SKA - Vi 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Ti Mick.. Zakaj se sploh odlocas za kondome.. A imas ze prevec mulckov al kaj? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Star vic kot svet...ampak nekako prav sodi semle.... Mujo pride na zeleznisko postajo, pride na recepcijo...da bi vprasal kdaj pelje vlak za Sarajevo...tam pa zacuda ni clovek ampak robot.Mujo najprej cudno pogleda, potem pa le vprasa: "Kada krece vlak za Sarajevo? "Robot: "Mujo, vlak za Sarajevo krece u 2."Mujo cudno pogleda...kako za hudica pa robot ve kako mi je ime...nic mu ni jasno.... Gre nazaj v mesto, si kupi klobuk, da ga robot ne bi spoznal... pride spet do robota, mu ponovi vprasanje.Robot spet odgovori:"Mujo, vlak za Sarajevo krece u 2." Mujotu spet nic jasno....spet odhiti nazaj v trgovino, si kupi soncne ocale, umetne brke...in spet do robota, pa ga vprasa kdaj pelje vlak za Sarajevo.Robot odgovori:"Mujo, vlak za Sarajevo krece u 2." Mujo ze cisto na robu z zivci...se enkrat se poda v trgovino, kupi KONDOM (ja, to je tema tega posta ), si ga povezne cez glavo in stopi pred robota.Robot: "Mujo, dok ti glumis kurac, pobjegao ti vlak za Sarajevo! " Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 hahaha.... opažam da kondomi sploh niso splošno v uporabi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 aja...a v tem smislu...kaj je to kondom... V tej temi se bom vzdržala vsakršnih komentarjev... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 aja...a v tem smislu...kaj je to kondom... V tej temi se bom vzdržala vsakršnih komentarjev... to je tako, kot če bi vijolice čez šipo vohala pravijo dedci Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Hi-hi, tako hudo pa tudi ni, je pa boljše brez. Thx pokowc......hm.....sicer pa nisem ravno prepričan, da rabim ne vem kako strašno dolge .....bemtiš, oni na tvoji fotki so že neki dugi.... :o|o: .....aha.....če je bolj dolg je tud bolj širok......naviješ pa ga gor do kod pač gre....mhm. Ma saj mi ni nerodno, mi je pa tečno tam v trgovini tolk spraševat.......bemu, še bom kje moral povedat dolžino al kratkost pa obseg pa to.... Ska-Vi.....nimam še nobenega mulčka.........je pa več drugih razlogov za kondom Samo vedno pa niti pod razno ne mislim z gumico seksat, to pa ne.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 no, coment-no, kondom Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Kva zdej......no comment....al......no kondom? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Jaz sem pa drugačno metaforo slišala, da je seks s kondomom, kot če bi jedel čokolado skozi folijo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 aja...a v tem smislu...kaj je to kondom... V tej temi se bom vzdržala vsakršnih komentarjev... Ja, a ne veš, kaj je to kondom??? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Jaz sem pa drugačno metaforo slišala, da je seks s kondomom, kot če bi jedel čokolado skozi folijo .A tud za ženske? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ja se mi kar zdi da je isto ja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Jaz sem pa drugačno metaforo slišala, da je seks s kondomom, kot če bi jedel čokolado skozi folijo .A tud za ženske? ja Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Hm......čudno :o|o: . Moja je pri prvem kondomu, ki sva ga uporabila rekla, da praktično ne čuti razlike...... Al ste mislile pri fafanju? Saj to pa lahko brez kondoma..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Kaj misliš ? Verjetno je majčkeno drugačen občutek, če je vmes en tujek , četudi profesionalno izdelan Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Jaz cutim razliko. Morda imas pa premalega, da bi cutila razliko ( pa brez zamere ).., kaj pa vem... Meni je dosti lepse, ko cutim kako se kozica premika po glavici, kot pa da me "drgne" z neko gumo.