Skoči na vsebino

Grdoba

SKA - Vi

Recommended Posts

• Komentarji 195
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Linda Evangelista, Cindy Crawford... - ful iz te generacije manekenk - blizu 40 - nisem opazila kaj dosti celulita in gub.

res pa sem slednje opazila pri stevilnih 25-letnicah...

Mladost sama po sebi ni nikakrsna garancija za odsotnost tega.

Ce dobim od zdaj naprej tako nego, make up, kreme, masaze, hrano, ..., kot so jih delezne te vrhunske manekenke, bom se pri 50-ih izgledala kot mladenka... x;)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.
Deli na socialnih omrežjih

pa saj kul, ne vidim zakaj bi morala zgledat mlada ej tud stare ženske so lahko lepe.... sam je pa to že svojevrsten čudež in redkost.... treba priznat da  x:Xx res ne najdeš velik upadajo sorazmerno z leti......

x:)x Goldie Hawn je res malo plasticna, ampak meni je se vedno faca.. x;)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Dvomim - vsak dan bos imela 24 ur gor kile pudra, zarometi, skoz na nogah... itd... Ni tako lustno, je kar arbeit tole, ves...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

točn tko ja.... zato pa so mi všeč bolj na easy bejbe... ;) hehe, take pridejo pol svinjsko napete in živčne.... ni to lahek posel ..
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Med tvojo ikono in sliko je neverjetna podobnost.. Se ti (vam) ne zdi?  x:)x

asolutely... samo še par kil peroksida mi manjka...

Indijke so ponavadi posebne, lepe...

Ena mislica Chopra, mi je ostala v spominu, zaradi nastopa in samozavesti- torej osebnosti... je lepa ampak malo preveč napihnjene ustnice in nos malo čuden. ampak osebnost- uau! prva in edina misica ki mi je ostala v spominu x:Dx

Se vidi.....ja kaj .......brisača ne zakriva...... x:Dx

če pa misliš faco-to je od sonca x:Dx

od gdaj je pa zabuhlost od sonca xscratchx

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

Čakte - o kateri grdoti govorite tukaj? Zunanji ali notranji?

Missice in manekenke pa res niso grde (navzven)! Niti brez make-upa niso glih grde. Mogoče nekatere navznoter - pa še to ne morem rečt, da so grde, ampak kvečjemu prazne, nezrele, brezosebnostne...

Človek ne more biti navznoter grd, ampak je lahko samo v neki fazi učenja, dozorevanja..., na poti proti notranji lepoti.

Hmm... zanimivo, da ni nihče omenil Adija Smolarja, ki je resnično grd navzven. :sori: Navznoter pa je po mojem krasen človek... vsaj kolikor ga jaz poznam; poznam pa ga samo po njegovih pesmih.

Ja, pa Michael Jackson! xrolleyesx Toliko je plačal za svojo zunanjo lepoto, a zame je po zunanjosti zdaj prav grd. Najbrž je bil lepši prej, pred vsemi temi operacijami. Za notrnjost sicer ne vem (oz. vem, kar slišim od medijev...), ampak navzven je pa res en zmazek. :xx!:

Nekdo je omenil Jana Plestenjaka. Meni je on navzven prav lep poba. Kaj mu pa fali? :eek: Je pa res, da se mi zdi od znotraj bolj brez neke osebnosti... Kot kaka marioneta. Se mora še narediti - zgraditi od znotraj.

Čakte - o kateri grdoti govorite tukaj? Zunanji ali notranji?

Missice in manekenke pa res niso grde (navzven)! Niti brez make-upa niso glih grde. Mogoče nekatere navznoter - pa še to ne morem rečt, da so grde, ampak kvečjemu prazne, nezrele, brezosebnostne...

Človek ne more biti navznoter grd, ampak je lahko samo v neki fazi učenja, dozorevanja..., na poti proti notranji lepoti.

Hmm... zanimivo, da ni nihče omenil Adija Smolarja, ki je resnično grd navzven.  :sori:  Navznoter pa je po mojem krasen človek... vsaj kolikor ga jaz poznam; poznam pa ga samo po njegovih pesmih.

Ja, pa Michael Jackson!  xrolleyesx  Toliko je plačal za svojo zunanjo lepoto, a zame je po zunanjosti zdaj prav grd. Najbrž je bil lepši prej, pred vsemi temi operacijami. Za notrnjost sicer ne vem (oz. vem, kar slišim od medijev...), ampak navzven je pa res en zmazek.  :xx!:

Nekdo je omenil Jana Plestenjaka. Meni je on navzven prav lep poba. Kaj mu pa fali?  :eek:  Je pa res, da se mi zdi od znotraj bolj brez neke osebnosti... Kot kaka marioneta. Se mora še narediti - zgraditi od znotraj.

Janja Zupan pa res ni lepa...lahko jo primerjam s pajkom :xx!: :xx!: :xx!:

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

Ko smo ze pri primerjavah - mene pa spominja na srnico.

Ima velike (in pravzaprav tudi lepe) oci.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Meni se zdi, da ima čisto lepe "pravilne" poteze. Res pa je, da nima neke karizme... Ampak zaradi tega ne morem rečt, da je grda, kot Adi Smolar... x;)x x:Dx Če bi jo srečala na ulici, me njena lepota najbrž ne bi fascinirala, ampak da je pa grda... xrolleyesx - to pa spet ne, no.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...