aakhut 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 lohk bi zbral miss grdobe lnfjst vem za zmagovalko :xx!: 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 dvomim da bi se kera prjavla na tako tekmovanje in dvomim da bi jo keri prjavu haha, mrbit pa ti poznaš kako.... hm miss grdobe Ja raje miss porednosti.... bo vsaj zabavno Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Dvomim, ja, da bi bil kaj velik naval oz. kaj dosti 'prijav' na taksno tekmovanje...V bistvu pa tudi nimamo grdob tukaj, pac pa sam fejst folk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 2. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2004 Drugace tekmovanje za najgrsega cloveka obstaja.. In ljudje se baje mnozicno prijavljajo. Imajo samo en pogoj - moras imeti nekaj zelo grdega na sebi = ogromen nos, ali kriv, ali cudne oci, ali kar koli drugega.. .. pa kot zanimivost: http://www.uglypeople.com/ Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Sicer pa - smo, s kom zivimo..,ali nekaj takega tako da.... o kriza...če se to ocenjuje sam po zunanjosti :xx!: :o|o: :xx!: ....poznam en par, kjer sta oba ful lepa...sam ves svoj čas zapravita z razpravljanjem kera znamka je bl in, pa kam gresta po kozmetiko in fensi cote........kar jima pa časa ostane se pa verjetno doma vsak u svoj špegu gledata .....pa ja, verjetno res vsak dobi svojo gliho ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 ........kar jima pa časa ostane se pa verjetno doma vsak u svoj špegu gledata ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 no...no....che je pevka od 4 NON BLONDES mela tolk JAJC de je shla na podeliteu za NAJGRSHO PEVKO, pol bi se zih klele tut kera najdla 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 haha pr nas mamo da bi jaz vedu sam eno pevko z jajci.... na žalost ta ni nevem kako grda... razen kadar je ekstra zlobna do mene takrat pa gre nagrada direkt v roke.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 haha pr nas mamo da bi jaz vedu sam eno pevko z jajci.... na žalost ta ni nevem kako grda... razen kadar je ekstra zlobna do mene takrat pa gre nagrada direkt v roke....Marleno jaz bi pa izbrala za miss- Emperatrizz iz Sester Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 no...no....che je pevka od 4 NON BLONDES mela tolk JAJC de je shla na podeliteu za NAJGRSHO PEVKO, pol bi se zih klele tut kera najdla 666 zlomkou....tralala ...razmišljam in razmišljam...hm, a naj se prijavim Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 loh se pa gremo kdo ma najgršo ikonco... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Haha ti zgubiš... na celi črti Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 ...ja, saj nimam svojga ksihtka na avatarju...tko da mi dol...sej veš... bingla... Pa tut če...sej ste jo že tko popluval...da zdej že more bit grda Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Vsaka ženska je grda, ko je slabe volje in lepa, ko je srečna in nasmejana.Nasmejana Serbi je pa res lepotica... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Se ne spomnim zdaj nobene grdobe ženske ........mam v spominu same fajne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Se ne spomnim zdaj nobene grdobe ženske ........mam v spominu same fajne ..pa tipa povej npr. .......Janez Drnovsek Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Kaj pa jaz vem......nisem tolk kritičen do zunanjosti ljudi kot ve. Še posebej zato, ker si ne izbiramo sami svoje podobe /razen, da nismo debeli, umazani ipd./. Meni tudi Drnovšek ni grd, nasprotno, kot celostna podoba mi je celo simpa.......pa čeprav zgleda kot alien . Kaj pa vem.......pol mi je npr. že bolj anti polizani Peče......če že o politikih.......ali pa kak posranec ......npr. Pukšič..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 .... Kako je že ime tisti glavni igralki iz "Nori na Mary"....Ali je bila Cameron Diaz?Ja, ona je tudi eroticna tipom ful, meni je pa tudi antipaticna..... sem ze hotla zacet nekaj, pa se raje vzdrzim psiholoskega profiliranja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 grd človek je avtomatsko tisti, ki ti je antipatičen. Sicer z lepoto antipatija nima nobene veze, ampak če je meni kdo grd, mi je nujno tud izredno zoprn.. V bistvu kontra proces. VEDNO! Bljakkkkk...... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 grd človek je avtomatsko tisti, ki ti je antipatičen. Sicer z lepoto antipatija nima nobene veze, ampak če je meni kdo grd, mi je nujno tud izredno zoprn.. V bistvu kontra proces. VEDNO! Bljakkkkk......no,no tak hudo pa spet ne mora bit Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 .... Kako je že ime tisti glavni igralki iz "Nori na Mary"....Ali je bila Cameron Diaz?Ja, ona je tudi eroticna tipom ful, meni je pa tudi antipaticna..... sem ze hotla zacet nekaj, pa se raje vzdrzim psiholoskega profiliranja... no daj malo nam razjasni pojme..., si zanimiva. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 grd človek je avtomatsko tisti, ki ti je antipatičen. Sicer z lepoto antipatija nima nobene veze, ampak če je meni kdo grd, mi je nujno tud izredno zoprn.. V bistvu kontra proces. VEDNO! Bljakkkkk......S tem se pa ne strinjam. Imam zelo dobro kolegico, ki je precej debela in ne lustna pa se vseeno dobro razumeva in mi ni zoprna.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 .... Kako je že ime tisti glavni igralki iz "Nori na Mary"....Ali je bila Cameron Diaz?Ja, ona je tudi eroticna tipom ful, meni je pa tudi antipaticna..... sem ze hotla zacet nekaj, pa se raje vzdrzim psiholoskega profiliranja... no daj malo nam razjasni pojme..., si zanimiva.OK.Ima brezobzirna in tudi nebrzdana usta... (tudi zato je tipom vsec - meni pa glih zato ni).Scrkljana bejba najbrz, dovolj elektricna in s sarmom, da ima magnetizem za druge, dovolj posebna in samozavestna, da jo lahko stejemo k lepoticam (za mm drugacno nekaj ali pa image, nesamozavest, pa bi bila morda groteskna) - a vase zagledana in v tem smislu po mojem puhla; morda cisto inteligentna, a v smislu koristi...Morda celo zahrbtna - kao vroce (zavodljive), a hladne in preracunljive oci, smeh in nasmeh pa narejen v pointu osvajanja (teritorija? kdo da vec?)... Ful frend, a ko so koristi, cim kaj narobe, se vse pozabi in so frendi drugi...Po mojem seveda, to je spekuliranje, glede na obrazne poteze in se malo drugega, mimike recimo...Sory Diaz... :||kaj cmo, po drugi strani pa, briga te, kaj si ena marsa v sloveniji misli, ce se postavljas na ogled, si te ogledujemo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Cameron Diaz je bila pred igralsko manekenka. Je ena redkih manekenk, ki je uspela v filmu... Meni ni grda, celo simpaticna mi je kdaj pa kdaj.. Ima pa zelo problematicno kozo in je zato brez make up -a grdi racek, ki ga z make up-om spremenijo v laboda.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.