzpodbuda za razpravo o mladosti ali ženski lepoti nasploh. Vendar se po tej modrosti ne da živeti, oziroma bolje rečeno: le nekaterim uspe spremeniti te besede v stvarno življenje.

Še več: najnovejše raziskave, opravljene v Italiji, so pokazale, da 82 odstotkov žensk sovraži svoje telo. Nezadovoljne so s težo in posameznimi deli telesa: 38 odstotkov žensk sovraži svoje prsi, saj so premajhne ali prevelike, 35 odstotkov noge. Boki so šibka točka pri 32 odstotkih žensk, trebuh pa pri 31 odstotkih. Rezultati so pokazali, da ženske iz razvitih držav živijo pod terorjem nedosegljivih idealov.

Ljudje iz razvitih delov sveta so vedno bolj debeli, vendar ti odstotki, posebej pri ženskah, niso niti približni splošnemu nezadovoljstvu žensk s svojim izgledom. Psihologi opozarjajo, da so ženske vedno bolj izpostavljene popačenim medijskim idealom in podvržene vedno bolj kruti tekmi za popolnostjo. Biti uspešna že dolgo ni dovolj – ženska mora biti tudi lepa; lepota in uspeh v moderni družbi pa zahtevata vse več angažiranja, moči in energije. Številni strokovnjaki, ki se ukvarjajo s temi aspekti ženske psihe, opozarjajo, da je vztrajanje pri popolnem izgledu svojevrsten beg iz realnosti.

Ženske, ki ne morejo (ali imajo občutek, da ne morejo) spremeniti poglavitnih stvari v svojem življenju, rešiti emocionalne, poslovne, družinske probleme, bežijo v tretmaje, kozmetične salone, pod kirurški nož. Njihovo telo postane edino področje, ki mu v celoti vladajo. Tega, česar ne morejo spremeniti, kompenzirajo z raznimi posegi, da bi napravile svoje telo popolno. Taka popolnost obstaja samo v njihovih glavah. Tu se kažejo bližnjice do anoreksije in postopni posegi s kirurškim nožem. Sreča in zadovoljstvo trajata kratek čas, vedno znova se pojavi negotovost in s tem nove operacije.

Potrebno je priznati, da proti ženskam deluje tudi čas. V mladosti, ko je vsaka lepa, skozi divjanje hormonov in vse negotovosti, ki jih prinaša puberteta, zbegana najstnica ne verjame v svojo mladostno lepoto. Bolj ali manj začne panično težiti k spremembam in izboljševanju. Ko pa ženska doseže življenjsko gotovost in se nauči uživati v lastni koži, taista koža postane izdajalka. Sila teže in gravitacija nista niti malo laskavi za žensko telo. Ženske se trudijo na vse načine, da bi se sprijaznile s to neizbežnostjo.

Kako najti ravnotežje v vsem tem? Ženske, ki ne sprejmejo svojega telesa, trdijo, da je bitka že vnaprej izgubljena. Druge trdijo obratno, naredijo preveč in ponekod dosegajo nasprotne učinke. Na glavno vprašanje: kako sprejeti, vzljubiti lastno telo in kako se srečno starati v njem, še nobena raziskava ni ponudila odgovora. Lahko se samo predpostavlja, da je skrivnost v realnem sprejemanju življenja in s tem tudi lastnega izgleda. To pa ne bi smel biti nedosegljiv ideal.

Zakaj pa? Ker pravim, da mi je le nekaj % ljudi, ki jih srecam na cesti, lepih?

Malo se ozri okrog sebe... Meni se ne zdi, da bi jih bilo veliko lepih..  x;)x  S tem ne mislim, da so vsi grdobe in grozno grdi.. So normalni  - kar pa se ne pomeni, da so lepi..  :o|o:

Ma...vsak ma merila za lepoto...in če je tebi kdo povprečen....ja 100 drugim pa lep...kaj je pol ... Lep al Povprečen...

Normalno tut pomeni lepo...

...oči slepca so najbolj kompetentna za odkrivanje lepote... ker gleda s srcem... x:)x x:Xx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ne morem rect, da so mi grdi, ampak zelo antipaticni:

- Michael Jackson - spaka po svoji krivdi xrolleyesx

- Sylvester Stallone ( zoprno faco ima, pa cudno mi govori, pa skoraj vsi njegovi filmi so bedni) :vragec:

- Janja Zupan ( ne razumem, kako so jo izbrali za miss. Sej ne da je grda, postavo ma itak v redu - kot vse tele, oci mi ima prevelike, cel obraz je meni antipaticen. Njeno obnasanje jo pa naredi grdo)

Christina Aguilera zna bit ful lustna, al pa neznosna. Recimo lepa mi je v spotu Beautiful.

