Skoči na vsebino

Napoved za 19. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=19"][b]Napoved za 19. teden[/b][/url] - [b]3. - 9. maj 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Kul napoved... x;)x

Vsega bo, mal erotike, mal prepirčkov, mal dela...v glavnem DOGAJALO bo...mam rajš, kot pa da se plazim vsa uničena okol.. :xx!:

Hm, ker bo mrk v sco...ga bomo tisti, ki imamo kakšen osebni planet ali točko...v sco...verjetno vseeno mal dalje čutili..

[color="yellow"]le kaj bo sanjalica rekla..[/color] x;)x

Astra
Per aspera ad astra

[quote name='astra' date='3. May 2004 ob 06:37'][color="yellow"]le kaj bo sanjalica rekla..[/color] x;)x[/quote]
Ja, saj... :sori: x;)x

*Unicena vlekla okol? Ja, ze od sredine prejsnjega tedna smo ga zacenjali cutiti; sem (spet) 'dala sanso' ugodnejsim aspektom, ces, ajde, da (spet) vidimo.... No in dejansko je ze prejsnji teden bil za nekatere dosti down...
Ja, meni tudi sede, ce sem vsa tecna in razdrazena... x:o)x
Res, veliko bolj kot ce sem lena in off, zblojena... :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hoj,

Marsa, a pa je ta teden primeren za sklepanje kakšnih poslov?
Mene namreč čaka še en razgovor za službico in naj bi mi že kar povedala če sem sprejeta x;)x .
Misliš da je dobro kaj podpisovati x?x

Hvala in lp, S x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Hmm, Sonck - najboljse bi bilo danes, samo to najbrz ni varianta (eventuelno jutri dopoldne).
Odvisno tudi od tega, kaj si sicer po horoskopu oz. kje imas kaksne pomembne tocke...
(*tole zgoraj predvsem velja za zemlje in vode in te, ki imajo kaksne pomembne tocke v teh znakih).

Mislim, da ko so stvari ze tako dalec, da je smiselneje 'podpisat' - ce je vse privedlo do tega, kot 'ne podpisat' zgolj recimo zato, ker ti nekdo tako svetuje zaradi mrka.
Tako to torej pomeni - ce si ze tako dalec, podpisi, a seveda PAZI, kaj podpisujes (no, to itak, ampak zdaj se bolj - ti lahko kaj uide, kaj spregledas).
Mislim pa, da sem napisala, da bomo lahko razvijali dobre poslovne strategije, se posebej pa to velja za ognjene znake (in nekoliko manj zracne) - in te s pomembnimi tockami v teh znakih.
Veliko moci bos morala vloziti in najbrz te bo vse skupaj zelo izcrpalo (pac bolj, kot bi te sicer), a po mojem - go for it!
Ves kaj je tudi - ce kdaj, je v takih casih nasa intuicija mocnejsa, tako jo moramo zdaj se bolj upostevati (seveda pa je ne smemo zamenjati s svojimi bluzi, strahovi, slutnjami, negativnimi miselnimi asociacijami, ki se lahko pojavijo in mi mislimo, da so slutnje...).
Ce laufa, ce je to to, potem nimas kaj premisljat.
To, da ves, da je takole, naj ti pomaga, da se temu prilagodis in ne da od tega ubezis... :)
Kaj pa tisti, ki (se) rodi na mrk?
A naj (se) kar skensla in ciao! :D ;)

Picasso

no super,

sicer sem jaz po horoskopu dvojček in ascendent imam v vodnarju luna pa prav tako v dvojčku x:)x

No bom videla kako...podjetje mi je všeč...pa še mladi kolektiv je...je pa delo za določen čas za 1 leto...potem pa možnost podaljšanja za nedoločen čas...no ampak mislim da imajo zdaj kar vsa podjetja ki so v lasti tujcev tako strategijo zaposlovanja...kaj čmo xrolleyesx
Je pa smotano, ker sva z mojim fantom rekla da si moram zdaj še jzt redno zaposlit, da bova lahko vzela kredit za stanovanje...zdaj pa bom mogla še kakšno leto počakati ker če si za določen čas dobiš stanovanjskega kredita x^x