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Hi-hi.....pa sem zopet mickeni Ne vem, pri prvem je blo vse ok, pri drugem druge vrste pa jo je drgnil, ja. Bemu....a ti čutiš kako se kožica premika po glavici, ko te dol daje....... Men se nič več ne premika, ko je dol je dol.....in not. Al smo spet pri fafanju? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Hojla, da se še jaz mal uključim v tole debato, ki postaja vse bolj hja...zanimiva ne kakšne velike razlike z ženskega stališča (po mojih izkušnjah) ni, sploh pa če gre za kakšne enonočne ali podobno kartkotrajne avanture. Sej včasih sploh ne veš s kom je bla nazadnje oseba s katero se ti zdaj spravljaš v posteljo, in s kom je bila tista prej itd, spolne bolezni :xx!: pa to. Pol pa je že bolš mal gumice pa dolg živet al ne Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Mick , ti si pa res hecen.. Jaz vse cutim, ne vem no... Ne znam ti povedat. Je pa res, da z mozem resnicno uzivam v seksu od samega zacetka - kar nekako drugace je, kot pri fantih, ki sem jih imela prej - ni jih bilo veliko, a vseeno... Glede na to, da se nimas mickenih pa je itak cas ( malo za res, malo za hec ), da enega naredis, tako da lahko prakticirata "varno metodo" izliva na trebuscek.... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Ja Pixy, tudi to. Včeraj sva s frendico ravno ugotavljala, da ko s kom spiš.......lahko, da ne samo z njim, ampak še z njegovim kakšnim loverjem....ki ima spet loverja itd.itd. Meni se zdi čudno, da bi ženske čutile res bistveno razliko.......današnji kondomi so super tanki in res kvalitetni........tud ne vem kaj ima to z velikostjo penisa......ma, dober....se še učim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Mick , ti si pa res hecen.. Jaz vse cutim, ne vem no... Ne znam ti povedat. Je pa res, da z mozem resnicno uzivam v seksu od samega zacetka - kar nekako drugace je, kot pri fantih, ki sem jih imela prej - ni jih bilo veliko, a vseeno... Glede na to, da se nimas mickenih pa je itak cas ( malo za res, malo za hec ), da enega naredis, tako da lahko prakticirata "varno metodo" izliva na trebuscek.... Kaj pa vem......jaz sem mislil, da imamo tipi kožico ves čas dol, ko je že dol in not. Vsaj pri meni je tako, res pa je, da sem imel fimozo. Ja, tak to je....ko vas en dobro dol da, pa se kar omožite. Zezam, sam v vsakem hecu je mal resnice, baje.... Meni je bilo z večino žensk lepo........le z redkimi......no ja......srednje redkimi......pa izjemno lepo......Mi je pa zdej mal zanimivo seksat s kondomom, ko nikol nisem......kot neka popestritev. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Sem ZA, ko gre za eno-nocne avanture.. Ko pa cloveka spoznas in spoznas njegovo preteklost, navade,s til zivljenja,pogled na life,..., pa itak vidis, ali je "varno" z njim seksat brez ali ne.. Ce tip slovi kot zenskar, se mu najbrz ne bos kar tako predala, a ne..Treba je seksat z glavo in treba je partnerje izbirat z glavo.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Mi je pa zdej mal zanimivo seksat s kondomom, ko nikol nisem......kot neka popestritev. Upam, da bo to veselje cim dlje trajalo in, da ti "natikanje" kondomov ne bo postalo dolgocasno in nadlezno.. - kar se prej ali slej zgodi.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Ce tip slovi kot zenskar, se mu najbrz ne bos kar tako predala, a ne..Ha-ha....to pa je lahko rečt pa težje izvest. Ker, če se mu ne bi predalo že veliko žensk bi bil težko ženskar, ne Res, mi je zanimivo, da se ženskarjev ženske bojijo, uprejo pa se jim res le stežka. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ajde če maš stalnega partnerja, pa da mu zaupaš pol valda brez kondoma, drgač pa jst tud ne vem kako da ženska čuti tako razliko z al brez. meni osebno ravno v primeru da se znajdem v situaciji avanture, pa da tip nima kondoma in če ga tud jaz nimam - odpade akcija , me popade smrtni strah, pa da je pol treba na preglede hodit pa se trest, kakšen bo rezultat...se mam pa full bolj rada velikost penisa in kondomi - ma ja sej so eni xxl se mi zdi Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.