El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 haha saj ni tolk slaba...bolš taka kot pa fake.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 Linda Evangelista, Cindy Crawford... - ful iz te generacije manekenk - blizu 40 - nisem opazila kaj dosti celulita in gub.res pa sem slednje opazila pri stevilnih 25-letnicah...Mladost sama po sebi ni nikakrsna garancija za odsotnost tega.Ce dobim od zdaj naprej tako nego, make up, kreme, masaze, hrano, ..., kot so jih delezne te vrhunske manekenke, bom se pri 50-ih izgledala kot mladenka... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 pa saj kul, ne vidim zakaj bi morala zgledat mlada ej tud stare ženske so lahko lepe.... sam je pa to že svojevrsten čudež in redkost.... treba priznat da res ne najdeš velik upadajo sorazmerno z leti...... Goldie Hawn je res malo plasticna, ampak meni je se vedno faca.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Dvomim - vsak dan bos imela 24 ur gor kile pudra, zarometi, skoz na nogah... itd... Ni tako lustno, je kar arbeit tole, ves... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 točn tko ja.... zato pa so mi všeč bolj na easy bejbe... hehe, take pridejo pol svinjsko napete in živčne.... ni to lahek posel .. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Brigitte Bardot ... skavi- da ne boš šla po njenih stopinjah.... je bila pa mačka. kljub negi telesa se na koncu pokaže stanje duha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 Med tvojo ikono in sliko je neverjetna podobnost.. Se ti (vam) ne zdi? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 to se zgodi če preveč kadiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 hahaha Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ja zato sm pa nehu Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ja ja vidmo to na tvoji ikonci... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Se vidi.....ja kaj .......brisača ne zakriva...... če pa misliš faco-to je od sonca Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Med tvojo ikono in sliko je neverjetna podobnost.. Se ti (vam) ne zdi? asolutely... samo še par kil peroksida mi manjka... Indijke so ponavadi posebne, lepe...Ena mislica Chopra, mi je ostala v spominu, zaradi nastopa in samozavesti- torej osebnosti... je lepa ampak malo preveč napihnjene ustnice in nos malo čuden. ampak osebnost- uau! prva in edina misica ki mi je ostala v spominu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 aha bikci ste drzni aja...ups...ovni ste drzni ne bikci ovni,ovni Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Se vidi.....ja kaj .......brisača ne zakriva...... če pa misliš faco-to je od sonca od gdaj je pa zabuhlost od sonca Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ja moja shiranost-zabuhlost?taška-krokodilja-mučiteljica živali Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ne živali ampak pajkov Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Čakte - o kateri grdoti govorite tukaj? Zunanji ali notranji? Missice in manekenke pa res niso grde (navzven)! Niti brez make-upa niso glih grde. Mogoče nekatere navznoter - pa še to ne morem rečt, da so grde, ampak kvečjemu prazne, nezrele, brezosebnostne... Človek ne more biti navznoter grd, ampak je lahko samo v neki fazi učenja, dozorevanja..., na poti proti notranji lepoti. Hmm... zanimivo, da ni nihče omenil Adija Smolarja, ki je resnično grd navzven. Navznoter pa je po mojem krasen človek... vsaj kolikor ga jaz poznam; poznam pa ga samo po njegovih pesmih. Ja, pa Michael Jackson! Toliko je plačal za svojo zunanjo lepoto, a zame je po zunanjosti zdaj prav grd. Najbrž je bil lepši prej, pred vsemi temi operacijami. Za notrnjost sicer ne vem (oz. vem, kar slišim od medijev...), ampak navzven je pa res en zmazek. :xx!: Nekdo je omenil Jana Plestenjaka. Meni je on navzven prav lep poba. Kaj mu pa fali? Je pa res, da se mi zdi od znotraj bolj brez neke osebnosti... Kot kaka marioneta. Se mora še narediti - zgraditi od znotraj. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Čakte - o kateri grdoti govorite tukaj? Zunanji ali notranji? Missice in manekenke pa res niso grde (navzven)! Niti brez make-upa niso glih grde. Mogoče nekatere navznoter - pa še to ne morem rečt, da so grde, ampak kvečjemu prazne, nezrele, brezosebnostne... Človek ne more biti navznoter grd, ampak je lahko samo v neki fazi učenja, dozorevanja..., na poti proti notranji lepoti. Hmm... zanimivo, da ni nihče omenil Adija Smolarja, ki je resnično grd navzven. Navznoter pa je po mojem krasen človek... vsaj kolikor ga jaz poznam; poznam pa ga samo po njegovih pesmih. Ja, pa Michael Jackson! Toliko je plačal za svojo zunanjo lepoto, a zame je po zunanjosti zdaj prav grd. Najbrž je bil lepši prej, pred vsemi temi operacijami. Za notrnjost sicer ne vem (oz. vem, kar slišim od medijev...), ampak navzven je pa res en zmazek. :xx!: Nekdo je omenil Jana Plestenjaka. Meni je on navzven prav lep poba. Kaj mu pa fali? Je pa res, da se mi zdi od znotraj bolj brez neke osebnosti... Kot kaka marioneta. Se mora še narediti - zgraditi od znotraj.Janja Zupan pa res ni lepa...lahko jo primerjam s pajkom :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Janja Zupan pa res ni lepa...lahko jo primerjam s pajkom :xx!: :xx!: :xx!:Kaj pa je grdega na njej? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 Janja Zupan pa res ni lepa...lahko jo primerjam s pajkom :xx!: :xx!: :xx!:Kaj pa je grdega na njej? ( ce sem malo nesramna ) KOT KONJ JE... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ko smo ze pri primerjavah - mene pa spominja na srnico.Ima velike (in pravzaprav tudi lepe) oci. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Meni se zdi, da ima čisto lepe "pravilne" poteze. Res pa je, da nima neke karizme... Ampak zaradi tega ne morem rečt, da je grda, kot Adi Smolar... Če bi jo srečala na ulici, me njena lepota najbrž ne bi fascinirala, ampak da je pa grda... - to pa spet ne, no. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Janja Zupan je kot tromotorna kobilaz rezgatujočim glasom pokvarjene lajne Pa ne da bi hotel žaliti Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.