No pa saj ni nikoli kot si zamislimo...je že prav tako kot se bo razpletlo x;)x

Lp, S x:)x

Seveda, to je zdravo razmisljanje, sem hotla prej napisat, da ce si morda dvojcek ali strelec (pa se mi ni dalo zabluzit.. x;)x), da je ravno en aspekt se sprostil, ki je tam kar malo ruzhil (eno obdobje precejsnjega stresa najbrz)...
Vendar moras oz. bi bilo kul to spedenati pred petkom.

Picasso

hm, hecno ko si ravno napisala je pa moj fant strelec, asc. rak in luna strelec...in ravnotako išče službo...in pri njemu bo zadnji razgovor na katerem mu bodo rekli da ali ne v torek 11.05.04 x;)x

Upam da mu uspe x;)x

A zadnjic iz tistega ni bilo nic potem?
Sem ravno prejle pomislila, da saj res, kako pa je s tistim kaj?
No, ocitno ni bilo nic...
Ma - potem pa se boljse, tisto, ki je pravo za nas, je v danem trenutku itak najboljse in to je tudi to, kar dobimo. :palec:
Mrk gor al pa dol in slabi aspekti.
Ko bi videla chart na moj vozniski izpit!!!
Lahko ga pa tudi ne bi sla sploh delat, ce bi se v videno prevec ufurala! x:o)x x:Dx

Picasso

ja zadnjič je bilo kul...to gre za isto podjetje samo zdaj bi me radi probali še za excell in powerpoint, to naj bi bilo to...potem pa se bodo odločili...no pa saj obvladam...sem ful vadla zdele čez tele praznike x;)x
Tako da če bo samo to moje znanje odločilo...potem sem in...če pa je mogoče še kateri od drugih kandidatov, ki jim bo bolj všeč...
Ah sam jzt sm itak najboljša...tk da x:Dx x;)x xDDx

Ej, jaz pa tole, ki je ze Poki izpostavil - namrec, tole zretje, kar skoz nekaj lacna, pozresna, prej sem grickala cornflakes, ko ni bilo nic... 'takega'... :|||
Pa zabuhla glih nisem, sem se pa ponoci totalno spotila...

Pozabila poudarit (pisala zelo zmatrana in sesuta, se na wc-ju spomnila, da moram dodat, potem pa je kaj vmes prislo): namrec, lahko pricakujemo sranje vremensko, celo poplave ali kaksne take shtale kot je npr. plaz ipd., celo v razseznostih katastrof, onesnazevanje pa mislim da sem podala oz. zastrupljanje...

Napisem tu, ker v napoved, ko je enkrat gor (in ko jo posljeva narocnikom) nic vec ne dodajam.
Vcasih opazim, da cesa sploh ni, pa sem bila ziher, da sem omenila... :||

Na tole zabuhlost pa je bilo ze kar nekaj fidbeka danes.

Aja, in Mimi se je prej cisto utrgalo, pazite na pse (*moram opozorit frendico, ki se ji pes sname in ga ze dvakrat ni bilo po vec dni, nazadnje par tednov nazaj, ravno ko sem opozarjala v napovedi in tudi njo sem posebej opozorila, pa vseeno se ji je to zgodilo).

AJA!!!! In se nekaj zelo pomembnega sem pozabila!!! Voda!!! Totalna terapija. Kopel z jabolcnim kisom po mojem dbest, se posebej zdaj.
Kristale pa sem poudarila.

In glavobolov nisem omenila, se mi zdi, ki pa bodo se pogostejsi konec tedna.

V bistvu bo precej podoben (po energijah) teden prejsnjemu, ko je bil mrk, torej 17. tednu.

