majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Najbolj drzno je iti preko svojih meja in priznati največjo drznost... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Sem se spomnila, da je tale Lunin net verjetno precej drzna ideja izpeljat, čestitke Marsi in Mitji za drznost . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Thanx, Janja - LN morda niti ni vec bila tako drzna poteza ali celo ideja, pac pa logicna, ker 'teren' je ze bil pripravljen - pac pa je bilo drzno daljnega 91. ustvarit njegovega 'predhodnika', Lunin koledarcek; tedaj je to bilo precej 'revolucionarno'.Strinjam pa se, da pomeni ustvarjati LN 'imeti jajca' - vendar imeti jajca ni samo drznost.Drzno pa je edino to, da v tem casu, v tem okolju, delava LN zastonj, sva prostovoljca, nudiva nekaj, da imajo lahko vsi in da lahko koristi (tudi materialno) tudi drugim.TO je drzno - kako sva zastavila tole.Dva entuzijasta - nasproti portalom z budgetom in s stevilnimi zaposlenimi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Drzno pa je edino to, da v tem casu, v tem okolju, delava LN zastonj, sva prostovoljca, nudiva nekaj, da imajo lahko vsi in da lahko koristi (tudi materialno) tudi drugim.TO je drzno - kako sva zastavila tole.Zastonj...kje pa najdeta keš za življenske stroške...mislim... kako? Drzno je to...res...bravo Pujsa za razmišljanje...Bravo Mitja, Marsa za jajca... Hvala za Forum... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Drzno pa je edino to, da v tem casu, v tem okolju, delava LN zastonj, sva prostovoljca, nudiva nekaj, da imajo lahko vsi in da lahko koristi (tudi materialno) tudi drugim.TO je drzno - kako sva zastavila tole.Dva entuzijasta - nasproti portalom z budgetom in s stevilnimi zaposlenimi.Ja, seveda jasno, z velik dnarja pa par ljudmi tudi tale net oblikovno ne bi bil problem izpeljat, je pa vprašanje, če bi bila takšna energija tule kot je. In drzno, resnično drzno v mojih očeh je dejstvo, da sta se lotila to zadevo delat praktično zastonj - vem da sta donacij vesela, samo so ali pa ne, vsekakor pa ne takšne kot vsak mesec 2 plači. Drzno je, da si upata živeti svoje sanje, pa v odvisnost od svojih sanj postaviti finančno preživetje družine. Zaupata Življenju in sebi 1000/h in vaju resnično tudi jaz predrznica občudujem. xrosex xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Jaz sem prepričan, da je Janjak drzna x!x , kar se tiče selitev Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Lepo da tako vidis stvari, Janja! In Majica! Ljudje navadno ne gledajo tako ali se jim zdi samoumevno in so potem recimo celo ogorceni, da ni se cesa dodatnega zastonj oz. tolcejo po mizi, da kje je demokracija (kot da je ne bi bilo). Ko sem dobre volje, me to celo zabava, ko pa sem slabe, pa me lahko celo malo zamori.Okoliscine ljudi ponavadi ne zanimajo.Cash sluziva pa z drugim delom (ki pa ga v bistvu vecino porabiva spet za LN - donacije so pokrile samo najpomembnejse aplikacije, ostale stroske krijeva sama, tako da delava se druge stvari za $). Ma, saj morda je pa res kar drzno vse skupaj, celo noro vcasih malo... Tudi butasto, pravzaprav...A tako se nama zdi, da je kul, slediva samo sebi in tempu lajfa in stvari, to je pa prednost - nikogar nimas nad sabo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Hm...moraš bit odprt človek...jez ne bi mogla prenašat, da je stvar (ki sem jo naredila) javna...da delajo drugi s stvarjo kar hočejo (forum recimo...nekateri uporabljajo za zlivanje svojega gnoj** )...tut to je drzno...da dopustiš in se ne oziraš na to... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ... z velik dnarja pa par ljudmi tudi tale net oblikovno ne bi bil problem izpeljat, je pa vprašanje, če bi bila takšna energija tule kot je....Oblikovno?Hmmm, bom probala nastet vse, ki (v obliki in osebi naju dveh) ustvarjajo LN:Oblikovalec, ilustrator, kaksni trije HTML programerji, nekaj drugih programerjev, urednik LN, avtorji (astrologija, domaca lekarna ... ...), arbajterji, zbiralci podatkov (ki jih bodo obdelovali astrologi in uredniki - npr. rojstnih datumov, pomembnih dogodkov, modrih misli...), urednik (vsaj 1) Novic, urednik (vsaj 1) Foruma, kaki 3 moderatorji na forumu, poslovodja Lunce in se en zaposlen, ki je skoz na broju, skrbi za posiljke, narocila in reklamacije... ...Torej, za LN bi (ce bi bilo kot obicajno) skrbelo in ga urejalo kakih 15 - 20 zaposlenih.Da bi bil tak kot je.Je pa tak kot je BREZ budgeta in podpore (razen v zadnjem casu v obliki donacij).Zato pa je edinstven. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Majica, to je splet okoliscin - zacelo se je z LK, logicno je bilo potem ustvariti LN, logicni so bili Forumi, Novice.....Kot sem ze uporabila prispodobo - ko sva zagnala kepico, nisva pricakovala, da se bo razvila v kepo velikanko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.