Resnicno lepa mi je pa Charlize Theron.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

...oči slepca so najbolj kompetentna za odkrivanje lepote... ker gleda s srcem... x:)x  x:Xx

Da se malo dvignem temperaturo... x;)x :vragec: :vragec: :vragec:

Glede na to, da sem govorila o zunanji lepoti, bom tale stavek komentirala z bla, bla, bla... x;)x x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx

Jz pa slavnih ljudi sploh nočem ocenjevat, ker so itak same maske. Da bi se primerjala z njimi bi blo isto kot če bi se ne vem, kregala naravoslovec in družboslovec, vsak ima prav, ampak debata se nikol ne zaključi, ker sta vsak v svojem svetu.

Jz ne služim s svojim telesom in mi tudi ne plačajo za to, da sem lepa. Zjutraj me ne pričakata osebni trener in osebna maskerka, popoldne ne dietet, ki sestavi moj jedilnik, pa okrog mene tud ne skačeta dobrodušni kamerman in fotograf, ki mojo sliko malo raztegneta ( reklama za depilacijsko kremo )

Jz bom služla s svojo pametjo, plačal mi bojo za to, ker bom po moje kake 8 ur na dan sedela za pisalno mizo, ko bom prišla domov bom skuhala kosilo ( pač kar bo ), šla po otroke v vrtec ( al pa že pred kosilom ) in poskušala pol dneva kolikor mi je ostalo preživet z njimi in jih vzgajat.

Pokowc, fajn si napisu tist post, ker ni groza sam to, da se nekatere deklice in ženske zgledujejo po zakokiranih&zapitih&anoreksičnih&zdepresiranih zvezdicah, ampak se najdejo še moški, ki jih take zvezdice vzburjajo.

Sm gledala dokumentarc, ko so skril kamero in v zakulisju ene modne revije vse posnel, kaj se dogaja. Naomi Campbell&Kate Moss sta kr vmes, ko jih je maskerka lišpala vlekle špure in se nalivale s šampanjcem....Prej pa spale do 4-ih popoldne (kdo si to lahko privošči).

Ma, sej sploh ne vem, kaj se neki usajam, sej je ena moja "frendica" ja izjavla, da majhna ženska ne more bit lepa ( jz mam 158 cm ).

Pozdravček vsem lepotičkam!! x:)x x:Xx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ma, sej sploh ne vem, kaj se neki usajam, sej je ena moja "frendica" ja izjavla, da majhna ženska ne more bit lepa ( jz mam 158 cm ).

Pozdravček vsem lepotičkam!! x:)x  x:Xx

Morala bi napisat, pozdravcek vsem malim lepotickam.. x;)x

Pozdravček vsem lepotičkam!! x:)x  x:Xx

aaaa jaz mam eno majhno sošolko ampak je tolk dobra ej mmm vse je točno na pravem mestu in kolkr more bit...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Heh, pa sej če je mal, je lahk tud lepo... x:o)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pozdravček vsem lepotičkam!! x:)x  x:Xx

male lepotičke... To bi bil pa paradoks x;)x

Dear Human,

ne zakaj tolk je res dobra ;) huh njumi :2src: edina kozoroginja k se mi je zdela seksi...

ne zakaj tolk je res dobra ;) huh njumi :2src: edina kozoroginja k se mi je zdela seksi...

strup je v majhnih stekleničkah.. x:Dx

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

Jaz sem pa ze parkrat povedala, da mi je kul majhen folk. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

he he he...sem se prav nasmejala....toliko obiranja znanega folka bi že spadalo v temo:vegetarjanstvo;da ali ne? x^x x:Dx x:Dx x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

...oči slepca so najbolj kompetentna za odkrivanje lepote... ker gleda s srcem... x:)x  x:Xx

Glede na to, da sem govorila o zunanji lepoti, bom tale stavek komentirala z bla, bla, bla... x;)x x;)x

Ja...sej verjamem, da ne razumeš... :V:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ja...sej verjamem, da ne razumeš... :V:

Morda pa ti ne razumes, da v tej temi ( povdarjam V TEJ TEMI ) govorimo o zunanjosti.. :V:

:o|o: :vragec:

• 4 years later...
men je bila včasih full svetovna lindsey lohan, no še zdej bi lahko bla če se neb tok zadrogirala pa zapila.totalno antipatična pa mi je paris hilton, sej je luštna sam.....ni vse v lepoti

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...