Picasso

Uh, najboljsega recepta pa nisem podala...
Razmisljam, ce tega vseeno ne bi dodala naknadno v napoved... xscratchx

Namrec - [b][color="green"]PETERSILJEV CAJ[/color][/b]!!! Zakon, to najboljse puca. :palec:
Pripravis tako kot tavzentrozo - das v mrzlo vodo en sop petersilja, das na ogenj, tik preden zavre, odstavis, pocakas kakih 7 minut. Pijes.

Potem je opcija tudi kopel z jabolcnim kisom - prima cisti tole, tudi za zabuhlost je kul.

Ampak petersilj ma ziher skoraj vsakdo doma. :palec:
Res, probaj(te - tisti, ki imate tole, ker res pomaga)... x^x

Picasso

Malenkost. x:Xx :palec:
To je skorajda moja 'dolznost', da povem - ce [i]vem[/i]. x:)x :palec:

Picasso

Uh, 'potolazi' se, Astra - danes sem dobila 4 ali 5 'zabuhlosti' oz. fidbekov. :D

Cebula je pa dbest za strupe. ...
Ce bi oni punci imeli cebulo (*ki sta umrli pred par dnevi od overdose-a)...
... hm, da ne spekuliram zdaj, vendar je tudi na 'kemijo' ze deloval ta 'recept' (v navednicah zato, ker ni recepta v bistvu - ni fore - samo cebula); ko si zastrupljen, s cim taksnim, pojej celo cebulo, ko bos tik na tem, da umres od ouverdouza, ne bos razmisljal, da bos smrdel in vse, cebula je med najboljsimi cistilci.
PREIZKUSENO!!! (*in to veckrat, vendar tole pa ne na lastni kozi - da ne bi kaksni ninoti ovnovsko sklepnili cesa in mi kje naprej metali :|||)...

Petersilj pa za tole, ki sem zgoraj omenjala (to PA - na svoji kozi).
Ce se tudi prenajes recimo totalno, da si ves nasicen in tak, prav tako pomaga.

Vse najboljse imamo ze pri sebi. To je point.

Picasso

Marsa, hvala za peteršiljev čaj... x:Xx ..[color="blue"]kako sem lahko pozabila..[/color]... xrolleyesx

Men je že dolga leta knjiga francoskega zeliščarja Narava ima vselej prav...nekakšna biblija...

Bom dodala še svoj nasvet...ZELENA...narežite si gomolj..in ga grickajte...napolni želodec..in odvaja vodo...

Astra
Per aspera ad astra

:palec:
Ja, res, ce si mislila Mauricea Messegue-a, on tudi prisega na petersilj (samo on uporablja ful enih lilij se in tega, kar je meni neuporabno, ker 3/4 sestavin nimam).
Zelena pa tudi, seveda, samo jaz nisem niti pomislila nanjo, ker je se nikoli nsiem uporabila za kaj taksnega.

Ma, itak - stara dobra domaca zdravila. xsrcx

Sonck - to je (tudi) zaradi napetosti. Omogoci si cimvec zraka, skoz zraci, dobro dihaj.
Pomaga obkladek z etericnim oljem melise ali sivke ali jabolcnega kisa, vse to pa lahko tudi inhaliras.

Picasso

[quote name='Marsa' date='4. May 2004 ob 08:59']Ja, res, ce si mislila Mauricea Messegue-a, on tudi prisega na petersilj (samo on uporablja ful enih lilij se in tega, kar je meni neuporabno, ker 3/4 sestavin nimam).

Ma, itak - stara dobra domaca zdravila.  xsrcx

Pomaga obkladek z etericnim oljem melise ali sivke ali jabolcnega kisa, vse to pa lahko tudi inhaliras.[/quote]
Tole mi je pri tvojih nasvetih najbolj všeč, da so same take zadeve, ki jih imamo, ne pa takšne, da sploh ne veš, kaj to je, pa potem kje sploh kupiti xrolleyesx .

Marsina lekarna x:)x :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...